Qjon 276 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Coati- akurat w zone ss=zgon bo przy duzych predkosciach (mach1 i dalej) uciekanie od bandy sidestepem konczy sie rypnieciem w druga +pingpong, ss za bardzo wybija statek z flow jazdy i trudniej jest go wtedy opanowac. No chyba że mówimy o wolniejszej jeździe, ale wtedy nie ma potrzeby używać ss, bo jest powoli xD (pisze to prawdziwy pr0 w zona, członek klubu >110 Zone 8) Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Wlasnie udalo mi sie dotrzec do subsonica (a dokladnie - do 54 ZONY) uzywajac jedynie airbrake'ow Wpadlo trofeum - a jaka satysfakcja. Niby wzgledem rekordu to tylko 8 zon, ale sprawialo mi to niezly klopot . Tak btw. - denerwuje mnie postawa SONY wobec cheaterow z leaderboardsow. W dalszym ciagu tego nie wyczyscili. 3300ktoras zona? Przeciez to jest jakis absurd. Pierwsze 11 osob na paru trasach to chyba sami cheaterzy / glitcherzy. Jest sporo osob majacych ponad 100 ZON, w tym tylko 6 perfect - jaasne. Mogliby wyczyscic w koncu ten ranking. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 W czasach gdy Studio Liverpool jeszcze istniało, zglitchowane wyniki były usunięte tylko raz- po premierze Fury, także wiesz Cytuj
Julita 17 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Gra się starzeje więc i nikt o nią nie dba. Produkt się sprzedał i kasa wpłynęła, można więc wyciągnąć nogi i spijać śmietanę. Do czasu aż gracze przestaną grać, wówczas pomyślą o Wipeout HD 2 Do tych nowych wipeout jak pure i pulse nie wracam ale to 2097 i special edition 3 owszem. Więc sama widzę jaka to gra i że nie warto przejmować się wynikami online. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2010 Na kolejną część raczej sobie trochę poczekamy. http://www.ps3site.pl/nadchodzi-nowy-wipeout/50113/ Cytuj
triboy 973 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 I wcale się nie dziwię, że poczekamy. Ta Gra okazała się zbyt wymagająca dla osób, które nie mogą/nie chcą poświęcić jej wystarczająco dużo czasu. Podejrzewam też, że gdyby nie trudna platynka to wiele osób nawet by się nią nie zainteresowało, na szczęście wygrała chęć powiększenia e-penisa i e-biustu Moim zdaniem robienie nowego Wipka nie ma sensu. Dla tych co cały czas grają w WHD wystarczy DLC z nowymi trasami. Ci, którzy zrazili się do WHD raczej przejdą obok 2ki obojętnie. Nowi gracze? Nie sądzę... Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Nowe DLC było by mile widziane. A co do nowej części to niech lepiej zrobią teraz Rollcage HD Cytuj
daras 3 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Nowe DLC było by mile widziane. A co do nowej części to niech lepiej zrobią teraz Rollcage HD O wlasnie Grzesiu przyklasne Ci, bo Rollcage to byl mistrz oraz jedna z najbardziej niedocenianych gier na PSX'a! Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 ROLLCAGE HD i jestem sprzedany ciałem i duszą To by było coś ehhh .... Cytuj
daras 3 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 (edytowane) ROLLCAGE HD z trasami z jedynki + dodatek DLC z nowymi trybami i trasami z dwojki. Oł maj gad. Kto pisze meila do gosci z Psygnosis? EDIT: Lezka mi sie w oku kreci na widok tego screena... ... oraz kawalka FatBoySlim'a z tejze trasy. Edytowane 4 sierpnia 2010 przez daras Cytuj
mataman 35 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Nowy Wipeout 3D !!!! http://www.wykop.pl/link/429801/wipeout-w-realnym-swiecie/ Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 5 sierpnia 2010 Opublikowano 5 sierpnia 2010 mogli by chociaż karoserie przerobić na statko podobną xd Cytuj
daras 3 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 To chyba Wipeout 4D bo w 3D niedlugo zagramy Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 W 3D już można grać od jakiegoś czasu jakby co. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) Kilka nowych zdjęć: Close viev: Inside viev: Predator's viev: New York New York's viev: Edytowane 22 sierpnia 2010 przez triboy17@o2.pl Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 Ach przepiękne te fotki Brawo Tri przy okazji konkurs związany z wipkiem http://www.ps3info.pl/forum/index.php?/topic/32001-konkurs-wipeout-hd/ Cytuj
triboy 973 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Mam info dla wszystkich osób grających w wipka. Bardzo prawdopodobne, że w niedalekiej przyszłości zostanie zorganizowany turniej w WHD, jakiego świat nie widział. Na razie jest wielkie planowanie i zbieranie chętnych. Liczba miejsc będzie prawdopodobnie nieograniczona! Zainteresowanych odsyłam na WipeoutZone http://wipeoutzone.c...read.php?t=7714 . Jeżeli macie jakieś pytania, piszcie tutaj. Aha, wrzucę to info jeszcze na oficjalne forum PS. Na innych nie mam kont, więc jeśli ktoś byłby miły/chętny, to proszę o poświęcenie kilku sekund i wklejenie linka lub informacji o planowanej imprezie. Im nas więcej, tym lepiej Edytowane 21 września 2010 przez triboy17@o2.pl Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 ewwww szkoda, że sobie bimbałem z wipkiem i zawsze jak coś fajnego zaczynałem wykręcać to mi się odechciewało po jakimś czasie xD tak to bym się pewnie zgłosił na bank! Cytuj
triboy 973 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Sakiu, to jest tak: do tej imprezy trwają na razie przymiarki, nie wiadomo czy coś wyjdzie. Szanse są duże, obecnie trwa Avalon Cup o podobnych zasadach. 1v1 7 wyścigów. Czas na zgłoszenie jeszcze nie został określony, więc masz szansę podszlifować skilla i zapisać się Cytuj
triboy 973 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Największy w historii turniej WipEout HD! Informacja dla wszystkich Wipeoutowców, w grudniu rusza turniej jakiego świat nie widział. Mimo ponad dwóch lat na karku, WipEoutHD wciąż skupia wokół siebie sporą grupę graczy. W głowie jednego z nich, legendarnego kanara, zrodził się pomysł zorganizowania największej tego typu imprezy. Imprezy dającej okazję zmierzenia się 1vs1 z najlepszymi pilotami WipEoutHD! Zasady turnieju: 1. Piloci wybierają 3 rundy - każda musi być inna --> klasa prędkości, single race/z bronią lub bez, green (z bronią lecz bez strzelania), ilość okrążeń, br'y wł/wył, zone battle. 2. "Zasada pierwszego kontaktu": dwójka pilotów musi wymienić informacje o wybranych trasach/trybach w ciągu 72h od rozpoczęcia każdej rundy pojedunków. Każde naruszenia tej zasady powinno być zgłoszone organizatorowi turnieju. 3. Best of 7 rounds - zwycięzcą pojedynku zostaje osoba z większą ilością zwycięstw. 4. Ostatnia 7 runda jest jednakowa dla wszystkich i jest ustalana przez organizatorów (default single race, Anulpha Pass, Rapier, Weapons on). 5. W razie utraty połączenia z PSN, wyrzuceniem z wyścigu, dopuszczalne jest jedna powtórka dla każdego zawodnika (dwie w przypadku globalnych problemów z PSN). 6. Na pojedynek składają się dwie kolejki - Dom/Wyjazd. "Dom" - zawodnik hostuje 3 wybrane przez siebie wyścigi lub turniej. "Wyjazd" - zawodnik hostuje 3 wybrane przez siebie wyścigi lub turniej + w razie konieczności rundę 7. 7. Na każdą rundę pojedynków są 3 tygodnie, w tym czasie należy rozegrać swoje spotkanie (co oznacza, że wystarczy poświęcić na WHD około 20 minut w ciągu 3 tygodni 8. Dodatek Fury nie jest wymagany (w takim przypadku odpada zone battle). Ilość miejsc ograniczona do 256 uczestników (na dzień dzisiejszy -2X2010- są jeszcze 122 wolne miejsca). Więcej szczegółowych informacji znajdziecie na forum WipeoutZone http://wipeoutzone.c...read.php?t=7714 Swoje kandydatury można zgłaszać na ww. forum, tutaj lub bezpośrednio do mnie na PSN "triboy". W razie pytań proszę o kontakt. Filmiki promujące turniej: Teaser 1: Teaser 2: Pokażmy światu siłę polskiego WipEouta! tri Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Dzięki tri za info, zapisałem się. BTW. Przyuważyłem, że na WZ istnieje też bardzo fajny schemat wyzwań do pojedynków 1vs1 (O TUTAJ). Jest ktoś chętny się popojedynkować? Phi? (zemszczę się za drugie miejsca w SLQ ;< ) Cytuj
triboy 973 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Super Q, rośniemy w siłę, na razie zapisali się: phi, D, Tar, Tidek, Q, PLazarou, zero3growlithe, whatevermannn i ja. Chyba, że kogoś przeoczyłem. Czekamy na resztę Cytuj
morales-kks 6 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Chciałem się zapisać. PSN ID: Morelka, pozdrawiam Cytuj
rychu130 0 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Również chciałbym się zapisać PSN ID jak tutaj, czyli rychu130 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi