Gość Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Te, no, ja tam nie wiem, nie włączałem Wipeout'a, ale jestem w miarę na bieżąco, bo z utęsknieniem czekam na DLC... i tak sobie właśnie czytam wipeoutzone, czy może już wiadomo do czego ten patch jest i tak nikt nie wie, aż nagle ktoś rzucił teorie że to przygotowanie do wypuszczenia DLC właśnie. Noż w mordę, to jest prawdopodobne - w ten sposób są np. uprzedzane dodatki do LBP. Jejku, jejku, oby! Chociaż z drugiej mańki patch podobno wyszedł tylko w Europie co gmatwa teorie. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Gdzieś na jakimś zagranicznym forum czytałem, że niby gra "szybciej" w niektórych momentach chodzi ( cokolwiek to znaczy ). Ale wiadomo - siła sugestii. Druga wersja to taka, że patch ten naprawia jakieś zwolnienie na Moa Thermie ( nie kojarzę, żeby coś mi na tej trasie kiedykolwiek zwalniało ). Tak czy siak są to tylko domysły. Cytuj
Gość Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Kris, Ci ludzie z tego forum wipeoutzone, bo to tam to czytałeś, to już przez swojego skilla popadają w szaleństwo że się takich szczegółów doszukują. Gdyby to był jakiś bugfix, to jego opis pojawiłby się pewnie w jakiejś notce przy instalacji. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 (edytowane) Możliwe Grigori, nie zwracałem uwagi na nazwę. No, ale to prawda o czym mówisz - doszukują się nie wiadomo czego. Tak w sumie dziwne, że twórcy changeloga nie podali ( może zapomnieli ). Edytowane 30 stycznia 2009 przez Kris Blake Cytuj
drk2 7 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Moze naprawili ten bug ktory umozliwia wykrecenie ponad 1000 zones na Anulpha Pass? Asphalt musialby sprawdzic Cytuj
Gość Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Gdyby go naprawili to by cziterzy polecieli z lidera, a nie polecieli. Tak wnioskuje po przeczytaniu całego tematu na tamtym forum. Zresztą co to za zagrożenie, jak tego buga znają dwie osoby i nie mają zamiaru go opublikować. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 w ogóle to mnie to dziwi-serio masakryczne szczęście ,że akurat osoby co poznały tego buga nie chcą go ujawnić(w tym polak).W dobie internetu to niewyobrażalne by jeszcze nie było filmiku na youtube jak wykręcić mega zony.Ale za to tylko im chwała-ta gra straciła by sens jakby każdy mógł kręcić nieskończone zony Cytuj
Gość Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Swoją drogą, Assphalt ma platynę którą zrobił uczciwie, a ten drugi koleś? Wie ktoś? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Ten trick zna kilku kolesi. Na wipeoutzone przytaczali ich ID. Możecie sobie sprawdzić w rankingach, patrząc na perfect Zone. Coś mi się wydaje, że z niedługo glitch wypłynie na YT... Cytuj
drk2 7 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Jest jeszcze jeden kwiatek, ktos w multi pokonal 4 okrazenia Chenghou Project w 1.69 sec... Best lap 0.00.01 sekundy Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Czy u Was też po zainstalowaniu tego nowego patcha gra się czasami zawiesza? Cytuj
drk2 7 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 U mnie sie nie wiesza ale zauwazylem drobne przyciecia, tzn. gra staje na ulamek sekundy czasem Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Raz mi się to ostatnio zdarzyło Cytuj
wisza 5 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 (edytowane) Mam pytanko do ludzi którzy się obracają w temacie WHD , czy wie ktoś gdzie można znaleźć soundtrack z Demo WipeOuta HD? Z góry bardzo dziękuję l Edytowane 1 lutego 2009 przez wisza Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Sprawdź PM, regulamin wyklucza inne opcje Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 mi nic po patchu nie przycina i nie zawiesza ale łatka łaskawie załatwiła mi online w tym tytule.Nie potrafię wbić na serwer choćby nie wiem ile razy próbowałem .No cóż trzeba czekać na łatkę łatki lub pogodzić się z tym faktem.Dobrze,że już się nagrałem online w wipka bo jakby mi taki bajer wyskoczył chwilę po premierze to bym chyba uszkodził kogoś w studio liverpool Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Siemanko Ja mam dokładnie to samo tyle że mi już przestało łaczyć przed tym patchem;// dziś mija 25 dni jak nie łaczy mi online na moim koncie. Konto siostry działa bez problemu. Dzwoniłem do scee poland Ci zaś do SL jutro ma się coś wyjaśnić. Jak bd coś nowego w temacie dam znać Cytuj
Gość Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 No bardzo chce to zobaczyć jak ktoś z SCEP dzwoni do SL z mordą że ludziom gra z netem nie łączy... Nawet mi się kurcze nie chce odpalić WHD żeby to ściągnąć i zobaczyć jak się sprawa ma - patch który więcej psuje niż fixuje. Assphalt, gdzie przepadłeś? Buga fixowali i szukasz nowego może? Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Po zainstalowaniu patcha 1.26 zauważyłem taką rzecz. Startowałem jako pierwszy w wyścigu online i gdy doleciałem do pierwszego X z bronią to był on nieaktywny. Natomiast w kolejnym wyścigu pierwszy był aktywny a kolejny wyłączony. Może ten patch wprowadził losowe wyłączanie tych "X" z bronią? Dodam, że przede mną nikogo nie było. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Chodzi pewnie o połączenie z Internetem. Czasem jak mam lagi, to też przez pół okrążenia nie widzę co zebrałem. A to przez mojego neta. Może po prostu miałeś ujowego neta w tym momencie i tak Ci się wydawało Oczywiście nie znam sie na tym tak dobrze, jak panowie ze Studia Liverpool, ale taki może być powód... Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Nie mam żadnych, absolutnie żadnych lagów, a kiedy przelatuje nad pierwszym X, też często nic nie dostaję. (chociaż zdarza się to tylko na początku i w nie każdym wyścigu). Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 No bardzo chce to zobaczyć jak ktoś z SCEP dzwoni do SL z mordą że ludziom gra z netem nie łączy... Nawet mi się kurcze nie chce odpalić WHD żeby to ściągnąć i zobaczyć jak się sprawa ma - patch który więcej psuje niż fixuje. Assphalt, gdzie przepadłeś? Buga fixowali i szukasz nowego może? Bug żyje i ma się dobrze. Dzisiaj sprawdzałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi