Opublikowano 17 września 200915 l U nas 99 zł czyli taniej niż na PSS. 65 zł + 32 zł = 97 zł. ;] 97 / 5 = 19,4 8) . Bardzo trafna uwaga Panie Square.
Opublikowano 17 września 200915 l Nie mam nic złego w kupowaniu na spółkę, ale zamiast pięciu Wipków poszedł jeden. ;P
Opublikowano 11 października 200915 l Potrzebujemy 2-3 osoby na dziś na 18 do Bling Brigade! Chętni pisać na PSN do jamaniek_PL
Opublikowano 12 października 200915 l Już nikt w to nie gra? :confused: ostatnio miałam problemy ze znalezieniem graczy których nie dublowałabym na torze. Teraz grają tylko tacy którym super łatwa platyna w głowie kiedyś śniła się po nocach a dziś jest w zasięgu reki.
Opublikowano 12 października 200915 l Ja gram, ale tylko zico i speed lapy ogólnie i to od czasu do czasu.
Opublikowano 12 października 200915 l Ja gram, ale tylko zico i speed lapy ogólnie i to od czasu do czasu. To samo u mnie, tylko że zone na AP albo Syncopii.
Opublikowano 18 października 200915 l Podobno byla przedwczoraj - piatek 16-go, ale jakos nie zauwazylem gry w ofercie sklepow i na Allegro.
Opublikowano 18 października 200915 l Wersja płytowa będzie miała inny ID od ściąganej? z chęcią nabiłbym drugą platynę ;p
Opublikowano 18 października 200915 l w wipeuta platyna?? szacunek jak dla mnie jest mega trudna ale gra jest zaje......bista
Opublikowano 19 października 200915 l Wersja płytowa będzie miała inny ID od ściąganej? z chęcią nabiłbym drugą platynę ;p Myślałem kiedyś nad tym, ale to tak na pewno nie działa. Inaczej można by natłuc ze trzy platyny do jednej gry adekwatnie do PAL, NTSC/U i NTSC/J-NTSC/A. Tak samo z np. Fallout 3 i jego edycją GoTY czy wydaniami w różnych językach (wszak każde z nich ma inne ID, czyli po ludzku, numer katalogowy produktu). Edytowane 19 października 200915 l przez Berion
Opublikowano 19 października 200915 l Ale np Kolekcja Segi działa tak, że wersja US miała swoją listę i PAL swoją, więc może ;p
Opublikowano 1 listopada 200915 l Kilka dni temu pojawiła się nowa aktualizacja (20MB), co zmienia ? nie wiem, ale zauważyłem że w rekordach zone zniknęły prawie wszystkie wyniki z użyciem buga (zostały dwa).
Opublikowano 1 listopada 200915 l A w jakich Polskich sklepach można nabyć WipEout HD na BD i w jakiej cenie? Interesuje mnie też czy wydanie płytowe zawiera dodatek Fury?
Opublikowano 1 listopada 200915 l Zniknęły wcześniej. Nie pisałem o tej łatce, bo ona tylko niweluje jakieś bugi z audio na które nigdy się nie natknąłem i ponownie wprowadza reklamy. Jak tak to sory ostatnio odpaliłem wipka po długiej przerwie i cały czas gra się świetnie, nie ważne że flash wydawał mi się jakby był phantomem Na płytce jest całość czyli WHD + Fury.
Opublikowano 1 listopada 200915 l A w jakich Polskich sklepach można nabyć WipEout HD na BD i w jakiej cenie? Interesuje mnie też czy wydanie płytowe zawiera dodatek Fury? WHD kupisz np. na Ultimie za 99zl i Gekonie 89zl. Co do wersji z dodatkiem to widzialem jedna na allegro. Ale bez problemu kupisz WHD+Fury na ebay... Edytowane 1 listopada 200915 l przez Paliodor
Opublikowano 1 listopada 200915 l Czy aby na pewno wydanie z Ultimy zawiera Fury? http://www.ultima.pl/Wipeout_HD/i8090/ http://allegro.pl/item797971980_wipeout_hd_fury_ps3_nowa_folia_yu.html
Opublikowano 1 listopada 200915 l Te z Ultimy raczej nie, ale na allegro i ebay sa wersje z dodatkiem.
Opublikowano 22 listopada 200915 l ja wróciłem do gry po dłuższej przerwie. puki co robie sobie speed lapy, ale chętnie pogram z innymi polakami. gram głownie wieczorami. jeśli ktoś ma ochotę to niech wyśle mi zaproszenie DERAT_PL. puki co moje czasy tyłków nie urywają ale pamiętam jakie rzeczy wyrabiałem w WIPEOUT2097 i mam nadzieje odzyskać chociaż część tamtej szybkości:)
Opublikowano 1 grudnia 200915 l Ja kupiłem wczoraj pudełkową w Empiku za 79 pln. Dobra cena, rzadkość w Empikach.
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Witam! Mam pytanie. Gram, gram i gram.... Mam pierwsze 3 lub 4 poziomy pozaliczane na złoto (średnie, lub wysokie) a mimo to nie odkrywają mi się nowe pojazdy. Dlaczego w jednym pojeździe rosną statystyki, ale tylko dla jednej "skórki" a gdy przełączę się na tą drugą opcje pojazdu, to jest on wolniejszy. Ma gorsze statystyki. [btw ja kupiłem swoją wersję na allegro za 42zł]
Opublikowano 18 stycznia 201015 l Ale.... już sam nie wiem pogubiłem sie trochę. Ok.... odkrywają się tylko skiny, nigdy żadne statystyki nie rosną. Dlaczego statek tej samej "marki" jest szybszy od statku "tej samej marki" ale w innej skórce? To jaki jest sens je odkrywać skoro i tak są słabsze???