Gość Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 No i kolejna niespodzianka, gdy sie bawie radiem (dpad up albo down) to mam dropy animacji. Kpina Bizarre, czy to tylko moj przypadek? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Mam wrażenie, że jest to związane z doczytywaniem się danych z napędu DVD. W każdym razie nawet jeśli powód jest inny, to też miałem zwolnienia. Cytuj
Gość Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Wlasnie zle sie wyrazilem, nie jest to drop, lecz przeskok animacji. No coz, taki urok pgr'a widocznie. Ogolnie gra swietna, seria trzyma poziom. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 ja pamietam jedynie dropy chyba gdy padal deszcz oraz kilka aut zebralo sie przy zakrecie. Muze pusczalem z custom ostow i zadnych dropow nie uswiadczylem Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 Sciagnalem te darmowe DLC, ktore daje tego koncepcyjnego Peugota i tryb Turystyczny + zabawe w kotka i myszke. No dobra ale w menusach nie moge doszukac sie tego freeroamingowego trybu turystycznego, gdzie to jest? Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 (edytowane) W opisie tego darmowego (30 mb) pisze ze jest, albo mi sie pokickalo... To co jest w tym darmowym, tylko ten peugot? Edytowane 18 września 2008 przez Gość Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 Jest na multi, w płatnym dostajesz pojedyncze wyścigi - wyzwania. Cytuj
Arek_ 21 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 6 listopada zaczynają się Mistrzostwa Świata w PGR4 na WCG, niezwykle mocny sład, niemal cała czołówka (nie tak jak w innych grach). Motorsportman wylosował super, tyle że chyba zmienił nazwisko Pozostałe grupy są piekielnie mocne, szczególnie grupa D: http://www.wcg.com/6th/tournament/2008/tm_...sort=G080416110 Główni faworyci to (wg mnie): (R1R) Live, Handewasser, SteVeK, TER_BURBERRYqq, Daveyskills i może Cam jeśli potrenuje. Ponadto jeszcze 6-ciu niezwykle mocnych. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Dobrałem sie do tej gry... i nie wiem co ze mną jest, nie zachwyca mnie już grafiką, jak GT4 2 lata temu. Co nie zmienia faktu, że grafikę ma cudowną, napatrzeć się nie można . Kudosy, model jazdy są bardzo przyjemne, jak już się złapie to śmiga się bokiem na każdym zakręcie. Modele samochodów są pierwoszorzędne, sama zabawa po prostu też. Dobrze wymyślone acziwy, system pięcia się do góry, po prostu FUN . Nie wiem czemu gra mi się o wiele bardziej od nudnego TDU podoba... Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 No mnie od PGRa bardziej podszedł TDU Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Ściągnąłem sobie darmowy dodatek, jak teraz zagrać w te dodatkowe rozdziały? Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 a one czasem nie są w płatnym? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 No to po cholere jest ten darmowy i po co mi achievementy dodało . Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Ten darmowy, z tego co pamiętam dodaje nowe tryby online - Tourist Mode (coś jak free roaming w mieście) i samochód - Peugeot Flux. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 A wydawało mi się, że w opisie jest coś o nowych chapterach. No cóż, achievementy nie wpadną, co zrobić. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Darmowy dodał tylko coś do multi, w tym o ile dobrze pamiętam "koty i myszy". DLC King i Platyna+ są w płatnym. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 pgr4 przejadlo mi sie- cala seria. dla mnie szalenstwem bylo pgr z pierwszego ixa. ta gra przykula mnie do konsoli na dluuuuugie miesiace. pgr2 rozczarowanie. pgr4 choc dobre to tylko odgrzewany kotlet w hd. najbardziej brakuje dowolnosci ustawiania kamery z jedynki. przy deszczu i kilku samochodach animacja kuleje. tak samo przy zmianie soundtracka- muzyke mam zawsze wylaczona- ruszam galka ze niby chce nastepny utwor- drop animacji. motory wrzucone na sile a ich model jazdy pozostawia wiele do zyczenia. polecam tylko osobom dla ktorych pgr4 to pierwsza gra z tej serii. dla mnie 6/10 Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Czyli gigantyczny postęp graficzny przy zachowaniu modelu jazdy nie ma dla ciebie znaczenia? Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 A dla mnie odwrotnie, przy pierwszym PGR nie wysiedziałem dłużej niż pół godziny, za to przy 3 i 4 części straciłem wieele godzin(w 2 nie grałem). Jak więc widać zdania są różne Cytuj
kulak4 12 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Zakupiłem ostatnio na Alledrogo egzemplarz "PGR4", wersja polska. Produkt dotarł do mnie, ale zaniepokoił mnie wygląd zarówno opakowania jak i samej płyty. Na okładce od pudełka napis "tylko na X360" jest dziwnie rozmazany (na innych grach z mojej kolekcji wszystko jest ostre jak brzytwa). Do tego na płytce, na górnym pasku (nadruk), napis X360 i Xbox Live też sa dziwnie rozmyte. Z drugiej jednak strony okrąg wokół "dziurky" w płycie jest posrebrzany (czyli taki, jaki powinien być). Do czego zmierzam? Otóż nigdy pirackiej gry na X360 na oczy nie widziałem, a owe dziwne rozmycia mnie zaniepokoiły...Nie chcę się naciąc i mieć zbanowanej konsoli. PS: Być może po prostu te polskie płyty są tak tragicznie wytłaczane (czyt. po macoszemu), ale wolę się upewnić. EDIT: Zapomniałem o jednym fakcie. Skoro mam nieprzerobioną konsolę, to jeśli gra jest piratem to chyba i tak nawet nie ruszy, racja? Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Mozliwe ze to jakas gierka z promocji, ktos wydrukowal okladkę i sprzedał. Sam miałem sega rally w badziewnym pudełku a sama płyta też była badziewnej jakości, bo podczas wyjmowania pękła od środka xD Jedyny taki przypadek z jakim się spotkałem. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Zdarza się, do dzisiaj mam pękniętą płytkę z JSRF od Segi, tylko nie pamiętam czy pękła przy wyjmowaniu czy nadgryzła się w xboxie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi