Skocz do zawartości

The It Crowd

Manor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Scena

ukrywania się przed policją w wykonaniu Roy'a i Mossa

pod koniec ostatniego odcinkua to chyba jedna z najlepszych scen całego serialu :lol:

Hehe też mnie rozwalilo. Taki mega spontan nikt nie mogll tego przewidziec :D

Po 2 odc. musze stwierdzic ze sa gorsze od wczesniejszych niestety ;<

Opublikowano

3. odcinek miażdży :D Jeden z najlepszych ever.

Scena z

"podmienioną" kawą, naprawa elektrycznych majtek przez Mossa (i dźwięk włączania Windowsa po odzyskaniu przytomności), rozmowa telefoniczna z Jenn, cała akcja z bezdomnym Royem

. Po prostu przekozak odcinek XD

Opublikowano

Szkoda że

Denholm umarł :<

za duzo perypetii z zycia codziennego, nie zwiazanego z komputerami i geek'owska kultura :< gorszy ten 3 sezon jest.

Opublikowano (edytowane)

5 ep genialny! ;d normalnie jakbym widzial jeden polski serwis :D

edit: 6ep żalowy, chyba 1 raz nie śmiałem się ze scenek które miały niby śmieszyc, czyzby konczyly sie pomysly scenarzysta(-om)?

Edytowane przez Labik
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy nastepny EP? Wie ktoś ile będzie odcinków 3ciego sezonu, czy to może już koniec?

Co do ostatniego odcinka... PŁAKAŁEM ze śmiechu, od 2giego epka tego sezonu płacze jak oglądam The It Crowd - także kompletnie nie rozumiem jak może to się wydawać nie śmieszne... Znaczy rozumiem - każdy ma inne poczucie humoru ;) Mnie naprawde nic tak nie śmieszy jak ten 3ci sezon, miazga :D

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

4x01 - fajny odcinek. Co prawda nie może najlepszy w historii serialu, ale oglądało się miło. Fajnie, że powrócił ten serial, trochę gorzej, że pozostało tylko 5 epów.

ps. potwierdzono 5 sezon.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2 odcinek z czwartego sezonu to, według mnie, jeden z lepszych odcinków jakie do tej pory zostały wyemitowane (zaraz obok tego z przedstawieniem dla gejów). Dosłownie każdy motyw miażdżył :biggrin::thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

Nie jestem dzieckiem comedy central to też wiele rzeczy mi umyka. Dziś ściągnąłem cały pierwszy sezon, zacząłem oglądać i po odcinku z Richmodem musiałem zrobić przerwę. Boli mnie wszystko od śmiechu i śmieje sie dalej mimo, że odcinek sie skończył. Może to wynika z mojego osobistego stosunku do emo i gotów, albo po prostu...

beztytuuqal.jpg

Edytowane przez gekon