Texz 670 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Dziwne co niektórzy mają tu założenie. Jeżeli nie ma problemu, trzeba go sobie samemu zrobić. W dniu premiery w Custom Soundtrack odpalę Slayera i cały klimat pójdzie się yebać. Tak gekon, w twoim hołdzie. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 (edytowane) WipEout HD official Soundtrack: Booka Shade - Steady Rush DJ Fresh - X-Project (100% Pure Mix) Ed Rush, Optical & Matrix - Frontline Kraftwerk - Aero Dynamik Mason - Exceeder (Special Mix) MIST - Smart Systems MoveYa! & Steve Lavers - Chemical Noisia - Seven Stitches Stanton Warriors - Tokyo Edytowane 17 września 2008 przez Butcher Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Pierwsze recenzje są bardzo pozytywne. Premiera za tydzień więc będzie się działo!!!! Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 (edytowane) Nie no jak dla mnie soundtrack bombowy słucham głównie drum and bejsów więc jest dobrze Noisia, Ed Rush z Opticalem, Dj Fresh ja i tak pewnie sam nawrzucam bassow do sound tracku i bedzie dobrze. a kawalki ktore wpasuja sie w klimat napewno nie zabraknie. Nie tylko basow. Co nie zmienia faktu ze OST w grze jest bardzo wazny i nie powinnien byc nigdy olewany przez developerow. Edytowane 17 września 2008 przez Skotnik Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 (edytowane) Pełna lista według PS3site. " Bronze Trophies * Uplift - Obtain a medal for every cell in Uplift * Warped - Obtain a medal for every cell in Warped * Frenzy - Obtain a medal for every cell in Frenzy * Vertigo - Obtain a medal for every cell in Vertigo * Head Rush - Obtain a medal for every cell in Head Rush * Speed Freak - Obtain a medal for every cell in Speed Freak * Dropzone - Obtain a medal for every cell in Dropzone * Meltdown - Obtain a medal for every cell in Meltdown * Smile Please (Hidden) - Use Photo Mode to take a photo * Rookie Reward (Hidden) - Win any race with Pilot Assist on. * 1 Gold Medal won, 86 to go… (Hidden) - Obtain your first gold medal * Happy Accident? (Hidden) - Execute your first successful barrel roll * Keep Rollin’ (Hidden) - Execute 100 successful barrel rolls * Flatland Flyer - Execute and land a successful barrel roll on Moa Therma * Own The Zone - Get 20 consecutive perfect zones in a single Zone Mode event * Double Kill - Eliminate at least two opponents in any race * Endurance - Finish an online 12 race tournament * Connected 1 - Finish 10 online races Silver Trophies * Campaign Legend - Obtain a gold medal for every cell in Race Campaign * Airbraker - Reach Zone 50 (Subsonic) in Zone Mode on any track using only airbrakes and sideshift. Motion sensor controls must be turned off. * Tournament Ace - Win every race of an 8 stage Racebox tournament on Skilled or Elite difficulty. * Connected 2 - Win 10 online races. * Lapped Out - Complete 99 laps in a single Racebox, Speed Lap session. * AG Assassin - Eliminate 50 online opponents * WipEout Dis(pipi)le - Obtain 100,000 loyalty points for any team. Gold Trophies * Zone Zeus - In Zone Mode, reach Zone 75 on any track * Arcade Perfect - Finish 1st on all 16 tracks in Phantom class Racebox races on Elite difficulty. * Beat Zico - Equal or beat the lap time of 30.82 seconds on Anulpha Pass (Forward), Speed Lap, Venom using the Piranha. * Livery Liberation - Unlock every ship skin in the game. Platinum Trophies * Transcendence - Earn all the trophies in the game" Edytowane 18 września 2008 przez Hysz Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Pojawiła się recenzja na GameSpocie i gra otrzymała tam tylko 7,5. Wiem, że serwis ów znany jest z nieco kontrowersyjnych ocen, ale i ciężko odmówić im profesjonalizmu. Nic, czekamy na IGN, interesuje mnie także opinia brytyjskiego Edge. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 (edytowane) Pojawiła się recenzja na GameSpocie i gra otrzymała tam tylko 7,5. Wiem, że serwis ów znany jest z nieco kontrowersyjnych ocen, ale i ciężko odmówić im profesjonalizmu. Nic, czekamy na IGN, interesuje mnie także opinia brytyjskiego Edge. Na IGN masz ocenione na 9,2 - ja osobiście bardziej ufam IGN ale rób jak chcesz. Link do recenzji: http://uk.ps3.ign.com/articles/910/910419p1.html Edytowane 19 września 2008 przez pawelgr5 Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Pojawiła się recenzja na GameSpocie i gra otrzymała tam tylko 7,5. Wiem, że serwis ów znany jest z nieco kontrowersyjnych ocen, ale i ciężko odmówić im profesjonalizmu. Nic, czekamy na IGN, interesuje mnie także opinia brytyjskiego Edge. Na IGN masz ocenione na 9,2 - ja osobiście bardziej ufam IGN ale rób jak chcesz. Moje zaufanie do obu serwisów jest podobne, z naciskiem na IGN, ale staram się patrzyć na sprawę z szerszej perspektywy, a ta ocena z pewnością nie wzięła się z niczego. Jednak dopiero średnia na Gamerankings da mi odpowiedź, której poszukuję: czy dla tej gry warto zainwestować w PS3. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 przeczytaj sobie reckę na gamespocie-oni zarzucili jej tylko jedną wadę,reszta to zachwyty nad grą.Tą wadą jest mianowicie fakt,że trasy,pojazdy i muzyka pochodzą z wersji na PSP ,oczywiście teraz wszystko śmiga w Full HD w 60fps.Jeśli grałeś w Wipeouta na PSP to może to być dość spora wada dla Ciebie.Ja w niego nie grałem i tak jak każdy recenzent -będę zachwycony. Powtarzam do mnie to największy ekskluzyw na PS3 w tym roku-jeśli do tego dość szybko zaczną wychodzić obiecane dodatki to już całkiem odjazd Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Pojawiła się recenzja na GameSpocie i gra otrzymała tam tylko 7,5. Wiem, że serwis ów znany jest z nieco kontrowersyjnych ocen, ale i ciężko odmówić im profesjonalizmu. Nic, czekamy na IGN, interesuje mnie także opinia brytyjskiego Edge. Na IGN masz ocenione na 9,2 - ja osobiście bardziej ufam IGN ale rób jak chcesz. Moje zaufanie do obu serwisów jest podobne, z naciskiem na IGN, ale staram się patrzyć na sprawę z szerszej perspektywy, a ta ocena z pewnością nie wzięła się z niczego. Jednak dopiero średnia na Gamerankings da mi odpowiedź, której poszukuję: czy dla tej gry warto zainwestować w PS3. To zmienia postać rzeczy. Jeżeli dla tej gry chcesz kupić PS3 to się faktycznie wstrzymaj. Ja kupiłem dla MGS 4 ale jak mam byś szczery to nawet recenzji nie czytałem bo chciałem po prostu zobaczyć koniec historii Snake'a. Wipout'a kupię. Nie wiem czy od razu po premierze (czyt: za tydzień) ale kiedyś na pewno. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 przeczytaj sobie reckę na gamespocie-oni zarzucili jej tylko jedną wadę,reszta to zachwyty nad grą.Tą wadą jest mianowicie fakt,że trasy,pojazdy i muzyka pochodzą z wersji na PSP ,oczywiście teraz wszystko śmiga w Full HD w 60fps.Jeśli grałeś w Wipeouta na PSP to może to być dość spora wada dla Ciebie.Ja w niego nie grałem i tak jak każdy recenzent -będę zachwycony. Powtarzam do mnie to największy ekskluzyw na PS3 w tym roku-jeśli do tego dość szybko zaczną wychodzić obiecane dodatki to już całkiem odjazd Wadą to dla mnie nie jest, bo jestem niepoprawnym fanem serii od początków jej istnienia, choć akurat w Pulse i Pure grałem dość krótko, z racji tego, że PSP nie posiadam. Natomiast śmiem wątpić w profesjonalizm autora recenzji, jeśli rzeczywiście tak niską ocenę wystawił z podanych przez Ciebie powodów. Jak sam powiedziałeś, nie każdy miał kontakt z wersjami na handhelda, stąd winno się WipeOuta HD traktować jako osobny tytuł. Wygląda na to, że tak postąpiły inne serwisy, dlatego różnice w ocenach są stosunkowo duże. To zmienia postać rzeczy. Jeżeli dla tej gry chcesz kupić PS3 to się faktycznie wstrzymaj. Ja kupiłem dla MGS 4 ale jak mam byś szczery to nawet recenzji nie czytałem bo chciałem po prostu zobaczyć koniec historii Snake'a. Wipout'a kupię. Nie wiem czy od razu po premierze (czyt: za tydzień) ale kiedyś na pewno. W zasadzie to jedyny tytuł na PS3, który mnie obecnie tak interesuje, powody podałem w powyższym komentarzu. Oczywiście są inne warte uwagi, ale nie przekonują mnie one w takim stopniu, żebym dokonał zakupu tego sprzętu już teraz. Jak już ktoś z forumowiczów położy ręce na tej grze, prosiłbym o opinie na jej temat. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 To dobrze, wersje na PSP rozwaliłem praktycznie w każdym calu. W sumie już od początku wiedziałem, że WHD będzie bazować na trasach z Pulse i Pure, przez co traktowałem to jako dobry trening przed "pełnoprawną" częścią serii. Mam nadzieję, że nie będzie nam długo dane czekać na dodatki, czyli nowe paczki tras do WHD. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Eurogamer dał wipeout HD 9/10 ...... ja gamespotowi nie ufam jeśli idzie o recenzje ;p .....jeszcze tylko 4 dni ;o Cytuj
Terrago 3 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 (edytowane) ludzie gdzie moge znalesc soundtrack do W2097? mam to na kasecie ale juz nawet nie mam jak tego odsluchac w dobie postepu technologicznego... Edytowane 21 września 2008 przez Terrago Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 ludzie gdzie moge znalesc soundtrack do W2097? mam to na kasecie ale juz nawet nie mam jak tego odsluchac w dobie postepu technologicznego... Miłego słuchania W2097 soundtrack Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 22 września 2008 Autor Opublikowano 22 września 2008 wpisywać się http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=68971 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 ludzie gdzie moge znalesc soundtrack do W2097? mam to na kasecie ale juz nawet nie mam jak tego odsluchac w dobie postepu technologicznego... Miłego słuchania W2097 soundtrack Pamiętam że były dwie płyty z muzą z W2097. Jedna w kolorze bodaj różowym czy pomarańczowym a druga w srebrnym. W tym linku jest chyba muza z srebrnej albo jest to niepełny soundtrack. Na mojej płycie Atom Bomb był w wersji z wokalem i na pozycji chyba 10 był utworek Music (nie pamiętam artysty). Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Gameplay z multiplayera: http://www.gamespot.com/users/guy_cocker/s...=m-100-25536692 Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Oficjalna polska cena WipEout HD to 65 PLN. Tradycyjnie jako najbogatsi dostaliśmy najtaniej... Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 ludzie gdzie moge znalesc soundtrack do W2097? mam to na kasecie ale juz nawet nie mam jak tego odsluchac w dobie postepu technologicznego... Miłego słuchania W2097 soundtrack Pamiętam że były dwie płyty z muzą z W2097. Jedna w kolorze bodaj różowym czy pomarańczowym a druga w srebrnym. W tym linku jest chyba muza z srebrnej albo jest to niepełny soundtrack. Na mojej płycie Atom Bomb był w wersji z wokalem i na pozycji chyba 10 był utworek Music (nie pamiętam artysty). http://rapidshare.com/files/147238365/Wipeout_2097.rar z mojej kolekcji, jest tu 14 utworów, a ten 10 kawałek to do Daft Punk - Musique Cytuj
froniu 1 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 (edytowane) Butcher i tak nie jest źle myślałem że przywalą 99zł.... Edytowane 22 września 2008 przez froniu Cytuj
Terrago 3 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 (edytowane) Dzieki za pomoc, juz slucham.... ps. moja kaseta byla pomaranczowa Edytowane 22 września 2008 przez Terrago Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 gra ma kosztować 11.99 funtow....czyli 12 x 4,20zl = okolo 50zl? czy czasem Sony Polska nie robi sobie jaj? sorry, ale na bank nie kupie w sklepie PL....albo z UK store, albo z US......to samo było z Siren, u nas 99zl a wszędzie indziej taniej! skandal i tyle! Cytuj
Terrago 3 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Tej cenie blizej jest do przelicznika z euro (20e X 3,25pln = 65pln) Cytuj
Di 839 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Czy wiadomo, ile ta gra będzie zajmowała miejsca? (przepraszam, jeśli odpowiedź już padła) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi