XM. 10 868 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Burnout Revenge? Zart oczywiscie : barrel roll Cytuj
stabik 3 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Może się dzielić z grą z innymi tworząc konta? Jeśli tak to ile ich można stworzyć? Co do gry to nie podoba mi się, natomiast dzięki niej odkryłem fajną muzykę, więc rachunek wyrównany Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Ja mam gre od kumpla,ale grać nei moge bo mam za dużo osób aktywnych na friend list Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Kurfak! zagrałbym sobie w Wipeout, ale Sony nie kocha mojej karty kredytowej i nie chce moich pieniędzy . Jak czytam posty to widzę ,że gierka jest wymagająca. Ciekawe jakby mi poszło nie grałem w w WE od czasów trójki . Niech oni to wydają na BR .Takiego Racheta wydają a nie mogą wydać Wipeouta? Muszę coś wykombinować, rycerze hardcoru walczą do oporu,nie ? Edytowane 5 października 2008 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Rycerze hardkoru się w(pipi)iają i olewają grę po pewnym czasie... Ja już nie mogę. (pipi)a, poziom elite to nieporozumienie. Ale pisałem o tym w temacie o trofeach w WHD. Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Ja sobie to tłumacze tak: jestem tak dobry, że konsola musi oszukiwać żeby ze mną wygrać Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 A myślałem że ja taki słaby jestem i w ogóle lama ze mnie jest a tu taka niespodzianka z tymi "rycerzami hardkoru" Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Pffff! Narzekam, marudzę, ale platyny nie odpuszczę. 8) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 No jak zaliczysz 75 Zone to respect - ja sie nie mam zamiaru denerwować bo gry mają mnie bawić a nie irytować. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Ło (pipi)ens, Phantom w Meltdown to coś konkretnego. Chyba czas przejść z krzyżaka na gałkę analogową... Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 (edytowane) Zone to będzie skill, czyli przyjemność, wszystko zależeć będzie ode mnie i komp mnie czitować nie będzie. Jedyne frustracje przez tą grę zaliczam właśnie przez wypaczone i wredne AI. Reszta to miód. A btw. to myślę że w którymś z przyszłych dodatków dojdzie jakaś trasa, jeszcze prostsza od Anulpha Pass, żeby więcej ludziów dało radę. Edytowane 5 października 2008 przez Gość Cytuj
da$io 110 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 O człowieku respect ^_^ Jak w coś takiego na phantomie grać na krzyżaku? Myślałem że od czasów Wipeouta 2097 nikt tak już nie gra Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 O człowieku respect ^_^ Jak w coś takiego na phantomie grać na krzyżaku? Myślałem że od czasów Wipeouta 2097 nikt tak już nie gra Na Anulpha Pass, Sol 2 i od biedy Vineta K na Elite jeszcze ujdzie. Na reszcie tras niestety brakuje precyzji, o Zone nie wspominając. Cytuj
adaroth 0 Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Mam nadzieję że gra faktycznie jest tak dobra jak piszecie bo przeczytałem pare postów i zaraz ją kupiłem:) Właśnie się ciągnie. Acha małe pytanie jak wychodziłem z PS store to obraz zrobił się czarny i tak juz zostało tzn. wyraźnie gra się sciagała bo dioda od wifi i dysku migały a obrazu nie było dopiero hard reset konsoli pomógl - mieliście juz może coś takiego? Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 5 października 2008 Autor Opublikowano 5 października 2008 Pffff! Narzekam, marudzę, ale platyny nie odpuszczę. 8) Jak dasz rade, to szacunek ludzi ulicy Ja nwet nie próbuje, bo niektóre zadania są mocno przegięte, a poza tym czekam na patcha (ciekawe czy się doczekam ) Cytuj
Gość Opublikowano 5 października 2008 Opublikowano 5 października 2008 Doczekasz, było ogłoszenie przy wejściu do online że wiedzą i pracują nad tym. Ja już czekam do nowych tras i może jakichś dodatków. Niech mi ktoś powie, jak do np. Paina wyszły trofea to te z dodatków zaliczały się do calaka czy były liczone oddzielnie tak jak jest chyba z achivmentami (1000 + 250 - jakoś tak)? Bo ja jestem głodny dalszych wyzwań. Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Panowie, jak Wasz progres w kampanii? Pytam wszystkich którzy mają aspiracje do zliczenia każdego heksagramu i zdobycia Chrome Skin i Bling Brigade trophy. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 7/8 już... Po cichu się dorobię wszystkich hexagonów, to dam znać tu, lub w dziale Trophy. Do zobaczenia na torze ' Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 dzisiaj rozpoczne 8 event, wiec niedlugo bede gotow na owe Bling Brigade trophy Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Ja juz dawno przeszedlem cala kampanie na zloto, teraz czekam na patch bez ktorego nie moge grac online Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 ja dlugo nie gralem w "wipeout" i teraz ciezko mi idzie w kampani bo online daje rade giera daje rade na pewno warto kupic:) Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Na razie jestem w połowie singla, po 11.X napewno szybko nadrobię zaległości i będę chętny do bling bling brygady. Cytuj
Gość Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Haa haa!!! Zdobyłem Elite Campain Legend!!! <fanfary> Ile mnie to kosztowało nerwów to masakra, teraz chyba zaraz popuszczę ze szczęścia. Mam 66%. Do Blinga jest na oko 6 osób, nic, trzeba czekać jeszcze. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 Gratulacje Grigori, ja aktualnie sie mecze na 8 evencie i na poziomie novice dostaje czasem dostaje baty, wiec nie chce myslec co jest na Elite ;] Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 jeszcze w żadnej grze się tak nie męczyłem na średnim poziomie trudności aby przejść wszystko na złoto, pozdrawiam ludzi którzy przeszli całą grę na "elite" Motorstorm mnie irytował jak pod koniec okrążenia dostawałem baty ale Wipeout HD to już masakra w ogóle, to co się nieraz dzieje na torze jest nie do opisania aha i dalej się męczę, dzisiaj mam zamiar skończyć 6 event Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi