Boomcio 4 155 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Grał ktoś w to coś ? Jakaś cisza dziwna nastała pomimo niedawnej premiery .Jaki online, jaki singiel ? 1 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Demo na mnie średnie wrażenie zrobiło Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 (edytowane) Po demie stwierdzam ze gra to dno.To powinno by za darmo wydane tak jak poprzedni Enemy Territory ktory nawiase mowiac byl/jest swietny.. Edytowane 28 czerwca 2008 przez izon Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Powiem tak: Wersja konsolowa Quake Wars to mega DNO (sterowanie to jakies NIEPOROZUMIENIE), wersja na PC byla swietna (taki Battlefield na szybko + otoczka ET) ale scene przycmil UT 3 ........ Coz szkoda . Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Jestem świeżo po przeczytaniu recenzji w ostatnim PSX Extreme. Szybko postanowiłem pobrać demko gry by samemu sprawdzić jak to wygląda. Powiem szczerze że faktycznie, z niektórymi elementami gameplayu id Software przesadziło a właściwie nic nie poprawili na potrzeby konsol tylko zapodali kopię wersji z PC ale ogólnie rozgrywka wcale nie jest na jakimś kiepskim poziomie. Przynajmniej mnie się bardzo fajnie grało. Ok, grafika paskudna. Sterownie też denerwujące ale powiem szczerze że gdyby Id wydało patcha w którym można używać myszki i klawiatury to bym głęboko pomyślał nad zakupem tej gry. Może dlatego że do dziś gram w Battleield 2 i pogrywałem w Battlefield 2147 i po prostu ten typ rozgrywki i odpowiada. Nie jest to gra ogromnych lotów, fakt, ale jako sieciowy shooterek nastawiany na potyczki grupowe jak najbardziej akceptowalny. UT3 rządzi, ale QW jest warte uwagi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi