gigant84 2 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Witam! Czy ktoś z was mógłby podesłać link do beczek na trasie Metropia prędkość flash??? Może być cały przejazd lub wycinki gdzie te beczki robić. Nie potrafię na tej trasie wykręcić żadnej beczki. Na YT ciężko jest znaleźć film z tej trasy. Dziękuję bardzo. Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 (edytowane) Metropia inne na Venom by Phi, zdecydowanie jeden z najlepszych w SL, TT Wiec na Flashu powinno być łatwiej o te Br'y Edytowane 16 sierpnia 2011 przez pajacyk Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Pytanie do naszych rodzimych wymiataczy. Dlaczego na trasie S.project na ostatniej skoczni [rampie] wielu graczy po zaliczeniu SP nie dolatuje do końca tej rampy, później robiąc beczkę, tylko wylatują poza trasę z lewej strony i tam robią beczki. Dlaczego??? Co to daje? 1 Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Na prędkości venom/flash/rapier (do rapiera nie jestem pewien), gdy wybijesz się z końca skoczni bez problemu lądujesz na SP lub WP. W prędkości phantom właśnie jest taki problem że przelatujesz linie WP/SP, dlatego trzeba się wybić z lewej strony by na tym wylądować, dodatkowo trik ten umożliwia zrobienie BARDZO SKUTECZNEGO turbo + BR. Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 (edytowane) Dokładnie tak, jak pisze Tidi . Szybciej wyladujesz scinając lewą strona + wp można załapać, a i combo BR + Turbo ładnie wchodzi . Ponizej legend of chengou na venomie!!! http://www.youtube.com/watch?v=lzxBvHYn7j8 BTW: Wyczesana nutka. Ktoś zna? Edytowane 26 sierpnia 2011 przez pajacyk 1 Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Co za koleś x) Dawno nie grałem w Wipeout'a a jeszcze go nie skończyłem bo ktoś skasował mi cały game progress. Może na święta zakupie PS3 jak się narzeczona zgodzi 1 Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 (edytowane) ... Edytowane 11 września 2012 przez ACAB 2 Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Ok, WipEout HD Cup się dla mnie skończył, zająłem 3rd miejsce, jestem zadowolony Mój przeciwnik bazzman32 też głównie gra venom/flash, ale zamiast 3x Weap on (tak jak texesalex), wybrał sobie 3x Weap off z czego byłem bardziej zadowolony bo o wiele bardziej liczył się skill, a nie fart z broniami. Z jego 3 wyścigów udało mi się 2 wygrać, gdy doszło do moich wyścigów, to wygrałem pierwszy phantom (weap off) single race, ale dwóch następnych Zone Battle nie chciał grać, tak o to wynik zakończył się na 3:1 dla mnie, mówiłem mu że ma jeszcze szanse wygrać (zostały 3 wyścigi), ale definitywnie nie chciał grać już tych Zone Battle. Nagrodami za bardzo nie ma co się chwalić, ważne ze jestem na podium Filmik z tego meczu http://www.youtube.com/watch?v=jp_IEFNXoRs 3 Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Triboy co to za kawałek jest w twoim fimiku z Sol2? Cytuj
triboy 973 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 (edytowane) Jeżeli chodzi o kawałek z Sol #1, to jest to: http://www.youtube.com/watch?v=hK6wqwM4HlQ A z Sol internal view: Jak ktoś zgadnie, to dostanie w nagrodę filmik z wybranej przez siebie trasy I jeszcze słówko do Tidka. Brawo młodzianku! Zresztą wiesz, że jesteś Kozak Edytowane 29 sierpnia 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Tak rozkmniałem z tymi czasami co mi się nie aktualizują. Może coś z plikami w konsoli jest nie halo. Mam ich strasznie dużo. Jakieś zapisy z WHD. Co mogę usunąć, żeby nie stracić "sejwa"??? W ogóle nie kumam jak to jest zapisywane na dysku PS3, ogólnie stany gier. Mam jakieś dwa folder. W jednym ma jakiś plik z grą, a w drugim inne pliki-maaaaaaase plików z WHD. Coś mogę wyrzucić??? Cytuj
Zero3Growlithe 3 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich Po 3 próbach rejestracji w końcu udało mi się dostać na to forum... Kilka filmików (starych z przed roku co prawda) ale mogą się przydać niektórym jeśli chodzi o Barrel Rolle: EDIT: Filmiki pokazują się w wielkich oknach to żeby zaoszczędzić miejsce to tylko do playlisty podam link: (zainteresowanych BR'kami interesują tylko 3 ostatnie filmy) gigant84: Te pliki to zapisane duchy twoich przejazdów z najlepszymi czasami... tzn. większość z nich, bo jeden to właśnie zapis danych gry. Aaaah, i nie masz ich co usuwać bo (tak myślę) nic to nie zmieni... Edytowane 30 sierpnia 2011 przez Zero3Growlithe 1 Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Thx ACAB leci plusik. Kurde fajne te filmiki, będzie co oglądać wieczorami, tylko dlaczego na litość boską w ag sys thx Cytuj
Zero3Growlithe 3 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 .... bo nie lata jak dzika świnia (Feisar xD), to raz, a dwa... skręca, a nie leci przed sie (piranha ). Po prostu go lubie... tak jak ty swój statek, co nie? Cytuj
triboy 973 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 (edytowane) Sorka 0, muszę. przed sie Przed czym? Ag-Syf jest fooj @0 Hahaha A Ag i tak jest fooj Edytowane 1 września 2011 przez triboy17@o2.pl Cytuj
Zero3Growlithe 3 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 (edytowane) Tri... mój avatar ci wszystko wyjaśni (malutki napis po lewej.... prawie nie widać. Cytuję: "Shut Up!!!" xD) Latałeś nim? To się wypowiadaj na jego temat Edytowane 3 września 2011 przez Zero3Growlithe Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Ja teraz latam EGX srebrną wersją, starszy model. Jest za(pipi)isty [wygląd]. Cytuj
Zero3Growlithe 3 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Nudno tu, więc daje swój filmik z konceptem jednego ciągłego przelotu przez kilka tras i to jest tryb w grze jaki chciałbym zobaczyć: 1 Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Jako ze jestem kompletnym noobkiem a chcialbym zwiekszyc skilla... znacie jakies dobre stronki z tutorialami/tips'ami do Wipeout'a HD? Bardzo pozno dolaczam do zabawy, ale po graniu na PSP srednio chcialo mi sie na PS3 znowu siadac, chociaz teraz widze blad w swoim rozumowaniu Cytuj
Zero3Growlithe 3 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Jak znasz angielski (chociaż tu chyba nie trzeba tak bardzo) to patrz tu: http://www.wipeoutzone.com/forum/showthread.php?t=6308 1 Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 O to chodzilo! Dzieki wielkie Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 Fajny filmik Zero i pomysł też ciekawy. Co to za muza ? Cytuj
Zero3Growlithe 3 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 (edytowane) Z gry "Platypus" na PC ^.^ Edytowane 17 października 2011 przez Zero3Growlithe Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Może ktoś mi powie jak uruchomić Wipeouta HD w 3D? Killzone odpalam, Stardusta, Motorstorma Apocalypse tylko tutaj w Wipeoucie nie widzę, ani aktualizacji ani opcji 3D do wyboru...Ani na PSNetwork, żadnego patcha. Tylko wersja #D do zassania pełna.. Mam Wipeouta na płycie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi