marcinwks 1 002 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 (edytowane) Ja posiadam raczej skromną ilość: 1) Star Wars Rogue Squadron II:Rogue Leader 2) Ethernal Darkness 3) Zelda LE (WW i OoT) 4) Skies of Arcadia: Legends - najnowszy nabytek, jestem dumny z tej pozycji Edytowane 29 lipca 2009 przez marcinwks Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 W porownaniu do Yuki'ego wszyscy maja skromna kolekcje . RE 0 RE Remake RE 3 Nemezis RE 4 Metroid Prime 2 Viutifull Joe 2 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Ikaruga [PAL] Sanszajnowy Marian [PAL] no... to tyle ;] Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Kolekcja skromna ale jest. Resident Evil (PAL) Resident Evil 4 (PAL) Viewtiful Joe (PAL) Star Wars: Rogue Squadron 3 (PAL) Metal Gear Solid: The Twin Snakes (PAL) Metroid Prime (PAL) Paper Mario: The Thousand Years Door (NTSC-U) Biohazard 0 (NTSC-J) Eternal Darkness (NTSC-J) Super Mario Sunshine (NTSC-J) Star Fox Adventures (NTSC-J) Wave Race (NTSC-J) The Legend of Zelda: Wind Waker (NTSC-J) Cytuj
mikuc87 0 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) 1. Bomberman Generation 2. Mario Kart: Double Dash!! 3. Skies of Arcadia Legends (nie uwierzycie ale zapłaciłem za nią 35 zł) 4. Luigi's Mansion 5. Metroid Prime do tego 4 pady a przy bombermanie wiadomo co się dzieje Edytowane 25 września 2009 przez mikuc87 Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 (edytowane) Wszystkie orginalne Resident evil 4 The legend of zelda:The wind waker Def Jam:Fight for NY Timesplitters:Future Perfect Spartan:Total Warrior Metroid Prime NBA Street V3 GUN Eternal Darkness:Sanity's Requiem Kolekcja poszerzona o: Super Mario Sunshine Prince of Persia:The Two Thrones Resident Evil ZERO Star Wars Rogue Squadron II:Rogue Leader Kolekcja znowu poszerzona: Resident Evil Remake Super Monkey Ball Medal of Honor:Frontline Dawno nic nie kupowałem na GC więc się skusiłem ostatnio na Super Smash Bros. Melee.... Z Goozexa sprawiłem sobie Need for Speed:Underground 2 czy mi się tylko zdaje czy wersja Gackowa odstaje graficznie od wersji Ps2 i Xbox?? Edytowane 10 grudnia 2009 przez barcelona fan Cytuj
viral 4 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 (edytowane) Oto moja koleckja gier Tony hawk underground 2 Nba street V3 Nba street V2 Crash nitro kart Fifa street 2 Nfl street 2 ssx tricky ssx 3 resident evil 4 eternal darkness Metroid prime Metroid prime 2 Skies of arcadia legends Baten kaitos Tales of symphonia Lost kingdoms lost kingdoms 2 Star wars rogue leader 2 Super smash bros Soul calibur 2 Bloody Roar Metal arms glitch of the system mario power tennis geist Edytowane 13 sierpnia 2012 przez cloud28 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 (edytowane) Moja kolekcja (oczywiście same oryginały): 1080 Avalanche Agressive Inline Burnout Burnout 2 Fifa Street 2 Fifa 2004 Fifa 06 Freekstyle Mario Kart : Double Dash Mario Party 4 Mario Smash Football NBA Street v. 2 NBA Street v. 3 Need for Speed Underground Rayman 3 Super Mario Sunshine Starfox Adventures SSX 3 Tony Hawk Underground Wave Race: Blue Storm EDIT: przed chwilą kupiłem Pikmin 2 EDIT 2: przypomniało mi się, że mam też Pokemon Colosseum i jeszcze dwie inne gry, które dostałem przy zakupie pada: Die Hard Vendetta i jakąś platformówkę na podstawie bajki z Cartoon Network EDIT 3: doszła nowa pozycja Donkey Konga + bębenki, a Pikmin 2 do sprzedaży - może ktoś chce? EDIT 4: po wielu poszukiwaniach udało mi się kupić edycję kolekcjonerską Mario Kart: double Dash z bonusową płytą Zelda: Collector's Edition Edytowane 12 listopada 2011 przez funditto Cytuj
gapol 1 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 Soul calibur 2, fifa street,fight night 2, mk deadly alliance,mk deception, re remake,re4,re zero,mario party 4,mgs,star wars rouge sq 3. Więcej nie kupuje. To mi wystarcza Soul calibur 2, fifa street,fight night 2, mk deadly alliance,mk deception, re remake,re4,re zero,mario party 4,mgs,star wars rouge sq 3. Więcej nie kupuje. To mi wystarcza Cytuj
Tori 12 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 W kilka dni od nabycia gamecube'a udało mi się zdobyć: DBZ: Budokai Mario Kart: DD Super Smash Melee Bomberman Generation MK: Deadly A. THPS3 Chcę zdobyć większość gier multiplayerowych, jeżeli macie sugestie dobrych gier na multi- pisać wujkowi Cytuj
kilix 128 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) Donkey Konga, Soul Calibur 2, Mario Party (nie każdemu podchodzi), Def Jam: FFNY, Time Splitters 3 (konkretny co-op) Edytowane 11 stycznia 2012 przez kilix Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 (edytowane) Troche się tego nazbierało swego czasu, teraz tylko sie kurzy... Zelda: TP Zelda: WW(+Collector Edition) Resident Evil Resident Evil 4 Mario Kart: Double Dash Super Smash Bross. Melee Super Mario Sunshine MGS The Twin Snakes Metroid Prime F-Zero Eternal Darkness Soul Calibur 2 SSX3 Splinter Cell Chaos Theory Star Wars Rebel Strike THPS 4 Tony Hawk's Underground Tony Hawk's Underground 2 Helly Slater's Pro Surfer Prince of Persia Freedom Fighters MoH: Rising Sun NFS: Underground Time Splitters 2 James Bond Everything od Nothing XIII Burnout Rocky Ty The Tasmanian Tiger NFL Street Same oryginały ofc. Edytowane 2 maja 2012 przez Humulin Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Jak się kurzy to ja mogę coś odkupić ;p Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Conajmniej połowy z tych gier i tak nie mam zamiaru sprzedać ze względu na sentyment. Ponadto narzeczona cały czas wyraźnie zabrania mi sprzedaży zarówno konsoli oraz flagowych tytułów uzasadniając: "gacek to najlepsza konsola tamtych czasów - pozbądź się ps2". Którymi byłbyś zainteresowany? Pisz PW. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 (edytowane) Od zakupu konsoli w 2003r nazbieralem kilka gier, moze nie jest to zbyt wiele (gralem rowniez na PS2 i XBOX), ale to gry, ktore mnie najbardziej interesowaly akurat na ta konsole. Zelda: Wind Waker Collectors Edition (+Zelda Ocarina Of Time) Resident Evil Zero Resident Evil Remake Resident Evil 4 Mario Kart: Double Dash Super Mario Sunshine NBA Street 3 - kupiony niedawno. Star Fox Adventures - kupiony niedawno, jakos ominela mnie ta gra, a teraz pogram na Wii. Mialem jeszcze must-have'y Metroid Prime i Metroid Prime Echoes, ale w zasadzie nie gralem bo kupilem dosyc pozno i sprzedalem po tym jak dowiedzialem sie, ze pojawia sie na Wii jako Metroid Trilogy. Na Wii jest lepsze sterowanie oraz lepsza jakosc obrazu. Edytowane 23 października 2012 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi