Mustang 1 734 Opublikowano 12 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2008 Limit jest tak wysoki, że nie należy się nim specjalnie przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2008 (edytowane) na bronz zrobilem to w ok 2,20 niewiem skad wytrzasnac ze 20s, chyba trzeba jak najdluzej driftowac by miec kilka sec do przodu zawsze Edytowane 12 czerwca 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 13 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2008 Ściągnij sobie replay z najlepszym wynikiem i spróbuj tym samym sposobem to zaliczyć. Trzeba wybrać najlepszy motor do driftu i ślizgać się ciągle z jednej strony ulicy na drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 zrobilem pare zdjec bez polaczenia z netem i jak je wyslac? Bo wchodze w moje zdjecia i tylko moge je obejrzec ew sladjy.PS tylko 5 fotek mozna wrzucic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 16 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2008 zrobilem pare zdjec bez polaczenia z netem i jak je wyslac? Bo wchodze w moje zdjecia i tylko moge je obejrzec ew sladjy.PS tylko 5 fotek mozna wrzucic? Z fotkami troche lipa jest. Też próbowałem wysłać już zrobione i zonk. Można wysłać tylko zaraz po zrobieniu, przynajmniej tylko tam widziałem taką opcję. Tak samo jest zrąbane z głosowaniem (dla achiva), z replayem obojętnie, za fotkę wpadło dopiero kiedy na swoją zagłosowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 nie moge zrobic tego eventa na silver (arcade) co polecacie? Ten motorek (chyba najszybszy jest) czy moze cos wolniejszego ale bardziej do driftow a moze inna taktyka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 17 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2008 Na silver to wszystkim można, polecam mimo wszystko przynajmniej złoto. Co to tego eventa to nie wiem o który chodzi, ale jeśli to czas vs kudos, to jasne, że auto do driftów. A motorów w ogóle nie polecam, gra się nimi znacznie trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 18 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) ok, sprawdze niedlugo. Niewiem czy mi skill do scigalek sie zwiekszyl bo 4 na silvery to proscizna, trudniej bylo raczej w PGR2 jak pamietam poszlo, za 2 razem jakims porszakiem , wcale to trudne nie bylo Edytowane 18 czerwca 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
Abdul 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2008 (edytowane) Takie głupie pytanie. Da się w tej grze włączyć/wyłączyć licznik okrążeń ? :> Wydaje mi się że wcześniej był , teraz go nie ma i mnie to drażni. Grzebałem w opcjach i kurfa albo źle szukam albo nie ma. edit. kurfa , wygląda na to ze mi się save pochlastał i powstał jakiś bug. grając z karty pamięci z wczytanym profilem nie wyświetlała się ani "pozycja" ani "okrążenie". super. Edytowane 9 sierpnia 2008 przez Abdul Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2008 Graja jeszcze ludzie online w PGR'a 4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2008 Grają, głównie ustawki dla rozrywki i pod achivy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2008 Dlatego granie samemu troche mija sie z celem, bo jak trafisz na kogos to cala grupa na chura daj Ci bombe na pierwszym zakrecie i do konca wyscigu musisz ich gonic. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2008 ja grałem zawsze rankingi online samemu i mile wspominam wyścigi w pgr4, 100x lepiej jak te z forzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2008 Zależy kiedy grałeś, ostatnio to jeżdżą w większości hamburgery z pseudoklanów. Niektórzy są naprawdę dobrzy i ich nie dogonisz (jeżdżą na pamięć jednym autem), inni grają razem i wypychają innych. To co widzieliśmy przed wakacjami z Colinem, to chamstwo do kwadratu. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2008 no ja grałem od lutego do maja/czerwca ostro i było faajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
scalibur 1 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 Czy wie ktoś/coś na temat turnieju w PGR4 na polskim finale WCG 2008 które odbedzie sie 30.08.2008. Niestety jak narazie strona WCG 2008.pl milczy w temacie, a tu zostało raptem tydzien do finału ?/!!!/? :wsciekly: :wkurzony: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2008 Pogralem juz troche, gierka miecie Świetne samochody, genialna grafika, bardzo przyjemny model jazdy. Na minus słaba muzyka i nieintuicyjne menusy. 9/10 Zmieniam zdanie nt. muzyki. Gra po prostu zapętliła mi utowry electro, a ja tej muzyki nie trawie. Jak zaczeła leciec muzyka klasyczna podczas jazdy londynem w deszczu to oniemiałem 2 pytania: Da się w jakiś sposób zgrac zdjecia zrobine w grze na dysk przenosny? Da się jeździć po danym miescie? Coś słyszałem ze sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 1. Fotki wysyłasz z poziomu gry (zaraz po zrobieniu foty) na: http://pgrnations.com/mystats/ i tutaj też możesz je ściągnąć (po zalogowaniu się ofcoz) i zapisać na HDD/Pen whatever... 2. Można pojeździć po całym mieście, jeśli o to Ci chodzi, w trybie Zawody Turystyczne..czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza
kulak4 12 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 KIELiCH, a ten tryb "Zawody Turystyczne" to polega na tym, że można sobie pojeździć bez limitu czasowego itp. ale tylko na pojedyńczych trasach? Nie mam pojęcia jak to może inaczej wyglądać (grałem tylko w demko "PGR4", a na YT nie ma takiego filmiku), bo zapewne na coś w rodzaju "Test Drive" Unlimited" nie ma co liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 Na multi możesz się powłóczyć po mieście i pozdobywać kudosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kulak4 12 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 Ale jak nie mam Golda (zresztą "PGR4" narazie też nie) to chyba pupa blada? Bo brakuje mi takiego free-roamingu z widokiem z kabiny jak w "TD:U" (najbliższą okazję do "samochodowych wycieczek" będę miał dopiero w "Far Cry'u 2 :-D)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_ 20 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 Dzisiaj odbył się finał polskiego WCG i znowu wygrał motorsportmanPL (rok temu w FM2), nie wiem z kim grał bo na www są same nazwiska a nie ksywki. Więc ekipa na finał w Kolonii będzie mocna. Teraz czas na nagrodę: walkę z iCam v1 podobno nieosiągalnie utalentowany, choć chyba musi potrenować kilka minut więcej, bo qG Handewasser i R1R Live mają o wiele lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
cichy_ 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2008 1. impacT Motorsportman 2. impacT Boniek 3. NIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 września 2008 Dostalem dzisiaj konsole i wlaczam PGR 4, wszystko fajnie ale jak biore zakrety to po bokach smuzy (strzalki, budynki) i moje glpie pytanie to jest efekt w grze czy tc robi mnie w uja. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 8 września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 września 2008 to "efekt prędkości". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi