Accoun 252 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 Nie za bardzo wiedziałem, gdzie dać, ... np tu http://www.psxextreme.info/forum/219-sony-psp-2-ngp/ :potter: No tak. Niech ktoś przeniesie... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 zrobiłem temat i wstawiłem reszte screenów http://www.psxextreme.info/topic/95917-wipeout-2048/ Cytuj
triboy 973 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 (edytowane) http://uk.psp.ign.co.../1172093p1.html But what series fans should be interested in is more practical: WipEout 2048 will be complemented by a PS3 release (though we don't know if this is planned as a PSN download or a retail title), and portable and console players can face off online or locally against one another in races of up to eight players. So players on both platforms can get together and play WipEout 2048, which... plays pretty much like WipEout always has. http://www.eurogamer.net/articles/2011-06-02-wipeout-2048-revealed edit: Co do Trinity, to myślę, że to może być remake wipków z psx'a. Edytowane 2 czerwca 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 To ciekawe ile tych Wipeout'ow na PS3 jeszcze wyjdzie bo przypominam o domenie Trinity Ekstra! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 bo chyba chodzi o to, ze ps3 dostanie ta trinity czyli WHD+Fury+2048, a NGP tylko 2048.... nie wiem Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 tez mnie to nie cieszy... przynajmniej beda nowe trasy. mam nadzieje, ze dobre. z tymi statkami pewnie chodzi o nowe skiny jak z fury + moze 2-3 calkowicie nowe bolidy. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 Skad to info? Ja juz nic z tego nie wiem. To nazwa "Trinity" to bedzie WHD + Fury + 2048? Czyli to nie bedzie nowa gra tylko (pipi) ye.bane DLC???!!! :angry: Cytuj
triboy 973 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 (edytowane) E tam, psioczycie, jak dla mnie DLC wystarczy. Oby tylko te trasy były w miarę wymagające. Bo swoją drogą, to ilu graczy może powiedzieć, że zna wipka od podszewki, kilku w Polsce? Kilkudziesięciu na świecie? Sony chce wydać jakąś grę jak najmniejszym nakładem finansowym? Mi to nie przeszkadza. Dostanę nowe trasy? Pasi. A, że na psp2/ngp wydadzą remake remake'a, to jest mi to całkowicie obojętne. Edytowane 2 czerwca 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 Aha, czyli jednak nie żartowałeś, Trinity to tylko kolejny dodatek do HD/Fury. 10 nowych tras 20 (poje.bało ich doszczętnie?) nowych statków nowe bronie (j/w) nowe tryby (pewnie kolejne dziwadła) cooperative missions (to jeszcze gra wyścigowa jest?) Czyli krótko mówiąc 10 nowych taras w tej samej grze w którą gramy od 3 lat, a reszta to śmieci. To jest cały nowy Wipeout. Dziękuje Sony. - nowe trasy - mi tam pasują - 20 nowych statków - jeśli mają to być kompletnie nowe pojazdy to naprawdę poje.bało ich doszczętnie, ale tak jak pisano wyżej, bardziej prawdopodobne są nowe skiny. - nowe bronie - no ja pierd*le, jak dodadzą te bronie co były w pulsie (shuriken i repulsor lub jeszcze jakieś inne), to szczerze podziękuje im za zje*anie eliminatora... - nowe tryby - pewnie tylko w singlu, mi tam nie wadzi - cooperative missions - eee..., mam nadzieje że to będzie coś w stylu team racing (2vs2, 3vs3, 4vs4), bardziej by mi to odpowiadało. Jestem dobrej nadziei że nie spieprzą wipka :confused: Cytuj
triboy 973 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Hmm, "Mistrzowskiego składu się nie zmienia" Czy trasy z Fury były słabe? Modesto było wymagające, Amphi i Tech też były dobre, Talon mimo wszystko trudniejszy niż Moa z HD. Jako miłośnik Wipka pewnie jestem zaślepiony, ale nie widzę zbyt wielu rzeczy do poprawy. Na pewno online kuleje, to zderzanie bez konsekwencji dla drugiego gracza potrafiło wyprowadzić z równowagi, to faktycznie powinni wyeliminować. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Obadałem temat i: nie wygrywam wszystkiego za pierwszym razem, trasy wymagają nauki, sterowanie wymaga nauki, pojazdy latają inaczej - czyli jest rewelacyjnie. Cytuj
K_J 4 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 A ja mam inne pytanie. Posiadam już Wipeout HD i w związku z pojawieniem się programu Welcome Back można ściągnąć Wipeout Fury. Czy jak ściągnę tą wersję to doinstaluje mi tylko rozszerzenie Fury czy będzie to instalacja nowej gry? Jak wygląda sprawa trofeów? Bo aktualnie w zakładce widzę że mam trofea do zdobycia za dodatek Fury. Cytuj
Biały 55 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 (edytowane) A ja mam inne pytanie. Posiadam już Wipeout HD i w związku z pojawieniem się programu Welcome Back można ściągnąć Wipeout Fury. Czy jak ściągnę tą wersję to doinstaluje mi tylko rozszerzenie Fury czy będzie to instalacja nowej gry? Jak wygląda sprawa trofeów? Bo aktualnie w zakładce widzę że mam trofea do zdobycia za dodatek Fury. Wipeouta w programie "Welcome Back" ściągasz w 3 partach, pierwszy to Wipeout HD, drugi to dodatek Fury, i trzeci to aktywacja do pełnej werski (100 kb). Jeżeli ściągniesz tylko part 2 - Fury to doinstaluje się do plików gier a resztę z płyty. Edytowane 5 czerwca 2011 przez Biały Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 glupie pytanie ale po czym poznac czy sie dodatek zainstalowal? title screen jest inny czy cos? bo mam wipeout kupiony dawno temu z europejskiego pss a teraz z WB na amerykanskim koncie sobie sciagam z wipeout bundle sam dodatek fury i nie wiem czy beda ze soba wspolpracowac czy musze sciagnac caly pakiet z usa Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Zmienia się wygląd menu, jest czarno-czerwony, no i w kampanii masz do wyboru wyścigi z HD lub Fury. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 aha. czyli sie nie rozumieja i musze calosc sciagac Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 było o tym milion razy... gry z roznych regionów nie sa kompatybilne (save, dlc, etc) Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 szczescie ze wphd byl w Welcome Back... gdyby nie to to teraz zalowalbym tych 30 zl ktore chcialem wydac na ta gre. przeciez w tej grze nie ma nic ciekawego. Wyscigi same w sobie nijakie. Soundtrack tez zalosny:/ 2 Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 szczescie ze wphd byl w Welcome Back... gdyby nie to to teraz zalowalbym tych 30 zl ktore chcialem wydac na ta gre. przeciez w tej grze nie ma nic ciekawego. Wyscigi same w sobie nijakie. Soundtrack tez zalosny:/ do kościoła do spowiedzi marsz!!!bo grzeszysz!!! Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Soundtrack żało... Jaki?! Wyścigi nijakie?! Nie wiem co odpowiedzieć, tak jak nie wiedziałbym co powiedzieć człowiekowi, który uważa, że woda nie jest mokra. :confused: Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 ...bo future racery sa dla wybranych A na powaznie, to seria jest w miare specyficzna i nie zawsze trafia w gusta muzyczne oraz gameplayo'we ( tymi bolidami po prostu trzeba nauczyc sie latac ) Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Ja się w sumie w Wipeouta wkręciłem razem z Pulse na PSP. Wcześniej WYDAWAŁO mi się, że nie lubię tej serii, nie wiem czemu Po Pulse poszło z górki hehe, teraz biję pokłony przed Wipeoutem. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 szczescie ze wphd byl w Welcome Back... gdyby nie to to teraz zalowalbym tych 30 zl ktore chcialem wydac na ta gre. przeciez w tej grze nie ma nic ciekawego. Wyscigi same w sobie nijakie. Soundtrack tez zalosny:/ Wyścigi nijakie w porównaniu do czego ? WHD to jedyny godny reprezentant w swojej kategorii. OST to kwestia gustu, a jak się nie podoba to zarzucasz swój własny i po problemie. Wipek to jedna z najlepszych gier jakie PS3 ma w swojej bibliotece. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 I to jst wlasnie opinia ludzi, ktorzy pograli sobie w WHD chwile... Szpic- docenisz ta gre po 100h ciorania, zobaczysz. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 WTF Jesli chcialo sie kupic Wipeouta po obadaniu filmikow to sie chyba nie ma uprzedzenia do tego typu wyscigow, a jesli sie nie ma uprzedzenia to nie mam pojecia jak to jest mozliwe, zeby ta gra sie nie podobala. Albo sie lubi future racery i sie Wipeouta HD lubi / wielbi, albo sie nie lubi future racerow. Ale lubic future racery i nie lubic Wipka HD? Heh, dla mnie nie do pojecia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi