Skocz do zawartości

WipEout HD

Featured Replies

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 214,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Odsłona na ps3 chodząca o dziwo w glorious 1080/60 i wzbogacona o mega dopasiony dodatek Fury, to jeden z najlepszych racerów jakie kiedykolwiek powstały. Żal że sprzedała się tak słabo, bo Janusze wo

• Ok, WipEout HD Cup się dla mnie skończył, zająłem 3rd miejsce, jestem zadowolony   Mój przeciwnik bazzman32 też głównie gra venom/flash, ale zamiast 3x Weap on (tak jak texesalex), wybrał sobie 3x

• Wipeout HD Królem Obecnej Generacji

Opublikowano

Sony ogłosiło że do 29 Marca 2018, zamknie serwery gry Wipeout HD (Playstation 3) oraz Wiepeout 2048 (PS Vita). Po tym czasie nie będzie już możliwe zdobycie Trofeum Platyny czyli Transcendence .

Opublikowano

O nie, a mi tylko bling bling brakuje do platyny :/

Sent from my HTC One M8s using Tapatalk

Opublikowano

No to rób ustawkę, zapewne sporo osób tutaj pomoże.

Dobra, widzę w postach wyżej, że już były przymiarki :D

Opublikowano

Pomogę jak coś. 

Opublikowano

Już właśnie raz pisałem i nie było zbytnio odzewu. Ja dopiero po 10 stycznia będę miał dostęp do konsoli. Wtedy dopiero się odezwę.

Sent from my HTC One M8s using Tapatalk

Opublikowano

Wiadomość o zamknięciu serwerów potrafi zmotywować. Zabieram się za ostatnie trofea. :obama:

Opublikowano

Weekend po 10 stycznia mnie nie ma, ale od kolejnego (19.01 i później) powinno być trochę więcej siedzenia w swojej spielgrotte więc jak coś to wtedy się piszę. W tygodniu to raczej codziennie, tak samo teraz do Nowego Roku właściwie też. Jak coś to PM :usmiech: 

Opublikowano

Ja mogę praktycznie w każdej chwili pomóc jak co. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Są jacyś chętni do zrobienia bling bling? Ja mam czas po 21 od niedzieli do czwartku czasami w piątek i sobotę

Opublikowano

Ja jak już pisałem pomogę.

Zawołaj wszystkich którzy zgłaszali się wcześniej w ten sposób @c0ŕ to dostaną powiadomienie i ustalimy termin.

Opublikowano

Panowie to ja też mogę pomóc tylko, że tego wipka grałem tak mało, ze jestem kiepski a tam do tego trofeum trzeba mieć skilla?

Opublikowano

Nie trzeba żadnego skilla, ale żeby odblokować potrzebny skin musisz mieć albo wszystkie eventy w kampanii przynajmniej na brąz albo dodatek Fury

Opublikowano

Nie trzeba, po prostu 8 osób wbija w event ze skórką za medale w kampanii i chyba nawet nie trzeba przejechać wyścigu.