Hubert249 4 274 Opublikowano 19 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2014 jak po latach trzymają się Wipeouty na PS 3 ? Wiem, że YouTube nie jest obiektywny w temacie gier 1080p z 60 klatkami Dodam tylko, że nigdy nie mialem PS 3 i robię sobie liste za i przeciw vs WiiU o miejsce obok x360 pod tv Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 19 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2014 Tu nie ma o co pytać. Gierkę można wyrwać za 3 dyszki, a ona się nie zestarzeje przez najbliższe 10 lat i będzie cały czas znakomita. Nie ma nic lepszego w gatunku future racerów więc śmiało możesz brać. Poza tym widzę Svena Vatha w sygnie więc na pewno zaprzyjaźnisz się z funkcją custom soundtrack. Nie ma co się zastanawiać. Tylko brać i grać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 19 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2014 Oj tak, gra do dziś wygląda fenomenalnie i zawstydza niejedną next genową grę. Ciężko dziś o takie wyścigi, a i kontynuacji na ps4 chyba prędko nie zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 20 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2014 jak po latach trzymają się Wipeouty na PS 3 ? Wiem, że YouTube nie jest obiektywny w temacie gier 1080p z 60 klatkami Dodam tylko, że nigdy nie mialem PS 3 i robię sobie liste za i przeciw vs WiiU o miejsce obok x360 pod tv Chyba wszystkie 3 części Uncharted, The Last of Us, wszystkie God of War'y, Infamous 1 i 2, Heavy Rain, Dragon's Crown i wspaniały, jedyny Wipek to exy, które miażdżą WiiU. Nawet się nie zastanawiaj, grania masz na rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 20 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2014 Wii U ma na chwile obecna tylko remake zeldy i sm3dw - dwie gry wspaniale kontra kilkanascie gier wspanialych. Wybor prosty i logiczny, no chyba, że jestes mega fanem jakiejs serii lub gry, wtedy to ludzie potrafia kupic system tylko dla jednego tytulu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 20 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2014 Offtop się robi, ale napisze jeszcze ze ostatnio z Nintendo miałem do czynienia na NES, no sorry jeszcze emulator super Nintendo na PSP sprzęt jest bardzo tani, jakby nie patrzył jest to konsola z przyszłością. Tylko znowu tych głupich gier nie ma ja to w ogóle mam jakąś klątwę PlayStation bo każdy model kupuje jak juz jest następna na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 26 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 (edytowane) Czytać, bo warto. http://www.eurogamer.pl/articles/2014-12-26-wipeout-i-sony-studio-liverpool-od-powstania-do-upadku - Chciałbym zrobić następny Wipeout - przyznaje Humphrey. - Szkoda, że pracowałem tylko przy jednym. PlayStation 4 wygląda na imponującą maszynę i myślę, że Wipeout powinien pokazać jej możliwości. To byłoby wspaniałe. Ale cóż. - Tak, to byłoby dobre - śmieje się Eggleton. - Bardzo dobre. Obawiałbym się jedynie, czy rzeczywiście udałoby się przeskoczyć Wipeout HD, ponieważ ten tytuł okazał się być świetny. Fantastycznie byłoby zobaczyć kolejną odsłonę. Nigdy nic nie wiadomo... Edytowane 26 grudnia 2014 przez YETI 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 O jakbym chciał nowego Wipka. Z kompletnie nowymi trasami, statkami, oprawą prawdziwie next-genową typu Infamous: SS (kolory) czy Driveclub, 60kl./sek., 1080p, wykorzystanie głośniczka w DS4 itd. Można pomarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 26 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2014 (edytowane) Odsłona na ps3 chodząca o dziwo w glorious 1080/60 i wzbogacona o mega dopasiony dodatek Fury, to jeden z najlepszych racerów jakie kiedykolwiek powstały. Żal że sprzedała się tak słabo, bo Janusze woleli NFS, Forze i GT, przez co o kontynuacji od lat możemy tylko pomarzyć. Edytowane 26 grudnia 2014 przez nobodylikeyou 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 16 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2015 Czy ja dobrze kojarzę, że istnieje możliwość cross play'u graczy PS3 z Vitowcami? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 16 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2015 tak, ale działa to tak sobie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 16 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2015 Ale ta gra jest za(pipi)ista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 16 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2015 Alex nie miał. Jest Dziękuję wszystkim. Spoko tylko pamiętaj, że jak następny user będzie wbijał BB to też pomagasz. Fajnie sie jechało tylko jedna barrel rolka nie weszła, a na koniec jeszcze wyhaczyłem turbo i dofrunąłem do mety od wzniesienia na końcówce okrążenia. Ach, ależ pięknie się w to wbijało platynkę swego czasu. Dla mnie gra poprzedniej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 21 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2015 (edytowane) Panowie pomagam komuś zdobyć tego trofika. Jest już Alex i Mejm. Brakuje 3 osób. Wysyłam wiadomości na forum i PSN! Już tylko 2óch! Edytowane 21 maja 2015 przez Spuczan Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 21 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2015 Mogę podłączyc sie na vicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 9 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2015 W nadchodzącą niedzielę o godzinie 21 (lub trochę później), będziemy usiłowali pomóc zdobyć mojemu koledze brakujące mu do platyny trofeum (Bling Brigade). Do kompletu 8 graczy brakuje nam trójki (przy złym scenariuszu, czwórki). Jeśli jest tutaj ktoś chętny, by pomóc w uzyskaniu trofika, lub zwyczajnie jemu samemu również brakuje tego kłopotliwego do zdobycia osiągnięcia, zapraszamy. Proszę tylko potwierdzić swoją obecność w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 9 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2015 Jak rozumiem ja już jestem w tej piątce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 9 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2015 Jak członek dawnej, historycznej ekipy - naturalnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Taka stara gra, a dzisiaj jak się włączy, nie straszy grafą. Za to np. ostatnio kupiłem Heavenly Sword, które zapamiętałem jako "opad szczeny", teraz wygląda dość koślawo. A Wipeout dostał jeszcze patcha na 3D, to już w ogóle robi wrażenie. Zwłaszcza, że całość chodzi w DTSie. A na Allegro gierka była swego czasu za 25 złotych (z tym dodatkiem Fury). Jeżeli masz PS3, to zakup obowiązkowy! Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Odsłona na ps3 chodząca o dziwo w glorious 1080/60 i wzbogacona o mega dopasiony dodatek Fury, to jeden z najlepszych racerów jakie kiedykolwiek powstały. Żal że sprzedała się tak słabo, bo Janusze woleli NFS, Forze i GT, przez co o kontynuacji od lat możemy tylko pomarzyć. Zwymiotuje.... Chociaz GT do 3 czesci byl za(pipi)isty. Wipeout. Zobaczycie, ze ktos jeszcze kiedys wyda nowa czesc Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Mogę pomóc z BB, tylko jak ktoś będzie wysyłał wiadomość czy coś na PSN to niech napisze o co biega ;p PS: czasami jeszcze sobię odpalę, ale kurde, jednak skill co zrobił platynę po premierze już nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Ja robię drugi raz platyne, trofea on line dawno zrobione, teraz tylko włączam raz na tydzień dokładając jakiś wyścig na złoto. Więc też mogę pomóc. Ale trzeba wcześniej na dwa dni ustalić termin jaki dzień i jaka godzina tak aby zjawiła się ekipa i nie było szukania po kolegach gdy inni w lobby siedzą bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Termin jest przecież podany. Ta niedziela 21:00. Jeśli możesz wtedy ussr poświęcić te 5-10 minut, to wyślę Ci inva. Ciebie saki chyba nadal mam na liście o ile pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spuczan 74 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 (edytowane) Możecie mnie dopisać do listy. PSN ID Spuczan . Edytowane 12 lipca 2015 przez Spuczan Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 12 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2015 Ussr, wysłałem Ci zapro w sprawie dzisiejszego Bling Brigade. Spuczan, Sakiu, będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi