sokol 1 Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 Ostatnio zakupiłem SSX 3, więc moja kolekcja wygląda teraz następująco. 1. Die Hard Vendetta. 2. Enter the Matrix. 3. Eternal Darkness: Sanity's Requiem 4. Metroid Prime. 5. Pikmin. 6. Resident Evil 2. 7. Resident Evil 4. 8. Sonic Adventure 2: Battle. 9. Soul Calibur 2. 10. Star Wars Rouge Leader: Roque Squadron. 11. SSX Tricky. 12. SSX 3 13. Super Mario Sunshine. 14. The Legend of Zelda: Wind Waker. 15. Tony Hawk's Pro Skater 3 16. Tony Hawk's Pro Skater 4 Jestem w trakcie szukania Pikmina 2 ale ciężko go dopaść i w dodatku miejsca na memorce mi zabrakło, więc muszę sobie nową sprawić zanim zainwestuję w grę. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 dziś zakupiłem nową gierkę, więc moja kolekcja wygląda tak: Zelda: Wind Waker Viewtiful Joe Metroid Prime dziś zakupiony został Battalion Wars wszystkie oryginalne, english Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Bardzo lubilem i lubie nadal Gacka. ma wiele za(pipi)istych gier i postaralem sie uzbierac najlepsze moim zdaniem tytuly w kolekcje. Oto ona: GCN dotycza pozycje 28-53 (strony 2-4) oryginaly, wiekszosc PAL, te kilka sztuk NTSC-U odpalam freeloaderem. Cytuj
sokol 1 Opublikowano 5 stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 stycznia 2008 Niezła kolekcja. Tylko pozazdrościć. Widzę że lubisz gry o sportach extremalnych jak i muzyczne. Cytuj
Bowser4 1 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 (edytowane) 1. Wave Race 8/10 2. Super Mario Sunshine 7,5/10 3. SSX 3 7,5/10 4. MGS:TTS 8,5/10 5. Zelda: WW 8/10 6. Zelda: OoT 8,5/10 7. Soul Calibur II 6/10 8. Fifa 06 7,5/10 9. Metroid Prime 8/10 10. Resident Evil 4 9,5/10 11. Splinter Cell: Double Agent 8/10 Edytowane 8 kwietnia 2008 przez Bowser4 Cytuj
sokol 1 Opublikowano 4 lutego 2008 Autor Opublikowano 4 lutego 2008 Widzę, że moja kolekcja pokrywa się w 60% z twoją Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 dziś do mojej kolekcji doszły: Luigi's Mansion Super Mario Sunshine Paper Mario :] Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Niezła kolekcja. Tylko pozazdrościć. Widzę że lubisz gry o sportach extremalnych jak i muzyczne. hehe. no w sumie na to wyglada teraz jak ktos sie zapyta jakie gatunki lubie najbardziej to bede wiedzial co powiedziec, bo zawsze mialem z tym klopot. btw. do kolekcji doszedl Metal Gear Solid: Twin Snakes. od dawna polowalem na te gre, ale dosc ciezko dostac 3xA w dobrym stanie i niewygorowanej cenie. ale w koncu sie udalo. do wymarzonej kolekcji brakuje mi jeszcze kilku tytulow, ale jak widac to tylko kwestia czasu. Cytuj
BartX 9 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Super Mario Sunshine - kupiłem, bo Mario i chciałem zobaczyć, jak wygląda emulacja na Wii Cytuj
Cybercotlet 0 Opublikowano 10 lutego 2008 Opublikowano 10 lutego 2008 1. Eternal Darkness 2. Mario Kart Double Dash 3. Geist 4. Metroid Prime 5. Starfox Adventures 6. Pikmin 7. Chibi-Robo! Jeszcze brakuje duzo ale z czasem pewnie sie kupi ;P Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 1. Eternal Darkness może mi ktoś opisać te Entral Darkness? O czym to jest? Czy warto nabyć te grę? Krótko opowiedzieć Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 1. Eternal Darkness może mi ktoś opisać te Entral Darkness? O czym to jest? Czy warto nabyć te grę? Krótko opowiedzieć Grę warto nabyć, a mając Gacka zagranie w nią to obowiązek Pokrótce, to gra jest o ratowaniu świata przed Złem Absolutnym, ale taki opis nic nie oddaje z klimatu gry. Trochę faktów: - kilka postaci na przestrzeni wieków, pozornie ze sobą niezwiązanych (rzymski centurion, mnich w czasach Inkwizycji, strażak z Kanady, itd.) - nawiązania do historii, od starożytnej Persji po współczesne River Island - bajerancki motyw ze wskaźnikiem poczytalności - jak poziom spada, zaczynają się "wizje", których nie opiszę, żeby nie psuć klimatu - świetny system czarów; prosty i logiczny, do tego samemu można odkryć wiele czarów duuuużo wcześniej niż otrzymuje się tzw. Spell Scrolls Jeśli lubisz klimaty E.A.Poe/Lovecraft, do tego (mocno zalecane) przynajmniej w dobrym stopniu znasz angielski, chcesz doświadczyć "odmiennych stanów świadomości" (no dobra, to tylko postacie, ale i tak jest kozacko ), to bez zastanowienia sięgaj po tę grę! Cytuj
sokol 1 Opublikowano 11 lutego 2008 Autor Opublikowano 11 lutego 2008 Moim zdaniem Eternal Darkness to średnia pozycja. Co prawda ma oryginalne przedstawienie historii, choć nie podoba mi się sposób w jaki zostajemy straszeni z ekranu. Niby miał to być horror, a akcji strasznych w nim moim zdaniem dosłownie nie mm, ja się przynajmniej nie przestraszyłem. Ale to pewnie dlatego, że jestem zwolennikiem straszenia w stylu residentowskim, czyli bezpośrednio, a nie spokojnie przez klimat samej gry. Jeśli szukasz takie atmosfery grozy to pewnie ci się ten tytuł spodoba. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 warto wspomniec tez o zastosowanym nowatorskim i ciekawym rozwiazuniu. kazdy z bohaterow ma poziom poczytalnosci (sanity meter). kazde spotkanie potworow obniza poziom. kiedy ten spadnie do jakiejs okreslonej wartosci gra zaczyna nam "psikusy". nie chce ich opisywac, bo znajac je traci sie duzo z zabawy - to przeba zobaczyc samemu. genralnie chodzi o to, ze gra "niby" serwuje nam halucynacje np: rzucamy czar leczacy, a tracimy glowe, zapisaujemy stan gry, a na ekranie pojawia sie komunikat - wszystkie save'y zostaly skasowane. wszystkich oszustw jest 50 i sa duzo lepsze bardziej "integrujace sie z rzeczywistoscia". naprawde fajny aspekt gry. co prawda poziom sanity latwo mozna podniesc, ale kiedys gralem caly czas na niskim zeby zobaczyc wszystkie triki. ktos powyzej pisal, ze gra slabo straszy. zgodze sie z tym dokladnie, bo to wcale nie jest horror. ta gra to typowa przygotowka (moze jedynie z odrobina thrillera). dobra przygotowka z ciekawa historia w tle i niezlym gameplayem. no i fajnym Sanity System. jedna z moich ulubionych gier na Gacka (i gier wogole). Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Ktoś napisał że Eternal Darkness: Sanity's Requiem to średnia gra. Oki, każdy ma prawo do własnych opini ale większość twierdzi inaczej, w tym dziennikarze: Oceny: (skala 1-10 lub 1-100) GameSpot 9.4 IGN 9.6 GameSpy 87 Game Informer 9.5 GameZone 9 Eurogamer 9 średnia powyżej 9.0 chyba mówi sama za siebie. Wciągać w ciemno, gra rewelacyjna. Cytuj
Górnik 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Metroid Prime (oryginał) Mario Kart: Double Dash!! (oryginał) Tony Hawk's Underground 2 (oryginał) P.N. O3 (oryginał) F1 2002 (oryginał) True Crime: Streets Of L.A. (oryginał) Mortal Kombat: Deadly Alliance Mortal Kombat: Deception Fifa 07 NBA Street v.3 The Simpsons: Hit & Run Burnout Burnout 2: Point of Impact True Crime: New York City Star Fox Adventures Naruto: Clash of Ninja Gekitou Ninja Taisen! 4 The Legend of Zelda: The Wind Waker Paper Mario: The Thousand-Year Door Need for Speed: Carbon Soul Calibur 2 Pokemon: Colosseum Pokemon XD Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow Resident Evil 3: Nemesis Zoids: Full Metal Crash Battle Stadium D.O.N Spartan Total Warrior XIII Fire Emblem: Path of Radiance Cytuj
sokol 1 Opublikowano 12 lutego 2008 Autor Opublikowano 12 lutego 2008 Masz tupet chwalić się piratami nie ma co :] Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 W takim razie można wpisać wszystkie na GC jakie się ukazały Choć może ma oryginały? Cytuj
Górnik 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 a czy ja napisałem, że to piraty? Cytuj
sokol 1 Opublikowano 12 lutego 2008 Autor Opublikowano 12 lutego 2008 W pierwszym akapicie wymieniłeś oryginały, co zaznaczyłeś w nawiasach. Nie trzeba być omnibusem żeby się domyślić że te w drugim akapicie to piraty, bo co to innego jest może nas oświecisz? Cytuj
Górnik 0 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Czy to oryginały czy nie to każdy sam może sie domyśleć, ja tylko podkreślam, że słowem nie wspomniałem ze to nielegalne kopie. To nie piraty, to wikingowie :wiking: Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 z tego wszystkiego postanowiłem wrzucić zdjęcie swoich gier: Cytuj
sokol 1 Opublikowano 18 lutego 2008 Autor Opublikowano 18 lutego 2008 Wikingowie? :] Bez komentarza. Co do kolekcji powyżej. Fajowa. Mam 3 z tych 7 tytułów. Widzę że to dopiero jej zalążek. Cytuj
Bowser4 1 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 1. Wave Race 8/102. Super Mario Sunshine 7,5/10 3. SSX 3 7,5/10 4. MGS:TTS 8,5/10 5. Zelda: WW 8/10 6. Zelda: OoT 8,5/10 7. Soul Calibur II 6/10 8. Fifa 06 7,5/10 9. Metroid Prime 8/10 10. Resident Evil 4 9,5/10 Do tego doszedł Splinter Cell : Double Agent Cytuj
sokol 1 Opublikowano 1 marca 2008 Autor Opublikowano 1 marca 2008 Fajnie. Mam 6 tytułów z twojej kolekcji. Mamy podobny gust. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi