Figlarz 1 272 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Czyli zajebista sprawa. Ja właśnie idę pograć online To wszystkie zmiany ? Jest gdzieś napisane co zmienili ? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 no zaraz jak odpalisz grę po patchu jest wielka notka co zmienili ;p Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Ekstra, a mi po uruchomieniu gry zadnego patcha nie sciaga Dodam, ze gry nie posiadam w calosci (kupilem slota) Cytuj
FaRgAtE 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) U mnie to samo, żadnego patch'a. Kupowałem na US PSS. Edytowane 21 listopada 2008 przez FaRgAtE Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 U mnie tez jest wersja US Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Czyli teraz jest łatwiej?? Coś mi się wydaje ze za dużo ludzi dało sobie spokój z graniem i teraz Studio Liverpool stara się ratować jakoś. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Nie da sie ukryc ze z poziomem trudnosci przegieli. Na poziomie Novice to taki ktos jak ja powinien byc w stanie powalczyc, a sa tory, gdzie po prostu nie istnieje. Musze przyznac ze dalem sobie spokoj - troche tez dlatego ze LBP, Bioshock czy FIFA 09. No ale jesli poczuje ze moge powalczyc to z rozkosza wroce od czasu do czasu. W obecnych okolicznosciach przyrody trudno poswiecic 100 procent mojego zycia by na ktoryms tam poziomie jako novice osiagnac braz... Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Nie no, aż tak tragicznie z poziomem nie jest, jak taki cieć jak ja zrobił na elite wszystko na złoto. Co prawda akurat trofea są przegięte, ale ogólnie gra nie jest. Wystarczy nie pić przy posiedzeniu z grą, refleks to mus xD. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Chlopie, w Twoim wieku to pewnie tez nie mialbym wiekszych problemow zreszta wsrod rowiesnikow wtedy uchodzilem za killera. Dzis to krzywa uczenia ledwie sie podnosi u mnie (choc pewnie wsrod rowiesnikow dalej bym brylowal ) Moich chrzesniakow to loje jeszcze dzieki sposobom i doswiadczeniu, niedlugo pewnie... a cora to mnie pewnie zloi jak tylko bedzie w stanie siasc z ojcem przed konsola (a troche genow ma wiec raczej tak bedzie)... Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Nie przesadzajcie z tym poziomem trudności Po wyuczeniu się tras i mniej więcej fizyki można nakręcić czasy o jakich nawet się nie marzyło na początku gry. Serio Wczoraj grałem z mastahami online, i żeby wygrać, musiałem podnieść znacznie poprzeczkę. Jeden z wyścigów skończyłem z 6 czasem na świecie... Cytuj
nWo 1 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 jak ktos nie gral w pure i pulse i mysli ze po fusion nagle zacznie kozaczyc. grubo sie pomylił ?? sory ale scena wipe od kilku lat podnieca sie dosc dobrym pure i o wiele lepszym pulse. zapomnielismy juz o istnieniu fusion. trzeba trzymac forme zeby nie zdziadziec, taka prawda. po psx'owych wipeoutach nie pozostał ślad, niz nie ma po tamtych wipeout';ach. fizyka lotu zapomniana, przebudowana od nowa. teraz mamy o wiele latwiejsze sterowanie bolidem, gra zyskała wiele na dynamiźmie dzięki zone. osobiscie zaluje ze nie ma nowych tras przez co i HD wcale nei jest nowy tylko grafa lepsza ale nie 1080p i jakies ciekawsze tryby rozgrywki. fakt ze jak sam kiedys gralem do upadlego w wip3out to nie moglem sie przestawic ale jakos sie udalo. zajelo to dla mnie sporo czasu i to naprawde sporo ale nie zaluje bo pare razy rzucalem te nowe wersje w chnj. dzis nie zaluje :] rozumiem ze moze sie nie podobac sytuacja gdy wciaz na mete przylatujesz 5 czy 6 ale za to spojrz na czasy jak niewiele sie roznią od czolowki to zazwyczaj tylko tysięczne, nigdy cala sekunda. tak ejst w wipe ze o sukcesie decydują juz tylko tysięczne. jak w zadnej innej grze. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Wipeout nie jest taki trudny, fakt na dzień dobry jak odpali się elite bez znajomości trasy to nie ma bata żeby nie być ostatnim. Czasy do pierwszej 50-100 robię po przynajmniej kilku próbach, a jak ide na nowy tor (tutaj reversy) to na elite jest przesrane ;p Na online to przeważnie ludzie tylko na zabijanie idą, ja tak samo, mam trofea z wygrywaniem więc AG Assasin teraz ;p i większość ludzi tak samo, ale czasem się trafi dobry wyścig z naprawdę przegiętymi ludźmi co wykręcają czasy z kosmosu... ;p Cytuj
.... 2 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 path do wersji usa wlasnie sie sciaga Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Mi się ściągnął zaraz po wypuszczeniu go. Nie wiem skąd te wasze opóźnienia... PS: Sol2 Reverse Global Records #6 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Studio Liverpool jest z EU, EU jest 6-8h przed US, nic dziwnego, że mają opóźnienie z patchem ;p Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Zone 101 - http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...;postcount=3565 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 23 listopada 2008 Opublikowano 23 listopada 2008 Ja (pipi)e, zone 101? Nie wiem jakim cudem oni dochodza do takich zonow, niektorzy to potrafia wymiatac Cytuj
owca 3 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 To nie ludzie tylko Jedai kierują się mocą inaczej nie jestem tego sobie w stanie wyobrazić... Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) Ekstra, a mi po uruchomieniu gry zadnego patcha nie sciaga Dodam, ze gry nie posiadam w calosci (kupilem slota) U mnie to samo, żadnego patch'a. Kupowałem na US PSS. Czyli co - jesli mamy gre ze slota od znajomego to patch sie nie sciagnie ? Edytowane 25 listopada 2008 przez saptis Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Ja mam ze slota i problemów nie było i nie ma. Cytuj
FaRgAtE 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Ja kupiłem sam, widocznie dla wersji z US patch był do ściągnięcia później - tyle w temacie. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Tia, dokladnie, jak 1-2 dni pozniej uruchomilem gierke to normalnie zaczelo sciagac patcha Cytuj
drk2 7 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Ja (pipi)e, zone 101? Nie wiem jakim cudem oni dochodza do takich zonow, niektorzy to potrafia wymiatac To nie ludzie tylko Jedai kierują się mocą inaczej nie jestem tego sobie w stanie wyobrazić... Anulpha Pass 1. xtianoPL- 157 zone To pewnikiem jakis pszybysz z odleglej galaktyki...Miilo, ze reprezentuje nasz kraj Co ciekawe tylko 2 perfect zones Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 hmmmm jak tylko 2 pz... to cos mi tu niepasuje... pewnie wyczaił jakiegos glitcha w grze.... przy tylu zone powinien miec przynajmniej 20 poczatkowych na perfect Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 też mi się wydaje to niemożliwe,może wyskoczył za trasę itp.To jest nierealne wykręcić takiego zone.Ciekawe jak szybko jest wtedy i czy są oznaczenia klas prędkości bo wątpię by twórcy przewidzieli,że ktoś będzie takie zony zaliczać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi