Square 8 567 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Też ostatnio zasmakowałem w SL i TT, nawet multi chwilowo poszło w odstawkę I nawet się pochwalę, #2 global Vin K fwd Flash http://www.youtube.com/watch?v=_gpZzFeJAgw Piękny przejazd Coraz lepiej, najpierw piąte miejsce na Sol, teraz drugie na Vinecie, to może następne będzie pierwsze w Metropii albo w Chengou . Cytuj
daras 3 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 xD Do 50 Zone jest z wyłączonym Motionem i tylko przy użyciu hamulców air-brake. Czyli sterujesz tylko L2 i R2. Gałki nie możesz dotknąć nawet. Aha no to fpyte Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Nie ma się czym przejmować, kilka prób i wpadnie. Jak dla mnie to najgorszy był Elite na złoto. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 przyznam ze gra mnie na duza konsole rozpier,dolila. Dostalem olsnienia gdy podczas zone race w HD, druga seria, muza z MEGA (pipi)A TLUSTYMI I ZAYEBISTYMI BITAMI napier,dalala tak ze zgrywala sie z roznymi czesciami toreu, a moze odwrotnie, po prostu oniemialem. mistrz, wyglada swietnie, a gra sie mega miodnie. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Wiadomix, jedyna gra na ps3 do której tak od czasu do czasu po prostu wracam na pół godzinki. Czysty miód. Ale platyny to chyba nigdy nie zdobędę ._. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 przyznam ze gra mnie na duza konsole rozpier,dolila. Dostalem olsnienia gdy podczas zone race w HD, druga seria, muza z MEGA (pipi)A TLUSTYMI I ZAYEBISTYMI BITAMI napier,dalala tak ze zgrywala sie z roznymi czesciami toreu, a moze odwrotnie, po prostu oniemialem. mistrz, wyglada swietnie, a gra sie mega miodnie. heh, podobnie miałem jak WHD miał swoją premierę w 2008 roku, jak zobaczyłem zone to tylko @_@..... co ja bym dał aby pograć w WHD na np plazmie FHD 50 cali + xD albo na projektorze xD ..... (sam pogrywam na 32 LCD). Cytuj
daras 3 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Pucharek za reach 50 zone wpadl. Teraz cisne kampanie na elite. Wsadzilem swoja nute z zakresu progressive, tech/deep house. Jak gram to dosyc glosno. Sasiedzi maja przeje.bane. MEGA GRA! :potter: Cytuj
Seifu 46 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 hahaha mam to samo! I najlepsze jest to, że "przypominam" sobie jakąś konkretną sytuację z mojego życia zawsze w określonej/tej samej Zone no, no... myślałem, że tylko ja tak mam... Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Dawno nie grałem i niestety nie przypominam sobie takich akcji a szkoda. Chyba będzie trzeba wrócić na tor i przeprowadzić badania. Cytuj
nero 2 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Wiadomix, jedyna gra na ps3 do której tak od czasu do czasu po prostu wracam na pół godzinki. Czysty miód. Ale platyny to chyba nigdy nie zdobędę ._. Jakbym znalazł chętnego który pozwoliłby się skatować 29 razy online to platyna wpadłaby mi po... powiedzmy półltora-dwóch miechach gry >_> Tymczasem nadal czeka, wydawałoby się na tak prostym trofeum w porównaniu do całej reszty. Platyna to kwestia samozaparcia i opanowania się przynajmniej na tyle by nie pi.znąć padem o podłogę z wściekłości. Aż z ciekawości odpalę Zone'a i sprawdzę co mi do głowy przyjdzie. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Jak dla mnie zona to najlepszy tryb rozgrywki. WHD mam od dnia premiery i praktycznie rzecz biorac gralem tylko i wylacznie w ten tryb (oprocz tego przeszedlem jedynie raz kariere na normalu i zagralem kilka meczow online). Poprostu uwielbiam ta predkosc polaczona z transem wywolanym niesamowitymi efektami wizualnymi oraz muzyka. Poprostu czysta poezja. Moze i to tylko gra wyscigowa, ale dla mnie jest to dzielo sztuki. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 w moim wypadku podczas grania w zone... włącza się pudełko nicości nie mysle absolutnie o niczym zupelnie tak jak przy okazji grania w REZ'a. ;] Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Wczoraj miałem okazję zobaczyć na własne oczy prezentację WHD w 3D w Sony Center Lubin. Powiem jedno: efekt 3D fajny ale graficznie to jest PADAKA w porównaniu z wersją oryginalną. Jeśli wszystkie gry będą tak okrojone graficznie i wydajnościowo (mniej fps) to ja podziękuję za to 3D. Wolę starego pięknego i szybkiego WHD 2D Cytuj
triboy 973 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Ludzie, byłby ktoś chętny do udziału w turnieju WHD? Jakiś czas temu na Oficjalnym Forum Playstation lataliśmy Event. Niestety osoba organizująca go musiała przejść na offline. Od tego czasu żaden Event się nie odbył. Teraz chcieliśmy go reaktywować, potrzeba jedynie chętnych. Lataliśmy w każdą niedzielę o 18.00. Prędkość - phantom, 12 wyścigów z bronią i 12 bez. To oczywiście tylko w celach informacyjnych, wszystko jest do ustalenia, dajcie swoje propozycje i wtedy wybierzemy tą odpowiadającą większości. Czekam na odzew, duży, mam nadzieję Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Jak zapewne pamiętasz tutaj też odbywał się swego czasu event, ale po kilku razach temat umarł. Moje stanowisko znasz, więc czekamy razem tylko ze skillem słabo ostatnimi czasami. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Podejrzewam, że umarł z powodu trwania bliźniaczej imprezy. Teraz raczej nie ma konkurencji, więc szansa jest Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Ten na oficjalnej był w niedziele o 18, a ten tutaj we wtorki o bodajże 21. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 To na razie rozeznanie w temacie, jeśli będzie odzew to przeniesiemy się do online. Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 ...no wkoncu żyje po kilku godzinach pracy, znowu okienko na świat. slax livecd + celeron 333mHz + 384ramu (fu sony;)... Napewno się przyłacze do zabawy, poszukam chętnych na sąsiednich forach. Pzdr Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 ja bym sie nawet pisal ale bardziej jako rezerwowy bo nawet nie wiem czy pozostalo mi choć troche z dawnego skilla Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 maja 2010 Opublikowano 2 maja 2010 Jestem chętny. Do 19 maja będzie ciężko (matury), ale po nich nie będzie problemu. Teraz jak będę miał czas to ok. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Troszke z innej beczki pytanie. Dorwalem dopiero dzis WipEout i chcialem sie dowiedziec jaka macie track liste, gracie na standartowej czy swoja? Jako ze nie sluchalem dawno takiej muzyki (trance/techno) macie moze jakies ciekawe kawalki? Przez przypadke znalazlem ten kawalek Satori Waterfalls ktory niesamowicie pasuje mi do tej gry - macie moze jakies tytuly w tym stylu bo w sumie cala gre zasuwam z tym kawalkiem:). Wiem ze byc moze pytanie nie w tym dziale, ale jako ze jest to zwiazane z gra dlatego daje tutaj. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Ja z początku dość długo jechałem na standardowym soundtracku, jednak po pewnym czasie natrafiłem na TEN temat i od tamtego czasu śmigam przy połączeniu "WipEout HD custom" + "WipEout HD Fans" z małymi wyjątkami. Polecam pościągać wszystko co w tym temacie i odsłuchać po kolei. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 3 maja 2010 Opublikowano 3 maja 2010 Ja używam GAME3 track list, ale ostatnio tylko woop dee doop i trippin z tej składanki dla wipeoutowców, oprócz tego eksperymentuje ostatnio z gitarami i nawet fajnie mi się lata przy takich kawałkach.... Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Proponuję załadować OSTy z poprzednich WipeOutów (no może nie Fusion). Moim zdaniem najlepszy jest ten z trójki i oczywiście jak tamte pasowały do gry tak i teraz pasują. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi