Skocz do zawartości

The Last Guardian

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

viaaftermydreamingtumbla.gif

Nie wiem za bardzo jak interpretować tego gifa podanego przez Majora.

Może w podobny sposób się cieszy w związku z potwierdzeniem TLG na TGSie.;)

Jeżeli tak , napiszę że miałem wczoraj na poobiedniej sieście krótki sen w którym widziałem masę graczy skupionych wokół dużego LCD na którym był pokazywany pokaz gameplayu jakiejś gry , w której chłopiec za pomocą komend sterował wielkim zwierzem. Możliwe że to dlatego iż wcześniej obejrzałem sobie n-ty raz trailer z TLG.

Może miałem proroczy sen :potter:

Edytowane przez masaKRATOS
Opublikowano

Jednak bliżej tej grze będzie do ICO, monumentalne budowle od razu kojarzą się z zamkiem, przy okazji widać ten charakterystyczny styl Team Ico, głównie po oświetleniu tego dzieciaka, jak Yorda.

Opublikowano

i dobrze Ico też bardziej do mnie przemawiał niż sotc... A i tak uważam że będzie to zupełnie nowe doznanie:)

A kto wie, może nawet zrobi taką rewolucję jak swego czasu zrobił okami na mnie....( best tytuł do tej pory).

Opublikowano

Do Okami mimo wszystko nie ma startu. :) Design stylizowany na sumi-e robi swoje.

Ja również trochę bardziej wolę ICO, jakoś ta gra wydaje się być bardziej dopracowana, a animacja np podciągania Yordy za rękę nadal robi świetne wrażenie.

Oby TLG był tak samo dobry.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe kiedy pokażą: telewizor, człowieka z padem obok i grę w akcji:)

Tak naprawdę o gameplayu dalej nic nie wiemy:PJeszcze się okaże że będzie to "symulator" tego pso-szczura:P a'la pewien "crapowy" symulator smoka na ps3 :whistling: .

Edytowane przez xzdunx
Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu tak sie jaracie tym TGL? (W pozytywnym słowa tego znaczeniu) Bo jakoś wcześniej się nie interesowałem tą gierką, teraz widze zalew informacji na stronach że pokażą tą gierce na TGS i chciałbym się dowiedzie co nieco :)

Opublikowano

musiałbyś przede wszystkim najpierw poznać magię dwóch poprzedników:) tego studia, kiedy oni zabierają się za zrobienie jakiegoś tytułu od razu wiadomo że będzie: nie tuzinkowo, epicko, magicznie i miodnie:)