Opublikowano 8 stycznia 200817 l czy glitche graficzne to normalka w tej grze czy to cos u mnie nie tak ? Chodzi mi na przyklad o dziwnie pojawiajaca sie i znikajaca wode z szyby. Pozatym dziwnie wyglada gdy najpierw pojawiaja sie slady po chodzacych wycieraczkach a dopiero pozniej wlaczaja sie wycieraczki.
Opublikowano 9 stycznia 200817 l Jak dla mnie to dla tej gry warto kupić X360. Nawet na zwykłym tv wygląda obłędnie. Zalety - za dużo by wymieniać. Wady? Myślę, że brak ustawienia własnego sterowania ( brakuje tego z PGR 2 - x - wsteczny a b - ręczny ), więc musiałem sie przyzwyczaić do nowych. No i nieco gorszy soundtrack. Ale gra i tak wymiata
Opublikowano 14 lutego 200817 l Od dziś dostępne są dodatki do PGR4. Ściągnął może ktoś z was je ? Bo ja to zrobiłem, ale niestety nie działają.
Opublikowano 14 lutego 200817 l Wielkie dzięki już się pojawił nowy tryb. Edytowane 14 lutego 200817 l przez jasiopatryk
Opublikowano 16 lutego 200817 l BOŻE. Takie mam odczucie po 2.godz. grania w to GÓWNo. Znacznie więcej frajdy sprawił mi PGR3. Po co te ,,zapychacze" np. przejedź przez pachołki czy coś w tym stylu. Moja ocena to:6+. MASAKRA!! Edytowane 16 lutego 200817 l przez elsaint360
Opublikowano 16 lutego 200817 l ja gram od dwóch dni i jestem w niebo wzięty.. fun, fun, fun i jeszcze raz fun. 300kmh na prostej, bokiem w zakręt, bokiem w drugi i dalej jazda.. geniusz.
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Dwa pytania... 1. Czy w tej grze zabki wszedzie to normalka? 2. Jak to sie gra? Bo nie umiem jezdzic
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Gaz podłoga, trzy zdrowaśki, setka na oprzytomnienie i jedziem Tak się jeździ Edytowane 30 kwietnia 200816 l przez Keymaker
Opublikowano 1 maja 200816 l no wlasnie nie jest to takie pure arcade bo hamowac trzeba kurna przejechalem w koncu jeden wyscig na platyne, ale widze ze czeka mnie meka... no i te dlugie loadingi ;/
Opublikowano 1 maja 200816 l Komplet Platynek to jedyny skillowy Achievement i warto o to powalczyć, bo inne zrobi każdy na poziomie "easy". Zajęły mi ok.15-20h (w tym 3h nauka zakrętów Behemota reverse, 3x razy za długiego dla mnie by się nauczyć, GRRR), w PGR3 12h. Polecam patrzeć do listy kumpli czym to robili, nie do najlepszych, bo oni grają na Kudosy trudniejszymi brykami
Opublikowano 5 maja 200816 l eee pgr4 na 100% ma AA(o ile mnie pamiec nie myli to 2x), porównaj to do ząbków w pgr3... A w czasie photoshotów AA wbija na poziom chyba x4 lub nawet x16
Opublikowano 5 maja 200816 l dokładnie, pizda do dechy i ogień na poprawkę. arcade pełną parą. jakie Arcade? bo nie zauważyłem? za to fruwające na wszystkie strony samochody bez mozliwości zapanowania nad nimi są wszędzie. Przedtem grałem w MSR, tam było Arcade, a PGR4 jest niczym, ani to arcade, ani to symulacja, trasy ciasne, zero szaleństw, bieda, bieda, takie 5/10
Opublikowano 6 maja 200816 l Ciasne trasy? Wcale nie takie ciasne, zresztą to w końcu trasy uliczne a nie tor wyścigowy Samochody bez możliwości zapanowania nad nimi, zero szaleństw? Kwestia kierowcy Fizyka to taki półśrodek między arcade a symulacją. Bardzo przyjemny i można sie pobawić
Opublikowano 6 maja 200816 l jakie Arcade? bo nie zauważyłem? za to fruwające na wszystkie strony samochody bez mozliwości zapanowania nad nimi są wszędzie. Przedtem grałem w MSR, tam było Arcade, a PGR4 jest niczym, ani to arcade, ani to symulacja, trasy ciasne, zero szaleństw, bieda, bieda, takie 5/10 Każdy wózek da sie opanować. Nawet Koenigsegga w czasie deszczu/śniegu. Kwestia umiejętności. Jak baletnica nie umie tańczyć to narzeka, że ją gacie cisną Jak dla mnie PGR to arcade pełną gębą. A trasy są zróżnicowane i jakoś samych ciasnych w grze nie zauważyłem. Edytowane 6 maja 200816 l przez Wojthas
Opublikowano 9 czerwca 200816 l czy te fotki z PHOTO MODE mozna zgrac na pena i na PC potem zrobic sobie tapete czy tylko zdjecia zapisuja sie na dysk?
Opublikowano 9 czerwca 200816 l ale to wymaga GOLDa czy na Silverze mozna? można. ja tak robiłem swego czasu.
Opublikowano 12 czerwca 200816 l mam problem z ostatnim eventem w trybie Arkady , trasa - szalone zakrety (srebro dla 2.08 - platyna dla 1min..........) - caly czas proboje zrobic to motorem, drifty dla zatrzymania czasu ale jeszcze sporo mi brakuje do konca trasy:/. Jakie porady?
Opublikowano 12 czerwca 200816 l rob drifty ile wlezie...jezeli zobaczysz, ze masz juz pare tys punktow to stuknij w cos zeby wyzerowalo wynik i driftuj dalej;)
Opublikowano 12 czerwca 200816 l jak pamietam mam ukonczyc trasie w 2.08 wiec stukanie chyba zbytnio nie pomoze
Opublikowano 12 czerwca 200816 l driftujac zatrzymujesz czas, staraj sie przejechac jak najwiecej na jednym drifcie, nastepnie lekko w cos walnij by licznik kudosow sie wyzerowal i driftuj od nowa (w wyscigu jest limit kudosow do zdobycia za drift jezeli osiagniesz maksimum to drift juz czasu nie przedluza dlatego najlepiej w cos walnac jezeli masz juz pokazna sumke)