daras 3 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 Ja od czasu do czasu. Ale chcialbym juz albo nowa czesc albo odswiezony Rollcage. Brak mi na rynku future racer'ow. Codziennie klikam na PPE z nadzieja, ze przeczytam news'a z jakas zapowiedzia. Od tych fps'ow juz mi sie niedobrze robi :confused: Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 30 stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 stycznia 2011 (edytowane) Nowy WipEout powstaje, ale na PSP2. Ciekawe czy PS3 doczeka się kolejnego WE. Edytowane 30 stycznia 2011 przez YETI Cytuj
triboy 973 Opublikowano 26 lutego 2011 Opublikowano 26 lutego 2011 Taka ciekawostka, wipek na wodzie: http://wimp.com/jetboat/ Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 lutego 2011 Opublikowano 26 lutego 2011 Mi się podoba Niezły start ma ten bolid. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Ktoś w to jeszcze gra online? Czy w WHD poziom trudności jest podobny jak w części na PS2? Bo w tamtą grałem i nic nie mogłem wygrać ;p Cytuj
triboy 973 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Jakieś niedobitki chyba się jeszcze znajdą A z tym poziomem trudności to sam nie wiem, niektórzy twierdzą, że jest kilka trudnych trofików. Choć mi po miesiącu nie grania, udało się zrobić Zico na drugim okrążeniu, a Zone Zeus'a za trzecim podejściem Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 WHD to mój pierwszy wipek i nie miałem wiekszych problemów żeby zrobić kampanie na elicie, więc powinieneś coś powalczyć. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 To jest tak trudne jak Motorstorm 2? Trofea mnie nie interesują ;p Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Heh, online sam bym chętnie zagrał, ale narazie nie ma takiej możliwości ;D Co do poziomu trudności, mój brat np. poddał się gdzieś w połowie kampani WHD na elite (wyścig na sebenco, flash). Więc to już tylko zależy jak kto gra ;d Cytuj
triboy 973 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 (edytowane) Te trofea są bardziej wyznacznikiem umiejętności, niż jakimś tam pucharkiem Możesz polecieć kampanię na izi - wtedy jest łatwo. Możesz na normalu - wtedy też jest łatwo. Jeżeli skonczysz kampanię na elite - uznasz, że było łatwo A w MS2 nie grałem, więc nie mam porównania. O, może Tidek jeszcze gra Edytowane 7 maja 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 ja czasem gram online ;] z tego co widziałem to Lego jeszcze lata. ogolnie jest z kim pograć (o kazdej porze). jesli chodzi o trofea - to jest to chyba jedyny, warty zaliczenia, set osiągnięć w grach na ps3. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Cziter! PSN nie działa więc jak możesz grać!? jk Trofea są trudne; Dla mnie najtrudniejszy był zeus przez kolory... kampania wpadła szybko, no i troszkę powalczyłem z arcade perfect (na reversach)... a zico? pff i tyle ;p Jedno muszę przyznać, po zdobyciu platyny czuje się cholerną satysfakcję Cytuj
triboy 973 Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 Tak tak. Czytałem opinie, że 2048 może być restartem serii. Pierwszy Wipek startował w 2052. Co do W:Trinity, to nie zdziwię się jeżeli będzie to remake gier wydanych na PSX'a. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 Nowy wipek? i am game! Może tym razem wykręcę coś lepszego od paru "niezłych" czasów ;p Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 2048 to bedzie lekko przemodelowany port HD na NGP. trinity... zobaczymy. zacytuje samego siebie "Osobiscie marzy mi się mocne odświezenie serii np: wyscigi w kanałach wielkiej metropolii, przedmieścia, pustynia (!), akweny wodne, ogolnie taki underground. Podobne klimaty na kilku trasach miał Fusion na ps2 " Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 a przynajmniej własne malowanie tak jak w pulse na psp Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 (edytowane) No więc se gram, co nie. Pierwszy ten turniej z paroma eventami - prościiiznaaa. Idę do tego drugiego turnieju, a tam nagle wyskakuje mega trudny wyścig oO I w dodatku gram na Novice. Zawsze była ze mnie lama w wyścigi... Ale ten event to masakra. Dziwna sprawa, aż mi się odechciało ;p A te Zone jest za(pipi)isteee! edit: ok, przeszedłem to na złoto, teraz już jest trzeci turniej Gra jest GENIALNA. edit2: gram już 4 godzinę i utknąłem na jednym wyścigu... powiedzcie mi, jakie są najlepsze ustawienia czułości skrecania, hamulców itd? Bo jest coś takiego w procentach.... A teraz idę spać. Wipeout to mój kolejny udany zakup na wspaniałą pstrójkę. A ten kawałek Masona (nie pamietam juz tytulu) rwie tyłek!!! Edytowane 10 maja 2011 przez Figaro Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 O jaką trasę dokładnie chodzi? Dam kilka wskazówek jeśli chodzi o łatwiejsze wygrywanie wyścigów. Na dużych skoczniach staraj się używać beczek (lewo>prawo>lewo), ostre zakręty staraj się zakończyć side shiftem (podwójne naciśnięcie L2 lub R2), bronie możesz także absorbować kółkiem (zdarzały się osoby co o tym nie wiedziały) i nauczenie się trasy na pamięć (pozycje speed padów i weapon padów, orientacja gdzie pojawi się następny zakręt). Jak grasz na novice, to bez problemu dasz rade jeśli chodzi o zaliczenie gry 1 Cytuj
mataman 35 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 To juz nie te czasy kiedy nie było wyboru poziomu trudności i karierę sie przechodziło. Teraz jest casual friendly Cytuj
hayami 18 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 (edytowane) Wipeout akurat nie jest friendly nawet na asystach które można wyłączyć i oczywiście to polecam, na późniejszych eventach i tak masz klasę Rapier czy Phantom poza tym nie majstrowałbym za bardzo w procentach to raczej opcja dla pro tak mi sie wydaje bo przecież to wymaga testów i każda trasa jest inna pod kątem trudności zakrętów, pamiętaj ze barrel role odbierają energię z osłon i nie zawsze warto je kręcić szczególnie jak lądujesz na zakręcie a jest taka trasa, poza tym jakim pojazdem śmigasz jaka stajnia:) bo to tez nie jest bez znaczenia i polecam Assegai, wyważony na zakrętach więc nie jest trudny poza tym przyzwoite przyspieszenia i osłony i zajefajnie wygląda a prędkością ustępuje pola kilku tylko maszynom.Nie jestem specem ale tyle mogę doradzić. Zanim podejmiesz wyzwanie warto trasę przetrenować w T.T. naprawdę pomaga 20-30 kółek. ps.masz HD czy HD Fury? pozdrawiam Edytowane 10 maja 2011 przez hayami 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 edit2: gram już 4 godzinę i utknąłem na jednym wyścigu... powiedzcie mi, jakie są najlepsze ustawienia czułości skrecania, hamulców itd? Bo jest coś takiego w procentach.... A teraz idę spać. Wipeout to mój kolejny udany zakup na wspaniałą pstrójkę. A ten kawałek Masona (nie pamietam juz tytulu) rwie tyłek!!! Czułość gazu ustaw na 10%, nie trzeba się wtedy przejmować wciskaniem X do oporu. Hamulce ustaw w okolicach 30-50% wg własnego uznania. Sterowanie sensorem ustaw na Pitch, pozostałe bez zmian. Resztę pro tip'ów podał Tidek, a tras wcale nie trzeba specjalnie oblatywać w TT żeby wycisnąć złota na Elicie. Cytuj
hayami 18 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 (edytowane) Tzn. Ty nie musisz czy cały świat? Widzisz że jest zielony. Edytowane 10 maja 2011 przez hayami Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Piszę tak na podstawie własnego doświadczenia z tą grą. Jak wspomniałem wcześniej to mój pierwszy wipek i też byłem zielony, a jakiegoś super skilla nie mam do ścigałek. Po kilkunastu eventach na poziomie trudności normal, gdzie też na niektórych trasach miałem problemy załapałem co i jak. Tras w kampanii jest tylko 8, więc przez cały jej okres latamy po kilkanaście razy na wszystkich w różnych trybach. Dlatego nie musimy specjalnie włączać TT aby wymasterować ten tryb. Cytuj
hayami 18 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Niech będzie po prostu nie każdy ma taki sam skill. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi