Skocz do zawartości

Sega Rally Revo

diolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem dzisaj gierke za 79zl i jedno co moge powiedziec to : SZOK!!!! ta gra normalnie ryje czache, niemam pojecia dlaczego zostala tak slabo przyjeta przez graczy, mimo wysokich not w recenzjach, i oddzial odpowiedzialny ze developing tej gry zamknieto... .

Polecam ja wszystkim tym dla ktorcyh esencja wyscigow jest Motor Strom.

Sega Rally to czysty arkejd w 1000% , jestem po jakichs 3h grania i moge powiedziec ze stawiam ją w jednym szeregu z MS i napewno bedzie mi pomocna w oczekiwaniu na pacific rift'a .

graficznie jest conajmnie dobrze z plusem, duze zroznicowanie terernow ,ogrom detali . a na niektorych trasach w ktorych jedziemy po mokrym asfalcie to efekt jest iscie cudowny!, no i te kaluze w ktorych sie wszystko odbija... miooodddd!

pomyslec tylko ze dopiero po roku od premiery skierowalem swoje łapska w strone segi rally .

jescze raz polecam ja wszystkim ,a w szczegolnosci teraz kiedy jej cena jest na poziomie 55-80zl.

ps. gra w to ktos jescze?

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wpis :rolleyes: spedzilem przy sedze okolo 10h i musze powiedziec ze im wiecej gram tym bardziej podoba mi sie ta gierka, a tryb time attack z wynikami swiatowymi powoduje ze mozna w to grac i grac bez konca :) .

ta gra pod kazdym wzgledem podoba mi sie bardziej niz motorstrom , najwazniejsza rzecz - niepodowduje niepotrzebnych frustracji i ryzyka uszkodzenia pada po twardym spotkaniu z podloga pod wplywem wyladowania nerwowego jakie czesto przezywalem przy grze w MS.

• 5 lat później...
Opublikowano

Typowa gra od Segi. Daje mase funu ale ta akurat szybko mi sie znudzila( gralem w to chyba z 4 lata temu). Trasy poryte korytami pozostawionymi przez opony ryly czache ale juz auta brudzace sie tylko do polowy to lipa po calej lini.