Hysz 25 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 O, ja też sie dzisiaj przyżule chyba. Taki niechciany gość, mimo iż zostawia się na wigilie dodatkowy takerz, to tak na prawdę nikt nie chce gościa xD. Ale ja się piszę, lubię wyścigi z elitą Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Może dzisiaj z godzinkę wieczorem na kilka wyścigów znajdę; fajnie by było sobie pośmigać z kimś na poziomie ;p ....ostatnio jak sprawdzałem online to 3/4 w rapier grało, a ja wole phantom, mimo iż czasami (może więcej niż czasami) zdarzają mi się noobskie zagrania ;p Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Jeśli WHD wyjdzie na Blu-Rayu, to zamawiam preorder Będę czuł się zmuszony to zrobić. IMO WipEout to najlepsza gra na PS3 do tej pory, więc jeżeli będzie opcja, by znalazł się u mnie na półeczce, to must have Co do online - na razie nie zanosi się na mój powrót do tej gry, bo jakoś nie ma chęci (inne tytuły), ale przy Fury na pewno wrócę do WHD na dłuższy czas Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Ja bym też teraz grał dla przyjemności gdyby nie brak neta (juz 3 tygodnie :angry2: masakra), a tak to pobijam rekordy w Zone i wkurzam się że nie można zacząć w określonym miejscu. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 12 lipca 2009 Autor Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) Dwa dni temu wróciłem do WipEouta i zostałem miło zaskoczony. W online zaszły zmiany na plus, dodatkowo dodano system rankingowy, i co najważniejsze jest naprawdę dużo ludzi. Obecnie przypominam sobie jak należy grać (Flash), więc po kilku dniach treningu jestem chętny na ustawkę Edytowane 12 lipca 2009 przez YETI Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 jak za dodatek to troche wysoka cena, ale kogo to obchodzi wazne, ze juz niebawem bedzie i bardzo dobrze sie zapowiada. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 a ja od 22 lipca do 7 sierpnia jestem na wakacjach piękną wybrali datę tego dlc Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Lvl 100 ?? przeciez to bedzie trwalo kupe czasu. Awans z 26 na 27 zajal mi ok 2,5h, a im dalej tym dluzej. Po prostu szok jezeli to prawda. Pisze z konsoli. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 18 lipca 2009 Autor Opublikowano 18 lipca 2009 jak za dodatek to troche wysoka cena, ale kogo to obchodzi Zawartość tego "dodatku" jest niemal identyczna jak pełnej gry. IMO cena idealna. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Za Wipeouta to bym dał i 200zł, a kosztował chyba 75zł? więc co to 40zł za dodatek, który ma aż tyle "contentu" o_O Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 A ktoś wie może czy to wyjdzie w pudełku w końcu? Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Sciagnolem nowa latke i naprawde super menu ladniejsze przystepniejsze naprawde super tylko ze jak weszlem w online i przegladalem sobie serwery to gra mi sie po minucie pieknie zawiesila dwa razy trzeci raz nie odpalalem bo moj uklad nerwowy by tego nie wytrzymal.W czwartek wychodzi za(pipi)isty dodatek jak to tak bedzie chodzilo to ja naprawde nie wiem...Mnial ktos moze tak jak ja czy tylko ja taki pechowiec jestem:) Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 teraz mielismy maly forumowy turniej online i nikt nie zglaszal problemow... i ja sie pytam dlaczego dopiero teraz udostepniono te statystyki? 6 stron cyferek dostepnych tylko dla tworcow :F do teraz ;] Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Pograłem chwilę, bardzo ładnie, dostałem nowe badge, wszystko pięknie, ze statsów dowiedziałem się, że bardzo lubię turbo xD. Wszystko git, ładna łatka przygotowująca do Fury [nawet podczas wgrywania jest reklamówka fury, hyhy]. Coś czuje, że niebawem będzie rzeź na serwerach WHD Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 ze statsów dowiedziałem się, że lubię anulpha pass, asegaia lol!, i klasę venom co jest absolutnym i wierutnym kłamstwem, bo wolę rapier/phantom! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 lubisz venom, bo chyba dlugo robiles beat zico Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Czy to wina tego patcha ze mi sie gra juz chyba ze 3 razy zawiesila? bez jaja jezeli tak to co to za patch naprawiajacy bledy? Cytuj
sizacz 12 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 FURY juz jest na polskim PS store. 700 mega z hakiem. 36 zl Cytuj
Julita 17 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Proponuje wszelkie niezadowolenie i zachwyty patchami, które mogą te niedorobioną grę poprawić umieszczać tutaj. Detonator ?? <_< jadę samochodzikiem i strzelam do bomb, żadna rewelacja. Hold Your Fire to prościzna jest, nie tak jak inne które będą mi spędzać sen z powiek. Albo powodować że przy zone 50 zemdleje Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 (edytowane) Może jakaś dobra osóbka, zamieścić tutaj liste utworów z Wipeout Fury Posłuchał bym do snu i lepiej by się spało xD Dziękuje. Edytowane 23 lipca 2009 przez pajacyk Cytuj
Texz 670 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Eliminator i kilka tras z Pure i Pulse to było to czego mi brakowało w podstawce. Zone Battle jest po prostu genialne, a Demolition to popierdółka. Kampanię przechodzę na elite i da się odczuć z lekka wyższy poziom AI. Skurczybyki nauczyli się dobrze używać broni, albo przynajmniej takie mam odczucie. Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 O Siema Suchar to Ty jeszcze latasz w Wipeouta?? dlugo nie latalismy razem. Kiedy to bylo pazdziernik, moze? Wtedy to jeszcze baty od Ciebie dostawalem. Co do tematu Jeszcze nie mam Fury ale dla mnie najwazniejsze to ze sa nowe trasy. Wiec dalej to Wipeout HD i walka o kazda setna sekundy no moze dziesiiata plus nowe tryby gdzies na 2 gim planie ot tyle made in ps3 Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 U mnie przed chwila byl sasiad powiedzial ze jak nie scisze to dzwoni na pliicje:) coz moge powiedziec to jak ta gra wyglada jak brzmi wie kazdy kto w to gral spelnienie moich snow marzen:)jak ta gre robili musieli pic cos wiecej niz kawe:)36 zl za fury jak za darmo a ile zabawy w tym temacie nie ma lepszej gry. Cytuj
Julita 17 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 FURY to kolejny krok po Fusion to zeszmacenia tej pięknej gry i tak tym razem spędziłam całą noc z grą i to co udało mi się zauważyć to kłamstwa a nie obietnice. W kampaniach większość rozgrywki to bezmózgie strzelanie do przeciwników, Eliminator jakiś drętwy jest byle znaleźć broń która niszczy wszystkich na torze taka Fala i obrócić się do tyłu i strzelić, Detonator jak już pisałam to nie wipeout tylko jazda samochodzikiem niszcząc przeszkody dostaje sie za to punkty potrzebne do zaliczenia i Zone Fight to już kompletna kompromitacja, nigdy nie wiadomo kto i kiedy wygra, na trasie odbywa się losowanie, lecimy na pierwszym miejscy mając najwięcej Zone i nagle nasz poziom spada o połowę i nagle ktoś z tyłu wygrywa, a my nie mamy szans na zdobycie nawet bronz medal. I najgorsze jest to że te tryby nowe dominują w każdej kampanii. Bardzo mało wyścigów, lap time, time trial praktycznie nie obecne. Animacja skacze i widać że najważniejsze było dotrzymanie terminu niż finalny produkt, ale to pewnie poprawi patch. Nowych bolidów brak. A jestem już po 6 kampaniach przede mną Nuked i Aftermatch i nie pojawiała mi się żadna nowa nazwa, jak jest ich 12 tak nie wskakuje nagle żaden nowy. Mamy tak znane nazwy jak Feisar, Qirex, Pirahna, Icaras, Goteki, Auricom, Mirage, EGX .... i żadnej nowości. Pojawiają się za to dodatkowe skiny które można było umieścić w sklepie dawno temu. Nowe skiny podnoszą nieco zdolności stateczków ale szału nie ma tej. Co do tras to też nie mogę powiedzieć żeby szokowały swoim wyglądem. Czasami mam wrażenie że ja już leciałam te beczkę w Fusion (zapożyczenie? raczej kopia), pourywane bandy?? (widziałam w Pure). Ale 36 zł taki dodatek to można wydać, przynajmniej można dłużej pograć w fajnego ale nie rewelacyjnego HD. Granie w Fury online na pewno podzieli graczy na zadowolonych i niezadowolonych, każdy znajdzie coś dla siebie. Zauważyłam że wybierając nowy skin który się pojawił niemal gratisowo na początek rozgrywki można grać Lap Times na Anula Pass, i można też poprawić czas dzięki temu że ten skin jest szybszy niż podstawowe. Ciekawi mnie to czy zaliczyć można na tym skinie Zico? Zapomniałam napisać o muzyce. Nie wiem czy są jakieś nowe kawałki bo te które są to mdłe szarpanie w tle. Nie jestem fanką tego typu łoskotu od razu wyłączyłam, żaden kawałek mi się nie spodobał tak mocno jak DJ Fresh - X Project (100% Pure Mix) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi