Opublikowano 31 maja 200915 l Grigori - liczyłbym na jakiś porządny track pack + nowe livery itp. Bardzo byłoby fajnie, gdyby dodali trasy z Wipeout 3 np . Raczej nowych broni, nowego silnika, grafik nie widzę, ewentualnie team jakiś nowy + trasy. Za bardzo nie wiem co można jeszcze wrzucić do tej gry poza pure CONTENT.
Opublikowano 1 czerwca 200915 l WipEout HD Fury Expansion Pack: http://blog.us.playstation.com/2009/06/01/...n-pack-details/ -8 nowych tras -12 nowych statków -3 nowe tryby, w tym 2 online -dodatkowe trofea -poprawione multi
Opublikowano 1 czerwca 200915 l genialnie żeby cena nie była zaporowa bo tras jest tyle co w podstawowej wersji
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Autor Uff, cóż za gorący news. Swietna sprawa, że zapowiedzieli to DLC, gra otrzyma drugie życie, a juz myślałem, że Sony jak i sami gracze, pogrzebali najlepszy tytuł dostępny poprzez PSN. PS. Ciekawe co tym razem wymyślą w kwestii pucharków
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Mistrz! Jeżeli mam w to zagrać za nie dłużej niż 3 tygodnie, w du.pie mam to całe E3. Edytowane 1 czerwca 200915 l przez t3xz
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Haaaaaaa!!!!!!!!oneone111, mówiłem, że tak będzie... OMG. Jestem podniecony jak nigdy, elektryzująca wiadomość. Znowu będzie trzeba gacie podciągnać i nowe trofea łyknąć z dumą. [czyt przyjąć na klatę jak facet xD].
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Nowe trasy , pojazdy , tryby i trofea? Super , fpyte ,ale jesli narescie nie zrobia czegos z online ktore po prostu duzej ilosci osob nie chodzi to niech Oni sobie ten dodatek w pupe wsadza >_>
Opublikowano 1 czerwca 200915 l na forum tylko nam multi nie chodzi,więcej osób na to narzeka?ja kiedyś szukałem naszego przypadku na necie i nie potrafiłem go znaleźć więc myślałem,że jesteśmy jacyś wybrani
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Znam jeszcze kilka osob z mojej friends listy i bodajze z forum PS3site co tez narzekaly na niechadzacy multi. Jednynie klocki_LEGO , po ostatnim patchu cos ruszylo ,ale to jest wyjatek >_>
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Za dużo znajomych może macie? to był problem na początku, może coś tam zostało z tego..., nyu.
Opublikowano 1 czerwca 200915 l http://www.wipeoutzone.com/forum/showthread.php?t=5655 XM16E1 z tego co wiem,formatował,usuwał,na nowo ściągał,usuwał savy itp i dalej nie działa online.Tak samo jak u niego na każdym innym koncie na mojej PS3 mogę bez problemu śmigać online... Już chyba 2 patche minęły od tego i dalej tego nie naprawili
Opublikowano 1 czerwca 200915 l wipeouta nigdy za wiele i sa trasy, ktorych mi brakowalo w nowym wipeoucie
Opublikowano 2 czerwca 200915 l Świetne info, bo gra nadal mnie bawi, a dodatki tą zabawę jeszcze poprawią.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l ponoc to maja byc trasy z wczesniejszych wipeout, wiec prosil bym o ile komus sie chce, przedstawienie tych tras w poszczegolnych czesciach ( screeny cos takiego )
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Aha, panowie z problemami z logowaniem na serwery - chyba będziecie mieć po problemie w najbliższym czasie > http://www.wipeoutzone.com/forum/showthread.php?t=6302 Wg. Paule T. który tak hojnie obdarowuje fanów nowymi informacjami, wina leży po stronie serwera i naprawa nie będzie wymagać żadnego patcha. Grigori ale mnie podjarałeś ta informacją No bez jaj jeśli w końcu po chyba 4-5 miesiącach będę mógł znowu zagrać w Wipka online to będzie to cudowny prezent na zbliżające się wakacje.Niech tylko szybko dają ten dodatek-dlc wielkości praktycznie podstawowej gry-TAK SIĘ ROBI DODATKI
Opublikowano 13 czerwca 200915 l No i fpytke ^_^ Narescie bede mogl zobaczyc te wszystkie zmiany w online co zostaly wprowadzone w patcha'ch. :-) No i te nowe tryby i mapki z DLC ... Mniam! Dawac mi to predziutko! ^_^ Edytowane 13 czerwca 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 13 czerwca 200915 l ponoc to maja byc trasy z wczesniejszych wipeout, wiec prosil bym o ile komus sie chce, przedstawienie tych tras w poszczegolnych czesciach ( screeny cos takiego ) @Grigori kilka postów wyżej podał listę tras, wpisz nazwy na youtube.com i będziesz miał podgląd co i jak wygląda .
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Autor Niech tylko szybko dają ten dodatek-dlc wielkości praktycznie podstawowej gry-TAK SIĘ ROBI DODATKI Dokładnie, dlc niemal takiej wielkości jak gra, ciekawe ile sobie zażyczą, stawiam na cenę miedzy 30-40zł.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Autor WipEout HD na płycie Blu-ray http://www.ps3site.pl/wipeout-hd-pojdzie-sladami-pain/18850/ Ciekawe jak wypadnie sprzedaż, no i cena, powinna skusić wielu graczy, bo pewnie będzie na poziomie tej z PSN.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Rzeczywiscie chodzi ^_^ Jak narazue przejechalem 2 wyscigi i - jak na pol roku przerwy - oczywiscie do du/py mi szlo Ale jak juz online zaczelo dziala to forma wroci ... kiedys. :-)
Opublikowano 17 czerwca 200915 l ja z radości napisałem od razu wiadomość na PSn do Grigoriego Wreszcie działa mi online ale podobnie jak kolega powyżej po pół rocznej przerwie od Wipka idzie mi fatalnie
Opublikowano 18 czerwca 200915 l I dopadl mnie zonk, wszystko smigalo mi dobrze lacznie z online. dzisiaj po dlugiej przerwie chcialem zryc sobie troche psyche wqrwia.... sie na zone, jednak przywital mnie up 1,40 no to ok no problem daje OK po czym dostaje info: error 80710736 WTF? Mial ktos podobne jaja z tym up-em jesli tak to jak rozwiazal problem ?
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Skasowałem wszystko z download management i po odpaleniu normalnie zaczął się ściągać UP. Nie wiem czy wskoczyła na farta jak pisałeś czy to może zbieg okoliczności i zależy to od download management.
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Nie jest tak źle...po bardzo długiej przerwie z WHD, jakieś 10 min na każdy tor, aby zdobyć ponownie arcade perfect....choć czasy miałem gorsze niż kilka miesięcy temu ;p