Kalinho_PL 334 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 najgorsza była zone 60 do 75, ten czarno biały kolor strasznie rozpraszał. o ile dojeżdżałem do 60 zone z 95 % energii to tam się wszystko zaczynało sypać. no ale się udało Ja mam podobnie ale teraz wiem, że jestem już blisko Prędkość, czerń i spocone łapy przy 60 + zonie cały czas mnie pokonuje. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 (edytowane) polecam w ogóle nie używać side shiftów, bo one strasznie wybijają z rytmu i możemy łatwo zrobić przez nie pinballa, szczególnie na wyższych prędkościach. na zakrętach airbreaki, zależnie od szybkości i zakrętu. teraz się zastanawiam czy zrobię Airbreakera - to może być trudne. Edytowane 2 grudnia 2013 przez c0r Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 (edytowane) Airbrake na syncopii? Przecież ta trasa zakrętów nie ma. Szkoda że Syncopia pozwala zdobyć trofik, kiedyś na alupha pass to było o wiele większe wyzwanie ;< Ten trofik za 50zone na airbrake jest łatwiejszy niż Ci się wydaje : P Edytowane 2 grudnia 2013 przez Tidek Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Nie zauważyłem, że temat odzył na kilka dni Jeśli chodzi o Zico to można iść na łatwiznę i użyć Airbreak glitcha - jadąc po prostej airbrejkujemy w jedną stronę jednocześnie trzymając skręt w drugą (czyli np airbreak w lewo, skręt w prawo) - odpowiednio dobierając siłę hamulca utrzymamy prosty tor lotu, a ze względu na takie a nie inne działanie enginu gry będziemy przyspieszali; manewr ten po chwili praktyki wykonujemy na każdym prostym odcinku trasy i bijemy rekord śffjata (swoją drogą w związku z tym gliczem była niezła drama na scenie Wipka, bo sam exploit był trzymany początkowo w sekrecie). A Zone Zeus polecam robić na Moa Therma Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Ludzie, pomocy, już nie daję rady na elite. Mam już 3/4 zrobione, w tym wszystkie speed lapy i time triale - tournamenty i single race'y jednak mnie przerastają. Ten poziom trudności jest tak cholernie niesprawiedliwy, przeciwnicy jadą jak na sznurku, ścinając zakręty jak szaleni. Tutaj już nie potrzeba skilla - tu trzeba mieć szczęście i dobre bonusy zbierać. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Ale co tu możemy pomóc skoro, jak sam napisałeś, trzeba mieć szczęście a nie skilla? Pick Feisar. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Feisarem jeździć? Na razie piranią jeżdżę, ewentualnie AG Systems, bo piranią robię Wipeout Dis(nene)le. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Ja polecam Assegaia, używałem go na przemian z Mirage. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 (edytowane) Disci.ple to sobie zrobisz idąc po Zone Zeus; Pirania (zwłaszcza nie-Fury) to jeden z naj(pipi)owszych statków w grze Feisar jest typowo noob-friendly bo ma najłatwiejszy handling i najlepiej skręca. Edytowane 30 grudnia 2013 przez Qjon Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Zone Zeus i Zico mam już zrobione Spróbuję w takim razie tych statków używać co polecacie. I tak do livery liberation się przyda Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Chyba na odwrót, ze skillem to przeciwnicy muszą mieć co chwila szczęście z rakietami/missilami/bombami żebyś nie dał rady ich wyprzedzić, co się rzadko zdarza. Co do piranhi to prawda, najgorszy statek obok triakisa, już lepiej ikarasa (jeśli lubisz słąbo skręcające statki), ale w nim to Cię szybko zniszczą. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Matulu, jak się fajnie tym Mirage lata. Cały czas żyłem w zakłamaniu że Piranha to dobry statek, że najszybszy, po doswiadczeniach z Zico. Jeszcze 2 ostatnie eventy na elite zrobić i droga do platyny będzie formalnością Życzcie mi szczęścia. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Na drodze do platyny masz jeszcze Arcade Perfect i ustawkę na BB więc nie mów hop... Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Jeśli nauczy się latać na tyle, żeby skończyć kampanię, to Arcade Perfect nie zrobi mu już różnicy Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Square ma rację, ja na BB ponad 2 tygodnie ekipę zbierałem bo zwykle 1-2 osoby się nie pojawiały i trzeba było ciągle przesuwać na inny dzień :S Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 @Qjon Ze zwykłymi trasami na pewno, ale odwróconych będzie się musiał nauczyć. Jak szybko to ogarnie to AP nie będzie większym problemem. c0r wspomniał, że z wyścigami w kampanii ma problem, a trasy powtarzają się od początku trybu. @Bling Brigade Też kilka razy podchodziłem do tego, bo zawsze kogoś brakowało. W końcu wpadło przy 6 osobach i jednym randomie (jakoś tak). Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 (edytowane) Dobra, już tylko ostatni event został - meltdown. Są osoby chętne do pomocy w bling brigade? Wraz ze mną mam już cztery osoby, napiszcie tu jakby chciał ktoś pomóc. BTW, o co chodzi z trofikiem Stats Life? Jak je zrobić? Edytowane 31 grudnia 2013 przez c0r Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Poprzeglądaj statystyki, trzeba chyba wszystkie sprawdzić. Co do BB to mogę pomóc, ale najwcześniej w czwartek Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 To by było za proste, trophy ma tylko ok 2% graczy wg psnprofiles okej wysłałem zapro, nie spieszy się Cytuj
feastking 1 Opublikowano 31 grudnia 2013 Opublikowano 31 grudnia 2013 Jeśli znajdzie się również miejsce dla mnie to mój nick Kamiyama89. Wyślę zaproszenie do Ciebie przemo017. Najlepiej w weekend. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Mam Bling Brigade Ja i dwóch kolegów plus 5 Kolumbijczyków/ Hiszpanów. Mili ludzie Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Kampania na elite również zrobiona.. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Kampania na elite również zrobiona.. Dla mnie to był najgorszy trofik, ile ja się tam nakląłem... Ostatni event jaki mi został to był tournament i męczyłem to chyba z 3 dni, potem zrobiłem sobie z 2 dni przerwy i jak wróciłem po tych 2 dniach to normalnie każualowo wbiłem za pierwszym razem. Miłe wspomnienia z wipka mam. Zaebista gra. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Lol. U mnie turniej ostatni poszedł za 1 razem, a wygrałem tylko na Vinecie K i Sol 2 Na Sebenco Climb mnie rozwalili, a w pozostałych wyścigach byłem 2 - 5. Wszystko poszło dość gładko, nie spodziewałem się tego Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Ile miałeś punktów na koniec, skoro na sebenco cię rozwalili i wygrałeś tylko dwa razy? Ja już nie pamiętam tego dokładnie, ale ja jak zaliczałem ten turniej to wygrałem chyba pierwsze 3 wyścigi (albo dwa, ciężko już sobie przypomnieć) i na pewno ostatni, a w reszcie byłem zawsze w czołówce, raz chyba byłem czwarty albo piąty dopiero jak miałem taki wynik to na spokojnie wpadło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi