Skocz do zawartości

WipEout HD

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grigori - liczyłbym na jakiś porządny track pack + nowe livery itp. Bardzo byłoby fajnie, gdyby dodali trasy z Wipeout 3 np :). Raczej nowych broni, nowego silnika, grafik nie widzę, ewentualnie team jakiś nowy + trasy. Za bardzo nie wiem co można jeszcze wrzucić do tej gry poza pure CONTENT.

Opublikowano

Uff, cóż za gorący news. Swietna sprawa, że zapowiedzieli to DLC, gra otrzyma drugie życie, a juz myślałem, że Sony jak i sami gracze, pogrzebali najlepszy tytuł dostępny poprzez PSN.

PS. Ciekawe co tym razem wymyślą w kwestii pucharków ;)

Opublikowano

Haaaaaaa!!!!!!!!oneone111, mówiłem, że tak będzie... OMG. Jestem podniecony jak nigdy, elektryzująca wiadomość. Znowu będzie trzeba gacie podciągnać i nowe trofea łyknąć z dumą. [czyt przyjąć na klatę jak facet xD].

Opublikowano

Nowe trasy , pojazdy , tryby i trofea? Super , fpyte ,ale jesli narescie nie zrobia czegos z online ktore po prostu duzej ilosci osob nie chodzi to niech Oni sobie ten dodatek w pupe wsadza >_>

Opublikowano

na forum tylko nam multi nie chodzi,więcej osób na to narzeka?ja kiedyś szukałem naszego przypadku na necie i nie potrafiłem go znaleźć więc myślałem,że jesteśmy jacyś wybrani :P

Opublikowano

Znam jeszcze kilka osob z mojej friends listy i bodajze z forum PS3site co tez narzekaly na niechadzacy multi. Jednynie klocki_LEGO , po ostatnim patchu cos ruszylo ,ale to jest wyjatek >_>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ponoc to maja byc trasy z wczesniejszych wipeout, wiec prosil bym o ile komus sie chce, przedstawienie tych tras w poszczegolnych czesciach ( screeny cos takiego )

Opublikowano
Aha, panowie z problemami z logowaniem na serwery - chyba będziecie mieć po problemie w najbliższym czasie > http://www.wipeoutzone.com/forum/showthread.php?t=6302

Wg. Paule T. który tak hojnie obdarowuje fanów nowymi informacjami, wina leży po stronie serwera i naprawa nie będzie wymagać żadnego patcha.

Grigori ale mnie podjarałeś ta informacją :D No bez jaj jeśli w końcu po chyba 4-5 miesiącach będę mógł znowu zagrać w Wipka online to będzie to cudowny prezent na zbliżające się wakacje.Niech tylko szybko dają ten dodatek-dlc wielkości praktycznie podstawowej gry-TAK SIĘ ROBI DODATKI

Opublikowano (edytowane)

No i fpytke ^_^ Narescie bede mogl zobaczyc te wszystkie zmiany w online co zostaly wprowadzone w patcha'ch. :-)

No i te nowe tryby i mapki z DLC ... Mniam! Dawac mi to predziutko! ^_^

Edytowane przez XM16E1
Opublikowano
ponoc to maja byc trasy z wczesniejszych wipeout, wiec prosil bym o ile komus sie chce, przedstawienie tych tras w poszczegolnych czesciach ( screeny cos takiego )

@Grigori kilka postów wyżej podał listę tras, wpisz nazwy na youtube.com i będziesz miał podgląd co i jak wygląda :).

Opublikowano
Niech tylko szybko dają ten dodatek-dlc wielkości praktycznie podstawowej gry-TAK SIĘ ROBI DODATKI

Dokładnie, dlc niemal takiej wielkości jak gra, ciekawe ile sobie zażyczą, stawiam na cenę miedzy 30-40zł.

Opublikowano

Rzeczywiscie chodzi ^_^

Jak narazue przejechalem 2 wyscigi i - jak na pol roku przerwy - oczywiscie do du/py mi szlo :P Ale jak juz online zaczelo dziala to forma wroci ... kiedys. :-)

Opublikowano

ja z radości napisałem od razu wiadomość na PSn do Grigoriego :P Wreszcie działa mi online ale podobnie jak kolega powyżej po pół rocznej przerwie od Wipka idzie mi fatalnie :P

Opublikowano

I dopadl mnie zonk, wszystko smigalo mi dobrze lacznie z online. dzisiaj po dlugiej przerwie chcialem zryc sobie troche psyche wqrwia.... sie na zone, jednak przywital mnie up 1,40 no to ok no problem daje OK po czym dostaje info: error 80710736 WTF? Mial ktos podobne jaja z tym up-em jesli tak to jak rozwiazal problem ?

Opublikowano

Skasowałem wszystko z download management i po odpaleniu normalnie zaczął się ściągać UP. Nie wiem czy wskoczyła na farta jak pisałeś czy to może zbieg okoliczności i zależy to od download management.

Opublikowano

Nie jest tak źle...po bardzo długiej przerwie z WHD, jakieś 10 min na każdy tor, aby zdobyć ponownie arcade perfect....choć czasy miałem gorsze niż kilka miesięcy temu ;p