dante2003 0 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Tak jest, kapitalne rozwiązanie, przy czym przez większość czasu trzyma 1080p Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Jedna rzecz mi sie nie podoba... w kazdej chwili moznawłaczyć wspomaganie i to nawet w online tylko ze nikt o tym nie bedzie wiedzal.Ciekawe ile osób wspomaga sobie jazde Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Jedna rzecz mi sie nie podoba... w kazdej chwili moznawłaczyć wspomaganie i to nawet w online tylko ze nikt o tym nie bedzie wiedzal.Ciekawe ile osób wspomaga sobie jazde No i co z tego, że mają wspomaganie? Nie wróżę nikomu wygrania wyścigu online bez ostrego cięcia zakrętów, bo jak wiadomo przy Pilot Assist jesteśmy od razu wrzucani na główny tor jazdy Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 + jakby ktoś nie zauważył 90% moc silnika jest wykorzystane przy pomocy sterowania. Coś za coś. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Wspomaganie pomaga przy zone mode? bo ja ciągle jadę bez, i po zone 42 to już mi wszystko miga i zaczynam walić w bandy Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Photo Mode - sporo screenów - http://forums.gametrailers.com/showthread....0835&page=1 Cytuj
Drobs 0 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Miał ktoś z Was może taki problem: chcoiaz jestem zalogowany do PSN i kazda inna gra działa online tak jak powinna to w WHD wyskakuje mi network error podczas łączenia. Dziwna sprawa. Dodam że mam neta z UPC. Cytuj
Styku 11 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Kurka, moze nie jestemn doswiadczonym łejpałtowcem ale mam juz 4 eventy i jest baaardzo trudno.... ciezko zdobywac czasy na zloto a czem nawet braz trudno zdobyc.... czy zawsze tak bylo w tej serii gier....... a tak z innej beczki to potwierdzam... w trybie online jestem chory na " jeszcze jeden i koncze.... ok jeszcze jedne racik i koniec..... ok jesz...." Cytuj
diolek 43 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 jak narazie dlamnie granie bez wlaczonej pomocy , jest niegrywalne calkowicie , ale mam powoli, podszkole sie i bedzie gitez! a jak wy gracie z wlaczona pomoca czy bez ? Cytuj
pafcio 0 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 diolek wyłącz pomoc i naucz się tak grać, zobaczysz że zrobisz lepsze czasy, pozdrowionka Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 zdecydowanie należy grać z wyłączoną pomocą(ją włączamy tylko raz by wygrać wyścig i skasować trofeum)-wtedy wykręcamy lepsze czasy i to o wiele. Gra miażdży-szkoda ,że mam awarie neta w domu i ani nie mogę zupdatować moich wyników i zdobytych trophies ani grać online Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 (edytowane) zdecydowanie należy grać z wyłączoną pomocą(ją włączamy tylko raz by wygrać wyścig i skasować trofeum)-wtedy wykręcamy lepsze czasy i to o wiele. Gra miażdży-szkoda ,że mam awarie neta w domu i ani nie mogę zupdatować moich wyników i zdobytych trophies ani grać online Ja z Metalem mamy problem bo nam nie wrzuca od razu a raczej w ogóle wyników. WFT? Edytowane 27 września 2008 przez Kyo Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 kozak gra... jak nigdy nie bylem fanem wipeouta tak ten mi sie jakos spodobal... dawno nie gralem w tak dobra gre wyscigowa za taka cene Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 z wynikami to po prostu wg mnie mają problemy z serwerami i nie są one updatowane na bieżąco.Na grę rzuciła się masa ludzi,a tu obojętnie jak by się nie przejechało trasę i wyskakuje nam w statystykach,że jesteśmy w pierwszej 50 na świecie itp.1/4 mojej listy friendów gra w Wipeouta a jakoś w grze w statystykach online widziałem tylko Bolo i Jakima.Pewnie w niedalekiej przyszłości to naprawią Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Ja widzę samych obcych ludzi. I moje staty też się nie pojawiają. Uwierz mi - nie tylko my mamy takie problemy Mam tylko nadzieje że to wina gry (wiadomo - są różne problemy takie jak muza itp.) i niedługo wyjdzie patch bo inaczej kicha <_< . Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Świetna gra! Dlaczego jak nie grałem w poprzednie WipEounty to ja nie wiem :o Cytuj
da$io 110 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Co do Pilot Assist - w singlu trzeba wyłączyć a w online odwrotnie bo i tak 95% gra z włączonym wspomagaczem! Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Tak, ale jak grasz non stop bez wspomagania, to robisz się lepszy i lepszy.....a ze wspomaganiem, to dupa blada nie skill! lawl Tym bardziej, że wspomaganie nie pozwoli ci na niektóre manewry, czy ściny, bo będzie cię odsuwać od bandy... Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Co do Pilot Assist - w singlu trzeba wyłączyć a w online odwrotnie bo i tak 95% gra z włączonym wspomagaczem! Dlatego tak łatwo wygrywać lub przynajmniej w czołówce kończyć wyścig. Nie mówiąc jak łatwo zestrzelić takiego delikwenta, bez PA przy odrobinie wyczucia i szczęścia da się wymanewrować rakiety. PA jest dobry dla początkujących ale by pomyśleć o lepszych czasach trzeba o asyście zapomnieć. Cytuj
east 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 a wyjdzie na plycie bule ray nowy wipeout? aby moc se kupic na plytce gierke? o to samo pytam o nowego ratcheta? Cytuj
kenaj 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Nowy Ratchet już jest dostępny na płycie. O WipEoutcie HD na razie nie ma informacji na ten temat, wiec na pewno w ciągu kilku najbliższych miesięcy, nie ujrzysz WHD na BR. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Podobno nie ma w ogóle w planie wydania wersji na płytce. Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 gigabajcik znowu nei tak duzo - mozna na dysku trzymac ;p Cytuj
Metal 4 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Pewnie predzej wydadzą na DVD niż BD Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Gry na PS3 muszą być na blue ray, dlatego Ratchet co zajmuje 3.2gb wyszedł też na blue rayu.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi