Yabollek007 314 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Chyba zaczne wiezyc w Jedi. Zwykly smiertelnik nie bylby w stanie tego dokonac. Musze zglebic tajniki mocy. Cytuj
Dj Moja Stara 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Zone 101? Ja mam WipeOuta dopiero od kilku dni i wyczyn stanowi zone 30, ale na pewno będzie lepiej. Nowy WipeOut wciagnął mnie niesamowicie, chociaż na początku - kiedy pograłem chwilkę na targach w Lipsku - niepodobał mi się wcale. Może dlatego, że mój ostatni kontakt z serią "W" ogranicza się do Fusion, 2097 i trochę "jedynki", nie mówiąc o Pulse czy Pure. Za cenę slotu, tj. 15 zł (by sznajder, thx man) dostałem tonę cudownego gameplay'u genialnych wyścigów, a jako że ten gatunek gier szczególnie lubię to nowego WipeOuta cenię wyżej niż wcześniejszy "produkt" Studia Liverpool - F1 C.E. - jak dla mnie to zbyt "przyziemne" te formułki. Jeżeli ktoś zastanawia się nad kupnem (a są jeszcze tacy?) to naprawdę nie ma po co i - choć nie uważam się za fanboya - to każdemu powiem kupować w ciemno, przede wszystkim ze względu na gameplay, tryb sieciowy (który na razie tylko liznąłem, co by sobie siary za dużej nie zrobić), grafikę i jak zawsze (no prawie) świetną muzykę. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 ja teraz czekam na jakiegos map packa z reszta tras z obu wipeoutow na psp i moze cos z psx'owych Cytuj
drk2 7 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 też mi się wydaje to niemożliwe,może wyskoczył za trasę itp.To jest nierealne wykręcić takiego zone.Ciekawe jak szybko jest wtedy i czy są oznaczenia klas prędkości bo wątpię by twórcy przewidzieli,że ktoś będzie takie zony zaliczać Przy 75 zonie wchodzi supersonic i zdaje sie, ze predkosc juz nie wzrasta sadzac po tym filmiku ProblemSolvera, tak ze to jest realne i mozna cisnac w nieskonczonosc. Ale tylko 2 perfect zones...gosciu musial non stop ocierac sie o bandy. To jest raczej niemozliwe, ale jak widac Polak potrafi 8) Cytuj
drk2 7 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Chcialbym zobaczyc mine Problemsolvera jak zobaczyl wynik naszego rodaka Ciekawe kiedy ktos przekroczy 200 zone...Ja poki co nie moge zaliczyc 20 perfect zones pod rzad Cytuj
Drobs 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) 157 zone'ow i tylko 2 na perfekt. To znaczy że w 155 zonach otarł. Załóżmy że były że były to minimalne otarcia i zabierały tylko 1 punkt energii to dalej zabrało mu 155 pkt energii, a na starcie ma się 100. 2 perfect zony napewno mu 55 nie zwróciły. Czy ktoś wie czy przy którymś tam zonie (sam dojechałem jak narazie tylko do 55) energia się odnawia za samo przejechanie bez perfektu?? bo jak nie to wałek był... Chyba że te 2 perfect zone oznaczają ile miał pz w ciągu od początku wyścigu. Otarł w trzeciej a potem znowu jechał perfecty. Edytowane 25 grudnia 2008 przez Drobs Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Jeśli nie perfectujesz lapów, to ciężko potem z energią....dziwne to jest, że 2x perfect przy tylu zoneach o_o Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) Jeżeli ktoś zastanawia się nad kupnem (a są jeszcze tacy?) to naprawdę nie ma po co i - choć nie uważam się za fanboya - to każdemu powiem kupować w ciemno, przede wszystkim ze względu na gameplay, tryb sieciowy (który na razie tylko liznąłem, co by sobie siary za dużej nie zrobić), grafikę i jak zawsze (no prawie) świetną muzykę. No i sama cena gry jest powalajaco niska, nawet jak sie kupuje samemu. 65zl za pelnoprawna, dopracowana na maxa gierke? Jak na taki tytul - to sa grosze, nie ma drugiej tak dobrej gierki za tak niskie pieniadze (pomijajac jakies starsze propozycje). Edytowane 25 grudnia 2008 przez Yabollek007 Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) Jeżeli ktoś zastanawia się nad kupnem (a są jeszcze tacy?) to naprawdę nie ma po co i - choć nie uważam się za fanboya - to każdemu powiem kupować w ciemno, przede wszystkim ze względu na gameplay, tryb sieciowy (który na razie tylko liznąłem, co by sobie siary za dużej nie zrobić), grafikę i jak zawsze (no prawie) świetną muzykę. No i sama cena gry jest powalajaco niska, nawet jak sie kupuje samemu. 65zl za pelnoprawna, dopracowana na maxa gierke? Jak na taki tytul - to sa grosze, nie ma drugiej tak dobrej gierki za tak niskie pieniadze (pomijajac jakies starsze propozycje). hehe, w trwającej do 8 stycznia promocji jest jeszcze taniej - 55 zł ; ) Edytowane 25 grudnia 2008 przez ShtaS Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 To z Zone 157 to ściema jak nic. Na 1000% koleś znalazł buga i wykorzystał. Ja tam cieszę się swoim 76, czy 77 Zone. Aktualnie zawiesiłem "prace" z grą, ale powrócę, na pewno Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 To z Zone 157 to ściema jak nic. Na 1000% koleś znalazł buga i wykorzystał. Ja tam cieszę się swoim 76, czy 77 Zone. Aktualnie zawiesiłem "prace" z grą, ale powrócę, na pewno Assphalt zna tego glitcha, zrobil 1006 zone <_< Cytuj
leon83 0 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 (edytowane) Panowie jaki glitch ??? Ja się męczę z tymi zonami , mam 62 i dalej nie daję rady Edytowane 26 grudnia 2008 przez leon83 Cytuj
Gość Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 To z Zone 157 to ściema jak nic. Na 1000% koleś znalazł buga i wykorzystał. Ja tam cieszę się swoim 76, czy 77 Zone. Aktualnie zawiesiłem "prace" z grą, ale powrócę, na pewno Assphalt zna tego glitcha, zrobil 1006 zone <_< Serio? Bo ten cały ProblemSolver ładnie się spiął o te 157 na forum wipeout zone. Aż tak że napisał w tej sprawie maila do Studio Liverpool. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 1000 zone? a jest taki wynik na ladderze? ;p Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Niech to zalataja bo jesli kazdy sie dowie jak to zrobic to ZZ pozostanie tylko wspomnieniem dla graczy HC ,a nOObek zdobedzie latwe zloto Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 To moze Assphalt się wypowie Cytuj
Gość Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Już się nie pytam czy serio, bo na forumie fanów kolejna wrzawa, nawet do rankingu zaglądać nie trzeba. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 W czasówkach też są przekręty http://img141.imageshack.us/img141/2121/dsc00685ro0.jpg Na największym forum, gdzie piszą też developerzy, jest zadyma. Maile do twórców included Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 To może w punktach: 1. To nie ja odkryłem, ja tylko doszedłem do tego jak to łatwo zrobić za każdym razem. 2. Nikomu nie powiedziałem jak to zrobić. Sam ćwiczyłem około tygodnia do zone żeby ugrać 75 zone i zrobiłem to uczciwie zanim jeszcze poznałem ten sposób. 3. Wynik taki po to żeby ktoś z góry sie tym zainteresował i pomyślał o jakims patchu, jak bym chciał oszukać zrobił bym to z głową i już tak łatwo nikt by się nie zorientował (chciałem też zobaczyć czy licznik się przekręci ale w okolicy zone 990 już wiedziałem, że nie ) 4. Nie zamierzam nigdzie ujawniać tego sposobu. Sam bym sobie strzelił wtedy w stope, nie po to tyle sie męczyłem. Jak coś sie pojawi w sieci to na pewno nie ode mnie, macie moje słowo. 5. Po opuszczeniu glitcha nawet nie widziałem co się stało, a już nie miałem energii:) Cytuj
Gość Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 No to chociaż napisz do Studia o co chodzi, bo tak będą walczyć z wiatrakami, nie wiedząc gdzie łatać. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Ma ktos jakies linki do filmikow z tym glitchem? Bo normalnie to ja w zyciu nie zdobede tych trofeow. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Graj uczciwie Też tak myślałem na początku, ale doszedłem do wprawy i udało się Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Tylko prawdziwe trophy whore nabiło by platynę takim sposobem :E Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Tylko prawdziwe trophy whore nabiło by platynę takim sposobem :E Zawsze zostaje ECL i AP. Tutaj odpada dużo osób:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi