Skocz do zawartości

WipEout HD

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki chłopaki, ale to naprawdę nic specjalnego :sweat: Są lepsi...:verymad:

A filmiki nagrywam zwykłym aparatem, później obróbka w Windows Media Player, dodanie własnej muzy, wrzucenie na YT i gotowe :thumbsup:

Chodziło mi raczej o to jak śmiałeś dać taką muzykę do filmkiu z WHD a nie jak to nagrałeś ;D

Opublikowano

Ahahahaha, a to w takim razie nie załapałem :lol:

Dałem taką muzę jaka mi odpowiadała i nie wiem jak bardzo serio ma brzmieć "jak śmiałeś"? A co to, jakaś obraza majestatu?

I jeszcze jedno, wiecie z jakiej trasy pochodzi to zdjęcie na górze? :whistling:

Opublikowano

Dałem taką muzę jaka mi odpowiadała i nie wiem jak bardzo serio ma brzmieć "jak śmiałeś"? A co to, jakaś obraza majestatu?

Nic z tych rzeczy. Po prostu nie przypasowała mi muzyka do tego co widziałem na ekranie. Ot kwestia gustu ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Która cześć serii WipEout ma najlepszy soundtrack ???, pytam bo ten z HD Fury jest średni większość utworów mi się nie podoba, pośmigał bym sobie przy czymś lepsiejszym :)

Odpiszcie

Opublikowano

Najlepszy całościowo jest z 2097, szczególnie FSOL i Prodigy z instrumentalnym Firestarter dają radę. Za to pojedynczo najlepszy track jest w trójce, a mowa o Xpander. Żaden track nie pasuje lepiej do Wipeouta od Xpandera. :]

Opublikowano

To i ja coś wrzuce ;) Fotki zrobione podczas SLQ na SOL2.

Pierwsza przedstawia widok z trasy, druga jest zrobiona z przeciwnej strony.

trackjs.jpg

shipb.jpg

Opublikowano

Jakis czas temu zmienialem dysk - stracilem Wipeouta HD (nie pamietam z kim sie skladalem, a zgubilem haslo).

Rozlaka z ta gra jednak w ostatnim czasie byla coraz bardziej bolesna. W koncu nie wytrzymalem i wybralem sie do sklepu zakupic jedne z najlepszych wyscigow ever.

Mimo ze wczesniej w ta gre gralem od dnia premiery, to podczas ponownego uruchomienia radosc byla niesamowita. Boze, jaka ta gra jest wspaniala.

Tak wogole - mam pytanie do osob majacych platyne w tej grze: macie jakies rady co do prowadzenia pojazdu? O ile skrecanie i uzywane L2 i R2 to wiadoma sprawa, to nie moge opanowac tego przeskoku po podwojnym nacisnieciu L2 / R2. Uzywaliscie tego?

Pytam sie ogolnie, ale w szczegolnosci interesuje mnie technika jakiej uzywaliscie w trybie ZONE (moj rekord to zdaje sie 46 zona), bo nie wiem czy uzywajac tych podstawowych ruchow da wogole rade dojechac duzo dalej.

Opublikowano

side shift przydaje sie wlasnie w zone i oczywiscie w normalnych wyscigach tez, np 'uciekanie' od bandy lub pokonywanie ciasnych zakretów przy duzej szybkości ;]

w zone graj na samych hamulcach. po kilku, kilkunastu podejsciach zaliczysz trofeum za 50zone na hamulcach, a potem [w sensie po dalszym treningu] to juz spokojnie do ~60zone bedziesz dolatywać ;]

Opublikowano

Ja całą platyne zrobiłem, latając bez używania SS :thumbsup: dopiero przy premierze FURY jakoś zacząłem to stosować. Oczywiście z SS jest o wiele łatwiej, więc skoro masz już jakąś wprawe w grze to wprowadź ten element do taktyki.