Yano 3 697 Opublikowano 23 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2009 Czytalem o tym na ps3site i nie powiem, ze jestem zadowolony... Oczekiwalem czegos wiekszego, nowej epickiej gry, a tu takie cos. Sotc w hd+online. Na chwile obecna nie jestem w stanie sobie wyobrazic co musiala by miec ta gra by wyprzec MH. z tym MH masz na mysli monster huntera czy cos innego? co do sotc online to napewno ciekawe ale podejzewm ze zbyt mało zeby zerwac czerep.. przykladowo - troche wiekszy teran niz sotc + o wiele wiecej kolosów + kilku/kilkunastu graczy biegajacych po swiecie i zabijajacych kolosy napewno bylo by fajnie ale nie przyciagnelio by do gry na dluzej , tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 25 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2009 No jeżeli pojawi sie Sotc na ps3, to to będzie już mój poważny agrument za kupnem ps3. Ja...te miejscówki które znam na pamięć, zobaczyć je odnowone...masakra O_O !! a sama świątynia będzie ryła beret ;O Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 25 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2009 znalazłem ci ja jedną fote http://img222.imageshack.us/img222/2804/ri...icobetacode.jpg ale po czasie okazało sie fejkiem xD nawet ueda nie zrobiłby chyba takiś świateł http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...;postcount=1571 Ueda na GDC. kocham tego człowieka, developer z pasją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 25 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2009 Nowa gra będzie bliżej Ico niż SotC. During a joint panel at GDC 2009, the developers of Shadow of Colossus, Fallout 3 and No More Heroes all spoke of their latest projects. Goichi Suda, creator of No More Heroes, took the chance to ask a question that's been on everyone's lips. "I think I'll represent everybody's question in asking about Mr. Ueda's new game." Fumito Ueda, creator of Ico and Shadow of the Colossus, let loose some information regarding Team ICO's next game, after being initially secretive about the game. "...Well, probably it will be similar to the past... we are struggling. The essence of the game is rather close to Ico." http://www.ps3center.net/news/2544/gdc-09-...-ico-than-sotc/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 25 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2009 tu więcej. http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=22909 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 26 marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2009 Czyli czekamy na E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 26 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2009 Niestety. niesamowicie ciężko jest dostać tego video klipa z beta gry, pomimo ze dzieki moim odkryciom w Sotc poznałem pare ciekawych kontaktów, ba, jeden z nich oglądał te video, ale z nim w swiecie nie idzie wyrwać od niego o czym to jest. nie moze, bo bedzie miał kłopoty, mówi. no nic, trzeba czekac jak zwykli śmiertelnicy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Czyżby prawidzwe foty ?? http://playstationlifestyle.net/2009/05/19...co-screenshots/ film!!! Edytowane 20 maja 2009 przez Pikol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 Gdyby grafika była bardziej PS-trójkowa, to nie miałbym wątpliwości. Tak trochę mam, ale myślę że to może być jakiś stary filmik. Albo bardzo kunsztowny fanfic. Odnośnie tego co zobaczyłem - połączenie motywów Ico i SotH jak w mordę strzelił. Zarąbisty kierunek obrali sobie twórcy żeby współpracować i opiekować się takim "słodkim" kolosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 Ten 'slodki kolos' prezentuje sie fenomenalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 a IMO prezentuje sie właśnie kiepskawo, pióra jakoś tak słabo zrobione, no ale to pewnie bardzo stary filmik. to już wiemy do czego służył łańcuch xD chociaż kurde, wolałbym żeby ta gra była osadzona w bardziej mroczniejszych klimatach, coś na miare shadow of the colossu. mam nadzieje że będzie "gwałcalna" ze masą smaczków i easter eggów woho, dobrze że kupiłem jakiś czas temu ps3, normalnie czekałbym długo, ale był za 600zł, wiec nie miałem wyboru no xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 Na fanfic za porządne, na ps3 zbyt kiepskiej jakości, choć klimat i ten słodki chowaniec trzymają klasę. Pewnie po E3 będziemy wiedzieć czy chlebak dostanie kolejny mocarny ex. Fajnie, że powstają Heavy Rain i "Trico",sam fakt, że branża zaczyna dzielić się na twórczość ambitną i main stream świadczy o jej rozwoju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 Nie podoba mi się ten dzieciak, jeśli nim będziemy chodzić, to nie będę w to grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 O bańke bym sie założył, że to tylko puste słowa, a i tak byś zagrał ^_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 Chodzi o design czy o wiek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 O to i o to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Jeśli gra będzie miała odpowiedni klimat i to "coś" co miały jej poprzedniczki to czemu by nie? W ICO bohater też nie miał 20 lat na karku. Edytowane 20 maja 2009 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 No w ICO nie graliśmy 8-latkiem ze słodkimi oczkami . Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 Nie wiem co o tym myśleć. Oprawa jest przestarzała, ale akurat to można poprawić. Elementem, który byłby potwierdzeniem, że mamy do czynienie z prawdziwym trailerem, jest ten łańcuch. Mamy także architekturę, która pasuje do duchowego spadkobiercy Ico oraz SotC, bądź pełnoprawnego sequela. Jest także klimacik i muzyka. Jenak wygląd chłopaczka, a w w szczególności gryfa nie pochodzi mi. Opiekowanie się stworkiem? Czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 Ten filmik jest około roczny, potwierdzone info. od tego czasu sporo mogło sie zmienić w gameplayu/grafie. jest drugi filmik, pokazujący aktualny gameplay, ale jest niedostępny, jeszcze nie "wyciekł". Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Elementem, który byłby potwierdzeniem, że mamy do czynienie z prawdziwym trailerem, jest ten łańcuch. Jakim cudem? A i zauważyliście, że gdy dzieciak przy wspinaniu krzyczy tak samo, jak chłopak z ICO? Więc, myślę, że fake. Edytowane 20 maja 2009 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 Tak, chłopak jęczy tak samo jak ten z ICO, tez zauwazylem. ale na bank nie fake. filmik był już dostępny dla małej liczby osób od około roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 Lepiej poczekać na E3, Okres przed tą imprezą jest wielce niebezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 motyw polaczenia gameplayu ico i sotc jest genialny ;] btw. mysle, ze finalny produkt bedzie sie inaczej nazywac... 'trico' smierdzi nazwą jakiegos pre alpha. za muzyke jest odpowiedzialny Kow Otani tak jak przy sotc? czekam na kolejne przecieki Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Tutaj widać wbite w strzały w te stworzenie. Ciekawe czy będziemy mogli je wyciągać? Dla przypomnienia zwiastun Nico. Edytowane 20 maja 2009 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi