Skocz do zawartości

The It Crowd

Featured Replies

Opublikowano

Świetny odcinek. Duuużo lepszy od poprzedniego. Najlepszy motyw był z nickiem Mossa

Word jest odpowiednikiem amerykańskiego "nigga" :D

• Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 8,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• mocno średnie jak i cały ten serial

• The final episode of The IT Crowd will air on 27 September 2013. Production began in 2011, and filming finished in July 2013. Chris O'Dowd (Roy) had this to say after filming the finale: "It was lovel

• obejrzalem ostatnio. jak ktos lubi it crowd to polecam. trwa chyba niecala godzine i momentami jest bardzo zabawnie.   "you just sold a brother a pair of women trousers"

Opublikowano

Drugi odcinek w porównaniu do słabego pierwszego jest mistrzowski. Macs? No, I really just work with windows :lol: .

Opublikowano
Macs? No, I really just work with windows :lol: .

Wlasnie to nie prawda. W 1 sezonie dostal awarie na tel i sie pytal czy Mac czy PC ;<

Opublikowano

3ep jakby byl sklejony z blooperow i outtake'sow :D

Nie jest zle ale 1 i 2 sezon to prawdziwe mistrze ;]

Opublikowano

No nie jest źle, ale widać wyraźny spadek formy.

Opublikowano

Ahaha XD Umarłem na e04s04 XD Moss przeszedł samego siebie, a motyw z parkiem wodnym zamiótł. Na pewno najlepszy odcinek tego słabego 4tego sezonu, a przy okazji jeden z lepszych ever.

Opublikowano

4 odcinek to kolejny (zaraz po drugim) z tego sezonu, który mogę zaliczyć do czołówki najlepszych odcinków IT Crowd :D Płakałem ze śmiechu przy tłumaczeniu podczas konferencji z włoskim inwestorem xD

Opublikowano

Pożar w parku wodnym na pokazie lwów morskich xD

Opublikowano

Albo wyjaśnienie Roya dlaczego siedzi po nocy przed komputerem :biggrin:

Opublikowano

Taki sobie ten 4 ep, szalu nie ma

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no i koniec 4 sezonu.

ostatni odcinek dosc spoko, szczegolnie fragment z richmondem xD

Opublikowano

Według mnie szósty odcinek był słaby. Niemniej końcówka mocna :D

Opublikowano

w tym serialu sezon ma 6 (słownie sześć) odcinków? i to jest sit-com? xD

Opublikowano

w twoim poście jest nieprawda. nie no nic, ale wychodzę z założenia, że jak oglądam sit-com do odprężenia co trwa 20 minut to niech już zrobią te 20 odcinków w sezonie żebym miał się z czego pośmiać.

Opublikowano

No Czarna Żmija, The Office czy Hotel Zacisze też mają po 6 odcinków w sezonie. Taki system przyjęli w BBC. Wiadomo, że niektóre mają więcej, ale przeważnie właśnie jest 6 odcinków.

Opublikowano

znacie cos podobnego? nie chodzi o tematyke, ale rodzaj poczucia humoru. oprocz oczywiscie monty pythonow, czarnej zmiji itd. cos mniej znanego, jak to.

Opublikowano

ja tego nie oglądałem, ale z brytyjskich seriali komediowych to klasyczne jest spaced. simon pegg, nick frost, edgar wright, żarty dla geeków komiksowych, s-f, gier wideo itp.

jak ktoś się jarał wysypem żywych trupów to to też powinno podejść. szczególnie pierwszy sezon.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Slabiutki ep, akcja z richmondem i z mossem w sadzie rulazz

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ostatnio zacząłem oglądać po przychylnych recenzjach forumowiczów i muszę przyznać, że warto było. Są odcinki słabsze, ale jak się trafi na np. ten o teatrze, to człowiek leży i dławi się ze śmiechu. Postać Mossa jest taka sobie, choć facet ma też swoje 5 minut. Jestem po pierwszych 2 sezonach i trochę szkoda, że odeszli od szefa seniora, na rzecz juniora( wybaczcie, nie mam pamięci do nazwisk, ale wiadomo o kogo chodzi). Pierwszy był bardziej... "brytyjski" (absurdalny) i lepiej wpasowany w klimat serialu.

edit. z tego co właśnie wyczytałem w komentarzach, to widzę że większość zgadza się co do tego, który odcinek był najlepszy :good: .

Edytowane przez Gość

• 2 lata później...
Opublikowano

The final episode of The IT Crowd will air on 27 September 2013. Production began in 2011, and filming finished in July 2013. Chris O'Dowd (Roy) had this to say after filming the finale: "It was lovely to say hello to the characters again - but also to say goodbye to them. I think we've probably done it now and I'd be surprised if we did any more."

TAK TAK TAK