_daras_ 725 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Gra dostala tylko latke, wiec nigdzie w opcjach nie ma do wyboru 3D. Wlacz TV na tryb 3D i po sprawie. Jeszcze dodam od siebie, ze glebia w Wipeout jest taka sobie (byc moze dlatego ze dostal tylko latke), duzo lepiej prezentuje sie np. Motorstorm. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 27 października 2011 Opublikowano 27 października 2011 Tylko, że jak 3d nie jest nadawane to nie mogę. mogę tylko włączyć 2d w 3d - a to taka popierdółka... Przy iinych grach wybieram opcję w grze na 3d i telewizor sam się przełącza w tryb 3D... Więc już nie wie,m jak z tym Wipeoutem jest... Cytuj
Zero3Growlithe 3 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 (edytowane) Szlaaaaaaaaaaaak!!! Moja konsolka zabiła mnie swoim "Red Light Of Death" i jest do dupy x_x Edit: No teraz to już jest YLoD... Ale zanim to zrobiła to nagrałem jeszcze filmik: http://www.youtube.com/watch?v=hwGuOAzk4As Edytowane 10 grudnia 2011 przez Zero3Growlithe Cytuj
drk2 7 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Dobry kawałek do Wipka, ten pierwszy. Co to jest? Cytuj
Zero3Growlithe 3 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Vanessa Mae - I feel love (from Gold album) Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 25 grudnia 2011 Opublikowano 25 grudnia 2011 Hej mam znowu problem. Próbuję się podciągnąć na trasach s. project i metropia na prędkości flash. Gdzie robić beczki? Dzięki. Metropia mnie męczy najbardziej Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 25 grudnia 2011 Opublikowano 25 grudnia 2011 (edytowane) Bez turbo to tylko na zakręcie w lewo po magstripie na metropia. Edytowane 25 grudnia 2011 przez Tidek Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Wczoraj katowałem tą trasę. Jak się okazało można na niej wykręcić spokojnie dwie beczki, albo i więcej. Pierwszą na drugim zakręcie w prawo zaraz po starcie. Ze szczytu zakrętu robiłem ss w prawo i beczka, a drugi tak jak pisał Tidek po magstripie. Życiówka pobita. Dzięki! Latałem "Ikarusem" model z HD. Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Powiedzcie, to normalne, że w karierze, wyścigi z przeciwnikami to loteria, czy ja zwyczajnie za słaby jestem ? Poziom elite, reszta mi ładnie wchodzi w miarę ale wyścigi z przeciwnikami są strasznie denerwujące. Cytuj
ubol 59 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 No można tak powiedzieć, ale im dłużej grasz (uczysz się danej trasy) tym prawdopodobieństwo wygranej wzrasta + trochę szczęścia (czyt. jak zaczyna ci dobrze iść, to nagle wszyscy zaczynają walić w ciebie, ja tam miałem i momentami strasznie mnie to wnerwiało). Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 grasz w grę która jest uznawana za jedną z trzech najtrudniejszych na PS3, więc musisz godzić się z tym, że niestety, ale przeprawa przez nią to horror ćwicz, ćwicz, ćwicz... sam widziałeś, że pewnie na początku nawet na normalu kończyłeś wyścigi na końcu stawki, a z czasem szło do przodu :] Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 OMFG Bez komentarza z mojej strony. http://www.youtube.com/watch?v=Zqmdv5iyIOY 2 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Coś mi te statki na CGI wglądają. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 niekoniecznie w teorii to nie jest jakies mega trudne do zrobienia. na zwykłych magnesach mozna zrobić podstawkę z lewitującym modelem, a na tym filmiku zastosowano... cos na wzór matrycy z elektromagnesów jako tor - prawdopodobnie po 3 linie dla jednego statku(dwie nosne i jedna stabilizujaca żeby się nie obracał lub nie odpadl na pionowej ściance ) edit/// ok na poczatku jest schemat nawet Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Ale ten dym to komputerowo zrobiony jest. Cytuj
ubol 59 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Może być trochę nie na temat, a nie wiem gdzie mam to wlepić (jednakże Wipeout HD zachęcił mnie do napisania tego postu, to będzie tutaj)... Niedawno skończyłem grać w Wipka HD, jednak cały czas w głowie siedzi mi ta gra (mega mi się spodobała i właściwie to był mój pierwszy raz z tą serią). W związku z tym mam pytanko do fanów tej serii, warto zainteresować się Wipoutem z Ps2, bądź z Ps1? Jakie tamte gry stanowią wyzwanie względem HD i czy da się w to jeszcze grać? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 da sie grac, tylko nieco inaczej się lata hmmm po tylu latach chyba najbezpieczniej jest doradzic zakup Wipeout 3 SE, zeby zobaczyc ,jak to kiedys wygladało... na ps2 wydaje mi się, ze lepszym wyborem byłby port z psp, ale to w zasadzie zbiedzony whd a fusion średnio mi sie podobał. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 grasz w grę która jest uznawana za jedną z trzech najtrudniejszych na PS3, więc musisz godzić się z tym, że niestety, ale przeprawa przez nią to horror ćwicz, ćwicz, ćwicz... sam widziałeś, że pewnie na początku nawet na normalu kończyłeś wyścigi na końcu stawki, a z czasem szło do przodu :] Możesz ten ranking najtrudniejszych gier napisac? : D Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 1. NGS2 2. SSFIV 3. WHD :ph34r: Dla jednego najtrudniejsza jest ta, dla innego inna gra. Nie ma takiego rankingu. Ale Wipeout zalicza się z pewnością do tych najtrudniejszych. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 (edytowane) No właśnie ja jestem w szoku jaki poziom trudności ta gra serwuje. Gram na novice, bo nawet na tym poziomie często nie daje rady : p Padaka, dawno się z czymś takim nie spotkałem P.S. Grał ktoś z tą asystą skręcania? To chyba trochę bez sensu, to prawie tak jakby ciągle mieć odpalony ten mega skill, że we wszystkie zakręty się wchodzi perfect. Z tą asystą to chyba nawet elite nie będzie trudne? Się boję tego sprawdzić, bo się brzydzę Edytowane 26 kwietnia 2012 przez QstomPL Cytuj
triboy 973 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Hmm, mój pięcioletni bratanek grał, a raczej próbował grać Odradzam granie z asystą, wyłącz ją i szlifuj trasy, jak nie w wyścigach, to odpal SL/TT/Z i szlifuj. Gdy zaczynałem swoją przygodę z wipkiem, to od razu po kilku pierwszych wyścigach zmieniłem poziom na elite. Na początku było ciężko, ale dzięki temu szybciej nabrałem skilla. I nie, nie byłem żadnym kozakiem. Wtedy Zico wydawał się nierealny, podobnie ZZ. Cierpliwości i wytrwałości, a gra dostarczy masę radości i satysfakcji Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 ja włączyłem, zeby mi trofeum do platyny wpadło (reszta chyba podobnie). poznasz trasy, polatasz kilka godzin, to załapiesz system gry i bedziesz się smial z swoich postów o tym, jaka ta gra jest trudna :> owszem jest, ale okreslenie 'trudny' zamieniłbym na "wymagający doświadczenia". Cytuj
ubol 59 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Z tą asystą to chyba nawet elite nie będzie trudne? Się boję tego sprawdzić, bo się brzydzę Wydaje ci się, jak będziesz miał załączoną asystę w szybszych wyścigach to będzie tobą rzucało jak szmatą i nie wygrasz, szczególnie na elite Dlatego tak ważne jest nauczenie się grać bez asysty, sam przyznam, że na początku miałem z tym wielkie problemy, ale dałem radę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi