MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Jeśli coop będzie rozwiązany, że tak powiem klimatycznie to jestem za. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 (edytowane) Hmm team Ico znowu zabierze nas w niezapomnianą przygodę -Bo jak można mieć co do tego wątpliwości jak na STARYM ( bo rocznym) trailerze czuć więcej klimatu niż we wszystkich(pseudo-hitach razem) a pamiętajmy ,że przez rok można wiele zdziałać ( ot np.: dzieciaka sobie zmajstrować)- tak więc , gra na pewno A) wygląda lepiej B) ma pewnie wprowadzonych wiele zmian do desingu postaci , gameplaya itd. .Na razie Trico wygląda na połączenie ICo z Shadowem , czyżby teraz mielibyśmy poznać siłę przywiązania(przyjaźni) do bestii? Zobaczymy mnie ciekawi jak będą wyglądać pojedynki , również koncepcja z ko-opem wydaje się ciekawa. Poczekamy do E3 , zobaczymy. Edytowane 21 maja 2009 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Texz 670 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Trailer prawdopodobnie wcale nie jest trailerem tylko techdemo z 2007 roku O_____O Poniżej wklejam więcej "rewelacji" - filmik, który się ukazał w założeniu nigdy nie miał być zwiastunem gry. To tak naprawdę wewnętrzne tech-video zaprezentowane na zamkniętym pokazie od Sony; - wideo liczy sobie blisko 2 lata i pierwszy raz zostało pokazane w listopadzie 2007 roku w studiach Sony Santa Monica jako część dorocznego GameShare; - wideo, które widzieliśmy jest skróconą wersją oryginału, który trwa około 5 minut; - jedna z możliwości kontroli może polegać na schemacie wykorzystania sensorów ruchu w SA do kierowania ruchami bestii i joystick do sterowania bohaterem; - modele postaci i animacja nie są reprezentatywne z tym co znajdzie się w wersji końcowej; - oryginalne wideo zawierało informacje o 2009 roku jako dacie wydania gry; ź: http://www.ps3center.net/news/3039/new-tri...roject-details/ tłumaczenie dla forum N+ - Liberal-L1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 25 maja 2009 Autor Opublikowano 25 maja 2009 Ciekawe co tym razem panowie przygotuje w kwestii muzyki You were there i muzykę z SOTC stawiam na równi z ta z Silent Hill 2, MGSów, czy FF. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Mamy już tytuł tej gierki. Last Guardian Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) JEST!!! Zmienili diametralnie architekture, bardziej pasującą do klimatów Sotc/ICO. chłopak ma inne wdzianko, zwierze inaczej wygląda, kurcze, świetnie! Edytowane 2 czerwca 2009 przez Pikol Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Ładna poprawa względem ostatniego wycieku:O:O Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Tamten wygląd zwierzaka w ogóle mi nie przypasował. Ten jest bardziej drapieżny (nogi) i poważny - in PLUS i to duży! Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 dla tej gry kupuje PS3!!! trailer niesamowity, a jesli to co widzielismy to byl gameplay to ja nie mam pytan Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Wrzućcie nowe zdjęcie towarzysza, bo mnie ciekawość zżera, a filmów na razie nie ma na necie ;X Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Prawie identiko jak tamten z kosmetycznymi poprawkami. piuórka wyglądają jak piórka, ogonek też opiórkowany *wczesniej chyba był "łysy", nogi lekko zmienione. Design pozostał ten sam. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Heh.. niby to samo co w wycieku ale tak podkręcone, że robi niesamowite wrażenie. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Trza ci przyznać rację. Niby to samo, a jednak od razu inne wrażenie. Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 widzialem to pierwszy raz, MA-SA-KRA czescto ludzie z Sony czaruja, ze pewne gry moga powstac tylko na PS3 (grafika, bluray itp), ale to wlasnie ta gra mogla powstac tylko na PlayStation, inwestuja w najwiekszego artyste, dzieki :bow: Fumito Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Wiadomo, że tu nie chodzi o grafikę, ale to jest cudowne. Te oczki stworka! Słodziutki. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Sam Fumito kiedyś mówił, że nie dąży do jak najbardziej realistycznej grafy. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 >.< niby ten sam trailer na nowych teksturach, a jednak mnie rozwalil i nie wiem dlaczego ale mialem swieczki w oczach xDDD CZEKAM na ta gre. bylo tam troszke z gameplaya i widzialem tam te same schematy, tą sama animacje postaci ale co tam, bedzie kolejna epicka gra imo. btw. cos czuje, ze nasz pupilek zginie pod koniec gry, bo to zbyt sielankowe sie wydaje Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=37kxykd08c8 Macie filmik, sorry za brak dzwieku, ale jest prawie to samo, z małymi różnicami w odgłosach chłopca, ale muza ta sama. (koh otani tym razem?) Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Niesamowita różnica dzisiejszego trailera względem tech dema z wycieku. Graficznie oczywiście. Teraz to jest poziom PS3 i nie mają się czego wstydzić Japończycy. I poprawili wygląd chłopca. wpis, engine dopracowali mocarnie,aż nie spodziewałem się tak dobrze wyglądającego stworka Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Coz, Last Guardian bedzie dla PS3 tym, czym bylo Ico i SotC dla PS2. Kolejny superhit, inny niz wszystkie, o ktorym bedzie sie mowilo jeszcze lata po premierze. A propo, ciekawe kiedy LG sie pojawi.... bankowo nie w tym roku, a szkoda Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 2 czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 czerwca 2009 Nie wierze, że te sceny pochodzą prosto z gry. Ten zawalający się most, skok tego małego na "kładkę", wszytsko wygląda zbyt dobrze, nie wspominając o animacji, która jest świetna. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Ja jednak wierzę, że ta animacja jest prawdziwa. opierając się na Uncharted 2 Among Thieves. Jeśli tam można, to i tutaj też. Poza tym gra jakoś mnie nie zaskakuje, zapowiada się połączenie ICO i SotC. Miałem nadzieję na coś innego, jak to było w przypadku Shadow Of The Colossus względem ICO. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Trailer w HD http://www.gamersyde.com/news_7970_en.html Jak to wygląda :slinotok: Dla mnie największy musthave ^_^ Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Nie wiem co tu jest do nie wierzenia...jak zobaczyłem heavenly sword na filmiku tez nie wierzyłem, a potem jak w HD na TVku zagrałem to JEZZUUUUU.... poprostu team ico pracuje ściśle z Sony tak jak inne teamy co robią exclusive'y więc mają za(pipi)iste pojęcie o PS3 i jak co robić, żeby ostatnie bebechy wyciągnąć z konsoli Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 3 czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 czerwca 2009 TLG to jest ten tajemniczy tytuł nad którym zachwycał sie dziennikarz BBC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi