S!N 14 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Możliwe, że źle się wyraziłem. Nie oczekiwałem, że rozgrywka to bułka z masłem (choć poziomem trudności też jestem zaskoczony). Raczej kwestia ustawień, możliwości i ogólnego rozbudowania. Z tego co widzę brakuje tylko wymiany części, a spodziewałem się wybierania stateczków i zasuwaniu do mety. A tu jakieś punkty lojalnościowe teamów, tuning "sterowania", przekierowanie mocy itd. W sumie to już nie mogę się doczekać... Tylko ta sesja... Cytuj
hayami 18 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 (edytowane) Bierz w ciemno. Wipeout zrywa berecik każdemu kto lubi wyścigi a nikt nie każe Ci zaraz robić platyny i zapie.dalać w klasie phantom lub rapier, ja dobrze się bawię z Wipeoutem od roku. Warto mieć full wersję wraz Fury, sama rozgrywka Zone to jest czysta poezja, nic nie musisz umieć i poznasz granice swojego skill-a na spokojnie delektując się wszystkimi aspektami, serio ta gra to poezja. Edytowane 20 maja 2011 przez hayami Cytuj
S!N 14 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Mam nadzieję, że Europie też dadzą WipeOut HD + Fury, bo na europejskim blogu napisali WipeOut HD/Fury i pewna obawa jest, że albo podstawka albo dodatek... Cytuj
hayami 18 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Bądź dobrej myśli ale tak czy siak masz nową grę z najwyższej półki. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Swietnie by bylo bo Wipeout HD mam ze Slota A Fury kupilem sam przez caly ten burdel i fakt ze moja poprzednia konsola na dodatek zlapala po 4 latach YLOD stracilem WHD ktore moge za free odzyskac bylo by milo Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 20 maja 2011 Opublikowano 20 maja 2011 Wspaniale, ze Sony udostepnilo ten rewelacyjny, niszowy tytul za free. Byc moze dzieki temu Wipeout zyska nowych milosnikow lub przekona zniecheconych, co wplynie na dobra sprzedaz nastepcy. Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 23 maja 2011 Opublikowano 23 maja 2011 Ja się tam cieszę bo znowu serwery będą pełne. Tri wlepka czeka nadal na Ciebie. Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 25 maja 2011 Opublikowano 25 maja 2011 S!N a tobie radzę grać wszystkie wyścigi od razu na elite. Na początku jak prędkości są małe nauczysz się dobrze technicznie pokonywać trasy. Grając na niskim poziomie trudności, cięzko Ci będzie poźniej wrócić do tych tras i robic je na elite. Uwierz mi. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 maja 2011 Opublikowano 25 maja 2011 Nie kłam! Deadly Momentum Get eliminated in a race on Novice difficulty. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 maja 2011 Opublikowano 25 maja 2011 wtedy nigdy byś go nie dostał. 99% w liczniku trofeów w WHD? nieeeeeeee Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 28 maja 2011 Opublikowano 28 maja 2011 troche offtop ale... widzieli? http://www.youtube.com/watch?v=XaHwDWx3cSk&feature=player_embedded Cytuj
triboy 973 Opublikowano 28 maja 2011 Opublikowano 28 maja 2011 Niezłe, pierwsze co rzuca się w oczy, to skomplikowane i wymagające trasy. Można nawet robić beczki, ale chyba trudniej niż w wipku, bo koleś robił je tylko w miejscach gdzie pokazywały strzałki Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 maja 2011 Opublikowano 28 maja 2011 Ale tutaj czaska się po dwa BR, no i trzeba dobierać odpowiedni kolor podczas lotu Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 28 maja 2011 Opublikowano 28 maja 2011 i woda jest! bede to testowac za jakis czas (mam nadzieje ) Cytuj
S!N 14 Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 I tylko 50MB waży . Jak to mówią dla chcącego nic trudnego. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 czasami mam wrazenie ze jest cos w tym sterowaniu o czym nie wiem. Przyklad - startujemy, powiedzmy ze chwilke jestem pierwszy i za moment juz jestem ostatni bo wszyscy wystrzelili normalnie jak z procy i za wuja juz ich nie moge dogonic. Nawet kiedy biore szybszego statystycznie icaras'a, a ktos faisar'a to i tak mnie scignie ( ostatnio mialem nad takim faisarem okolo 2 sek przewagi a i tak mnie przescignal). Wipeout hd to nie jest moja pierwsza stycznosc z seria wiec tymbardziej nie wiem o co chodzi jakby ( nie jestem prosem, ale tez nie obijam sie od bandy do bandy). Kumpel ma takie same przemyslenia wzgledem siebie Cytuj
triboy 973 Opublikowano 30 maja 2011 Opublikowano 30 maja 2011 Chwila, Ty mówisz o singlu czy multi? W multi przeciwnicy mogą robić beczki, o których nie wiesz/umiesz. Zaś w singlu wystarczy podszlifować skilla. A Ika jest ciutkę trudnawy w sterowaniu, nie wiem jak długo grasz, ale może spróbuj Fajzą/Mirage/A$$em/Hari. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Pisalem o multi ( zreszta w singlu jest podobnie,SI lata bezblednie), a co do beczek, to na prostej raczej ich nie da sie wykonac. Mozliwe ze chodzi o skilla ( w wipeouta gram od pierwszej czesci, nie maniacze serii, gram od czasu do czasu) Cytuj
S!N 14 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 aha, czyli ty nie umiesz zrobić po prostu boost startu. nie duś gazu podczas odliczania, tylko naciśnij dokładnie kiedy pada "GO". ot, cały sekret. Uuuuu jak w LEGO Racerze :E. Już nie mogę się doczekać aż ją sobie ściągnę . Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Grigori, wiem o boost starcie, o beczkach, o dopalce przyspieszajacej, o niebieskich polach przyspieszajacych...dlatego nie rozumiem dlaczego ja lece wolniej od innych. Btw. sa jakies skroty na planszach? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 Grigori, wiem o boost starcie, o beczkach, o dopalce przyspieszajacej, o niebieskich polach przyspieszajacych...dlatego nie rozumiem dlaczego ja lece wolniej od innych. Btw. sa jakies skroty na planszach? Jaką masz ustawioną czułość gazu (X)? Jeżeli inna niż 10% to zmień czym prędzej. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 (edytowane) Nie możesz lecieć wolniej od innych, po prostu pewnie masz słabą linię jazdy. Tak samo nie wierzę że wiesz gdzie robić wszystkie beczki, na większości tras robi się przynajmniej po 3 beczki na okrążenie. Nawet na prostej da się wykonać beczkę ;p Edytowane 31 maja 2011 przez Tidek Cytuj
triboy 973 Opublikowano 31 maja 2011 Opublikowano 31 maja 2011 (edytowane) @Grigori, tak, pisałem do genjuro Dobrze Tidek prawi, jeżeli latasz na rapier/phantom, to jest to kwestia skilla i beczek (czyli skilla ). Musisz też nauczyć się efektywnie korzystać z SS, zarówno na zakrętach, jak i do niektórych beczek. A co do singla. Jak już ogarniesz trasy, to naprawdę ciężko będzie przegrać z SI, to tylko kwestia czasu. Tak, nawet na Elite. Edytowane 31 maja 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 (edytowane) Nie za bardzo wiedziałem, gdzie dać, ale proszę - tak podobno wygląda Wipeout na NGP (niestety nie pokazano HUDa). Poznajecie coś, czy to nowy content?: Edytowane 2 czerwca 2011 przez Accoun Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 Nie za bardzo wiedziałem, gdzie dać, ... np tu http://www.psxextreme.info/forum/219-sony-psp-2-ngp/ :potter: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi