Tidek 36 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) Ja pierdziele Tiduch, ale z ciebie wymiatacz jest. Wczesniej byles mistrzem w NFS Hot Pursuit (tzn demku) teraz w Wipeoucie HD. Masakra. Jak gralem z toba pare razy w BLURA to tez nikt z toba nie mogl wygrac. Btw, w symulatorach ci tez tak dobrze idzie czy tylko do arcadowych masz talent ? Symulatory mnie specjalnie nie pociągają, głównie arcade'ówki grywam. Poza tym nienawidzę ludzi (a sporo takich jest), którzy myślą że jak grają np. w GT5 to są mistrzami gier wyścigowych. Edytowane 29 Lipca 2011 przez Tidek Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Symulacja a arcade to dwie rozne sprawy. W takiego GT5 czy Forze powinno sie grac na kierwonicy z widokiem fpp, natomiast Wipeout, Motorstorm czy NFS:HP na padzie z tpp. W pierwszym ped powietrza wolniejszy, w drugim bardziej efektowne i ped szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Veron 9 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 A ja gram w wipka z widokiem ze srodka;] To stare zboczenie - we wszystkie wyscigowki tak gram;] Ale nie o tym chcialem, tylko o moim problemie, co nie zniknal... Przeinstalowalem gre ze trzy razy, wywalilem save'a, 15 razy sprawdzilem czy motion sensor i pilot assist jest wylaczony, zrobilem 50+ zones na anulphie i syncopii w raceboxie i campaign i za zadna cholere nie dostaje Airbreakera! Jest ktos, kto moglby mi z tym pomoc?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Jako że nie napisałeś to zapytam Używasz tyko hamulców ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Veron 9 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 tak, nawet x nie trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Hmmm.... masz drugiego pada??? Może twój "x" jakoś minimalnie gdzieś tam czasem dotyka styku. Ja tak miałem kiedyś. Uszkodziłem pada przez zbyt mocny nacisk na "x". Kurde nie wiem jak Ci pomóc. Podaj login i hasło to wbije Ci ten puchar ŻART Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) Ehh, a obiecywałem sobie, że filmik z Sebenco będzie ostatni... Edytowane 29 Lipca 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Latasz jakbys se wlaczyl jakiegos autopilota Tiduch vs Triboy - kiedy przyjmujemy zaklady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Fajny filmik jak zawsze. Co do starcia to ciężko wytypować zwycięzce bo obaj piloci prezentują podobny poziom, a w PL jest jeszcze kilku takich. Cytuj Odnośnik do komentarza
pajacyk 2 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) Kurde, aż łeska kręci się w oku Cała magia wipka - oglądasz i mówisz Phi, też tak umie, a tu klaps O_o hehe chociaż Phi z całą pewnością . Gratki Tri Edytowane 30 Lipca 2011 przez pajacyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) No nic, nie udało mi się, przegrałem symbolicznym 4:3. Na trasach texasalexa miałem sporo pecha, bronie mnie pokonały, na moich trasach wygrałem bez problemu, a ostatecznego wyścigu rozbijającego remis nie muszę chyba komentować(Anulpha pass forward weap on rapier). Zostaję mi jeszcze walka o 3cie miejsce, ale teraz wyjeżdżam na wakacje i będę dopiero 14sierpnia. Filmiki wstawię za jakieś 3-4h. EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=8mlrTBaVqg4 Pierwsze 2 wyścigi, I love it Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Tidek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Szkoda, ale i tak wielkie graty za Twoje osiagniecie. BTW: muza uplifting trance u Ciebie: troche za duzo wokalu jak dla mnie do tej gry, ja wrzucilem wolniej i bardziej progressive i tech house. Cytuj Odnośnik do komentarza
pajacyk 2 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Na Krzyżaka!! Gdyby ta rakieta trafiła ajc. Powinieneś przejść dalej... Je*bany miner z niego. Gratki Mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Brawo młodzianku, pokazałeś MEGA klasę Cały WHD Team Poland jest z Ciebie dumny NA KRZYŻAKA!!! PS. Phi L, tak to każdy potrafi A tak?: ( __-f-_ )= Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Właśnie obejrzałem filmik który wrzuciłeś. Napiszę tak, bez wazeliny. Jesteś bardzo dobry, twój przeciwnik nie był wcale lepszy. Miałeś po prostu pecha. Ostatni wyścig, to już w ogóle... szkoda pisać. Nie wlazły Ci takie proste beczki, no i te rakiety na koniec. Mi się os. twoja gra podobała bardziej [bez wazeliny]. Fakt nie widać jak twój przeciwnik lata, ale... nie lubię jak ktoś wiecznie i wszędzie wpieprza miny i bomby. Szkoda, wielka szkoda. Czasem aż sam nie wierzyłem, że aż pomimo tylu "dopalaczy" pod rząd, on cały czas Ci uciekał. Miałeś pecha, poziom za!@#bisty osiągnąłeś w tą grę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Sprawdziłem filmik, no i szkoda że nie udało Ci się wygrać. Teraz kibicujemy w walce o trzecie miejsce. Co to za nuta w czwartym wyścigu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Latasz jakbys se wlaczyl jakiegos autopilota W końcu postanowiłem wyłączyć autopilota. I oto co wyszło: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Twoje wyzwanie na następny raz: taki sam przejazd, ale z podwójną beczką na ostatnim okrążeniu i zejście ponizej 1:40 Cytuj Odnośnik do komentarza
pajacyk 2 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Once You pop you never Stop Brawo Tri BTW: dużo czasu Ci to zajeło? Phi.. Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez pajacyk Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A wiesz Grześku, że da się poprawić okrążenie 1,2 i 4 Zapas jeszcze mam, jeśli ktoś pobije, to postaram się odebrać #1 I will fly till I die Czy długo... 28 VII zrobiłem #4, 2 VIII #2, 4 VIII #1 i w końcu 5 VIII rekord. W sumie 3-4 h gry. Kiedyś pewnie zrobiłbym to szybciej, ale ostatnimy czasy wipek leżakuje na hdd... Tak to każdy Phi potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A ja mam inny problem. Trochę mnie to już irytuje. Np. Na trasie A.Pass biję rekord w TT a 4 kółkach np 4min. Gra zapisuję mi go jako nowy rekord. Moi znajomi go widzą, mogę go sobie porównać itd. Pokazana jest moja pozycja w rankingu światowym [np 500]. Ale jeśli polecę jeszcze raz ten sam wyścig i np zrobię go w 5min. To gra wywala mi stary rekord [lepszy!!!] z rankingu światowego i zapisuje nowy, gorszy Pozycja 10000:-( Dlaczego tak jest??? Czasów ze speed lap w ogóle mi nie aktualizuje. Mam czasy powykręcane w okolicach miejsc 8-40 i nic. Cały czas są stare czasy, gdy grałem jeszcze kampanie i tam miałem za zadanie zaliczyć jakieś sl lub tt na danej trasie np na złoto. Zauważyłem jeszcze jedną rzecz. Gdy po wyścigu porównuję sobie czasy ze znajomymi to czasem w tej małej pod tabeli są czasy moich kumpli i np 3 moje czasy. Różne:D Nie wiem co się dzieję. Najbardziej mi szkoda tych czasów ze SL bo tam się naprawdę ostro napociłem. Jeśli ktoś ma ochotę pograć w późnych godzinach wieczornych 23.00-1.00 to zapraszam PSN ID Gigant071 A! Ostrzegam, że nie toleruję wszelkiego rodzaju chamskiej gry. Przepychanki i bronie odpadają. Ja wszystko absorbuję, oprócz "Turbo". Czysty fun i jazda techniczna, zero chuliganki:-) Kozakiem nie jestem [21 poziom] Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Emm, skończyłem Wipeout HD ale napisów nie ujrzałem - trzeba wszystko na złoto? Cytuj Odnośnik do komentarza
pajacyk 2 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Każdy czas jaki wykręcisz jest zapisywany lokalnie na dysku konsoli, w danej kategorii SL TT SR Zone itd. Gdy łączysz się z PSN, informacje te są wysyłane na serwer. Czyli wysyła twój najlepszy czas np. TT na A.Pass. Zdarza się, że są błędy w Records jakieś przekłamanie, ale zawsze do Global wysyła mi ten najlepszy, poprawny, czy to w SL, czy w Multiplayer. Nie pojmuje za bardzo skąd Ci kasuje ten czas, który wykręciłeś, lokalnie też? Ranking po wyścigu, który pokazuje - to norma że są 2 czasy twoje - aktualny i ten starszy ale, że aż 3 ;?. Czasem trzeba odczekać żeby zaktualizowało Records od 1h do kilku dni bywało... EdiT: Zabij mnie, ale nie pamiętam żeby były jakieś Credits P.S. Ps3 ponownie zreanimowana, ale ja już jej nie ruszam. ;/ Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez pajacyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gigant84 2 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Problem w tym, że jak przeglądam czasy "personal" lub czasy znajomych to jest wszystko ok. Ale gdy tylko przełączę się na global, momentalnie wszystko się chrzani. Czasy wykręciłem daaawno temu i nadal nie są zaktualizowane. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tidek 36 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 No to wróciłem z wakacji ^_^ Na Krzyżaka!! Gdyby ta rakieta trafiła ajc. Powinieneś przejść dalej... Je*bany miner z niego. Gratki Mistrzu Mogłem te rakiety strzelić przed zakrętem, żabojad dostał turbo i dlatego uciekł. Niestety w tych jego wyścigach ja go z broni tylko "tykałem", ja dostałem one hit kille, czyli miny na skoku + turbo na modesto fwd (akurat po bombie dostał miny ) przez co nie mogłem kontrolować statku w locie i wypadłem i plasma przed 2 ostatnimi zakrętami, tego nie komentuje. <_< (na szczęście powstrzymałem się od przeklinania na filmie ) Szkoda, wielka szkoda. Czasem aż sam nie wierzyłem, że aż pomimo tylu "dopalaczy" pod rząd, on cały czas Ci uciekał. Miałeś pecha, poziom za!@#bisty osiągnąłeś w tą grę. Pozdrawiam. Zobacz ile turbo miał texasalex (były włączone ikony broni), na amphi fwd miałem może 1 turbo więcej, a na amphi rev miał zdecydowanie więcej ode mnie. (spieprzył o 5sek. a zrobiłem tylko z 1 br błąd) Co to za nuta w czwartym wyścigu ? Kevin Kern - Through The Arbour Imo nie czuję że byłem gorszy, na jego trasach miałem spore szanse, on na moich - prawie żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi