Skocz do zawartości

Project Gotham Racing 4

Orange

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ściągnij sobie replay z najlepszym wynikiem i spróbuj tym samym sposobem to zaliczyć. Trzeba wybrać najlepszy motor do driftu i ślizgać się ciągle z jednej strony ulicy na drugą.

Opublikowano
zrobilem pare zdjec bez polaczenia z netem i jak je wyslac? Bo wchodze w moje zdjecia i tylko moge je obejrzec ew sladjy.PS tylko 5 fotek mozna wrzucic?

Z fotkami troche lipa jest. Też próbowałem wysłać już zrobione i zonk. Można wysłać tylko zaraz po zrobieniu, przynajmniej tylko tam widziałem taką opcję. Tak samo jest zrąbane z głosowaniem (dla achiva), z replayem obojętnie, za fotkę wpadło dopiero kiedy na swoją zagłosowałem.

Opublikowano

Na silver to wszystkim można, polecam mimo wszystko przynajmniej złoto.

Co to tego eventa to nie wiem o który chodzi, ale jeśli to czas vs kudos, to jasne, że auto do driftów. A motorów w ogóle nie polecam, gra się nimi znacznie trudniej.

Opublikowano (edytowane)

ok, sprawdze niedlugo. Niewiem czy mi skill do scigalek sie zwiekszyl bo 4 na silvery to proscizna, trudniej bylo raczej w PGR2 jak pamietam

poszlo, za 2 razem jakims porszakiem :), wcale to trudne nie bylo :)

Edytowane przez signap
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Takie głupie pytanie. Da się w tej grze włączyć/wyłączyć licznik okrążeń ? :> Wydaje mi się że wcześniej był , teraz go nie ma i mnie to drażni. Grzebałem w opcjach i kurfa albo źle szukam albo nie ma.

edit. kurfa , wygląda na to ze mi się save pochlastał i powstał jakiś bug. grając z karty pamięci z wczytanym profilem nie wyświetlała się ani "pozycja" ani "okrążenie". super.

Edytowane przez Abdul
Opublikowano

Dlatego granie samemu troche mija sie z celem, bo jak trafisz na kogos to cala grupa na chura daj Ci bombe na pierwszym zakrecie i do konca wyscigu musisz ich gonic.

Opublikowano

Zależy kiedy grałeś, ostatnio to jeżdżą w większości hamburgery z pseudoklanów. Niektórzy są naprawdę dobrzy i ich nie dogonisz (jeżdżą na pamięć jednym autem), inni grają razem i wypychają innych. To co widzieliśmy przed wakacjami z Colinem, to chamstwo do kwadratu.

Opublikowano

Czy wie ktoś/coś na temat turnieju w PGR4 na polskim finale WCG 2008 które odbedzie sie 30.08.2008.

Niestety jak narazie strona WCG 2008.pl milczy w temacie, a tu zostało raptem tydzien do finału ?/!!!/? :wsciekly: :wkurzony:

Opublikowano

Pogralem juz troche, gierka miecie :D Świetne samochody, genialna grafika, bardzo przyjemny model jazdy. Na minus słaba muzyka i nieintuicyjne menusy.

9/10

Zmieniam zdanie nt. muzyki. Gra po prostu zapętliła mi utowry electro, a ja tej muzyki nie trawie. Jak zaczeła leciec muzyka klasyczna podczas jazdy londynem w deszczu to oniemiałem :D

2 pytania:

Da się w jakiś sposób zgrac zdjecia zrobine w grze na dysk przenosny?

Da się jeździć po danym miescie? Coś słyszałem ze sie da.

Opublikowano

KIELiCH, a ten tryb "Zawody Turystyczne" to polega na tym, że można sobie pojeździć bez limitu czasowego itp. ale tylko na pojedyńczych trasach? Nie mam pojęcia jak to może inaczej wyglądać (grałem tylko w demko "PGR4", a na YT nie ma takiego filmiku), bo zapewne na coś w rodzaju "Test Drive" Unlimited" nie ma co liczyć...

Opublikowano

Ale jak nie mam Golda (zresztą "PGR4" narazie też nie) to chyba pupa blada? Bo brakuje mi takiego free-roamingu z widokiem z kabiny jak w "TD:U" (najbliższą okazję do "samochodowych wycieczek" będę miał dopiero w "Far Cry'u 2 :-D)...

Opublikowano

Dzisiaj odbył się finał polskiego WCG i znowu wygrał motorsportmanPL (rok temu w FM2), nie wiem z kim grał bo na www są same nazwiska a nie ksywki. Więc ekipa na finał w Kolonii będzie mocna. Teraz czas na nagrodę: walkę z iCam v1 podobno nieosiągalnie utalentowany, choć chyba musi potrenować kilka minut więcej, bo qG Handewasser i R1R Live mają o wiele lepsze czasy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostalem dzisiaj konsole i wlaczam PGR 4, wszystko fajnie ale jak biore zakrety to po bokach smuzy (strzalki, budynki) i moje glpie pytanie to jest efekt w grze czy tc robi mnie w uja.