Q-Jot 321 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Dlaczego usunięto demo NBA Street Homecourt z europejskiego i amerykańskiego Rynku ? Czy ktoś może potwierdzić ,czy na jakimkolwiek innym kraju jest to demo do pobrania ? Niestety przez Google też nie mogę znaleść ,żeby wypalić na płytkę ,a jestem pewien ,że było . Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Sproboj wejsc na xbox.com i zmieniaj kraj np. na Niemcy czy UK i moze znajdziesz potem dasz do QUEUE, turn on Xa i sie pobiera. Ja tak zrobilem z Cobra 11 gdyz nie bylo jej na US i chyba na EU zas na GER bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Niestety .Sprawdziłem Rynki większych krajów i na żadnym nie ma śladu dema NBA Street Homecourt .Został ewidentnie usunięty .Ciekawi mnie tylko dlaczego i po co .Dziwne ,że Google też nie wypluwa tego dema do zassania i wypalenia .Kiedyś je ściągnąłem ,ale przypadkowo usunąłem i teraz je zayebali . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 http://marketplace.xbox.com/en-GB/games/of...00-0000454107f7 Działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Dam sobie pitola obciąć ,że sprawdzałem kilka razy i z pokładu konsoli i z Xbox.com i nie było tego dema .Jestem ogromnie wdzięczny ,ale nie wiem jaką masz moc władczą ,że to znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi