Opublikowano 30 stycznia 201114 l Ja od czasu do czasu. Ale chcialbym juz albo nowa czesc albo odswiezony Rollcage. Brak mi na rynku future racer'ow. Codziennie klikam na PPE z nadzieja, ze przeczytam news'a z jakas zapowiedzia. Od tych fps'ow juz mi sie niedobrze robi :confused:
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Autor Nowy WipEout powstaje, ale na PSP2. Ciekawe czy PS3 doczeka się kolejnego WE. Edytowane 30 stycznia 201114 l przez YETI
Opublikowano 7 maja 201113 l Ktoś w to jeszcze gra online? Czy w WHD poziom trudności jest podobny jak w części na PS2? Bo w tamtą grałem i nic nie mogłem wygrać ;p
Opublikowano 7 maja 201113 l Jakieś niedobitki chyba się jeszcze znajdą A z tym poziomem trudności to sam nie wiem, niektórzy twierdzą, że jest kilka trudnych trofików. Choć mi po miesiącu nie grania, udało się zrobić Zico na drugim okrążeniu, a Zone Zeus'a za trzecim podejściem
Opublikowano 7 maja 201113 l WHD to mój pierwszy wipek i nie miałem wiekszych problemów żeby zrobić kampanie na elicie, więc powinieneś coś powalczyć.
Opublikowano 7 maja 201113 l Heh, online sam bym chętnie zagrał, ale narazie nie ma takiej możliwości ;D Co do poziomu trudności, mój brat np. poddał się gdzieś w połowie kampani WHD na elite (wyścig na sebenco, flash). Więc to już tylko zależy jak kto gra ;d
Opublikowano 7 maja 201113 l Te trofea są bardziej wyznacznikiem umiejętności, niż jakimś tam pucharkiem Możesz polecieć kampanię na izi - wtedy jest łatwo. Możesz na normalu - wtedy też jest łatwo. Jeżeli skonczysz kampanię na elite - uznasz, że było łatwo A w MS2 nie grałem, więc nie mam porównania. O, może Tidek jeszcze gra Edytowane 7 maja 201113 l przez triboy17@o2.pl
Opublikowano 7 maja 201113 l ja czasem gram online ;] z tego co widziałem to Lego jeszcze lata. ogolnie jest z kim pograć (o kazdej porze). jesli chodzi o trofea - to jest to chyba jedyny, warty zaliczenia, set osiągnięć w grach na ps3.
Opublikowano 7 maja 201113 l Cziter! PSN nie działa więc jak możesz grać!? jk Trofea są trudne; Dla mnie najtrudniejszy był zeus przez kolory... kampania wpadła szybko, no i troszkę powalczyłem z arcade perfect (na reversach)... a zico? pff i tyle ;p Jedno muszę przyznać, po zdobyciu platyny czuje się cholerną satysfakcję
Opublikowano 8 maja 201113 l Tak tak. Czytałem opinie, że 2048 może być restartem serii. Pierwszy Wipek startował w 2052. Co do W:Trinity, to nie zdziwię się jeżeli będzie to remake gier wydanych na PSX'a.
Opublikowano 8 maja 201113 l Nowy wipek? i am game! Może tym razem wykręcę coś lepszego od paru "niezłych" czasów ;p
Opublikowano 8 maja 201113 l 2048 to bedzie lekko przemodelowany port HD na NGP. trinity... zobaczymy. zacytuje samego siebie "Osobiscie marzy mi się mocne odświezenie serii np: wyscigi w kanałach wielkiej metropolii, przedmieścia, pustynia (!), akweny wodne, ogolnie taki underground. Podobne klimaty na kilku trasach miał Fusion na ps2 "
Opublikowano 9 maja 201113 l No więc se gram, co nie. Pierwszy ten turniej z paroma eventami - prościiiznaaa. Idę do tego drugiego turnieju, a tam nagle wyskakuje mega trudny wyścig oO I w dodatku gram na Novice. Zawsze była ze mnie lama w wyścigi... Ale ten event to masakra. Dziwna sprawa, aż mi się odechciało ;p A te Zone jest za(pipi)isteee! edit: ok, przeszedłem to na złoto, teraz już jest trzeci turniej Gra jest GENIALNA. edit2: gram już 4 godzinę i utknąłem na jednym wyścigu... powiedzcie mi, jakie są najlepsze ustawienia czułości skrecania, hamulców itd? Bo jest coś takiego w procentach.... A teraz idę spać. Wipeout to mój kolejny udany zakup na wspaniałą pstrójkę. A ten kawałek Masona (nie pamietam juz tytulu) rwie tyłek!!! Edytowane 10 maja 201113 l przez Figaro
Opublikowano 10 maja 201113 l O jaką trasę dokładnie chodzi? Dam kilka wskazówek jeśli chodzi o łatwiejsze wygrywanie wyścigów. Na dużych skoczniach staraj się używać beczek (lewo>prawo>lewo), ostre zakręty staraj się zakończyć side shiftem (podwójne naciśnięcie L2 lub R2), bronie możesz także absorbować kółkiem (zdarzały się osoby co o tym nie wiedziały) i nauczenie się trasy na pamięć (pozycje speed padów i weapon padów, orientacja gdzie pojawi się następny zakręt). Jak grasz na novice, to bez problemu dasz rade jeśli chodzi o zaliczenie gry
Opublikowano 10 maja 201113 l To juz nie te czasy kiedy nie było wyboru poziomu trudności i karierę sie przechodziło. Teraz jest casual friendly
Opublikowano 10 maja 201113 l Wipeout akurat nie jest friendly nawet na asystach które można wyłączyć i oczywiście to polecam, na późniejszych eventach i tak masz klasę Rapier czy Phantom poza tym nie majstrowałbym za bardzo w procentach to raczej opcja dla pro tak mi sie wydaje bo przecież to wymaga testów i każda trasa jest inna pod kątem trudności zakrętów, pamiętaj ze barrel role odbierają energię z osłon i nie zawsze warto je kręcić szczególnie jak lądujesz na zakręcie a jest taka trasa, poza tym jakim pojazdem śmigasz jaka stajnia:) bo to tez nie jest bez znaczenia i polecam Assegai, wyważony na zakrętach więc nie jest trudny poza tym przyzwoite przyspieszenia i osłony i zajefajnie wygląda a prędkością ustępuje pola kilku tylko maszynom.Nie jestem specem ale tyle mogę doradzić. Zanim podejmiesz wyzwanie warto trasę przetrenować w T.T. naprawdę pomaga 20-30 kółek. ps.masz HD czy HD Fury? pozdrawiam Edytowane 10 maja 201113 l przez hayami
Opublikowano 10 maja 201113 l edit2: gram już 4 godzinę i utknąłem na jednym wyścigu... powiedzcie mi, jakie są najlepsze ustawienia czułości skrecania, hamulców itd? Bo jest coś takiego w procentach.... A teraz idę spać. Wipeout to mój kolejny udany zakup na wspaniałą pstrójkę. A ten kawałek Masona (nie pamietam juz tytulu) rwie tyłek!!! Czułość gazu ustaw na 10%, nie trzeba się wtedy przejmować wciskaniem X do oporu. Hamulce ustaw w okolicach 30-50% wg własnego uznania. Sterowanie sensorem ustaw na Pitch, pozostałe bez zmian. Resztę pro tip'ów podał Tidek, a tras wcale nie trzeba specjalnie oblatywać w TT żeby wycisnąć złota na Elicie.
Opublikowano 10 maja 201113 l Tzn. Ty nie musisz czy cały świat? Widzisz że jest zielony. Edytowane 10 maja 201113 l przez hayami
Opublikowano 10 maja 201113 l Piszę tak na podstawie własnego doświadczenia z tą grą. Jak wspomniałem wcześniej to mój pierwszy wipek i też byłem zielony, a jakiegoś super skilla nie mam do ścigałek. Po kilkunastu eventach na poziomie trudności normal, gdzie też na niektórych trasach miałem problemy załapałem co i jak. Tras w kampanii jest tylko 8, więc przez cały jej okres latamy po kilkanaście razy na wszystkich w różnych trybach. Dlatego nie musimy specjalnie włączać TT aby wymasterować ten tryb.