Skocz do zawartości

The Last Guardian

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooooo to w takim bądź razie Team ICO mógłby wyjść w kwietniu. Na spokojnie ograłbym kolekcję przed TLG a znając życie to może jeszcze przesuną datę premiery.

Szukaj Sprite info kiedy Collection wypuszczają ;p.

Opublikowano (edytowane)

Too Human chyba nawet dłuuużej robili.

O to jeszcze lepiej.

Milan przypomniało mi się pytasz się ile można robić grę. Hahaha Duke Nukem Forever .............................. :turned: wszystkie inne gry wymiękają.

Po konferencji ma się pojawić trailer dla wszystkich (na konfie już go pokazali).

Edytowane przez SłupekPL
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

nie bede kłamał i nie napisze ze mnie zmiótł...

Edytowane przez caps_LOCK_masta
Opublikowano

Jedno pytanie ten trailer to jest "real gameplay"? Bo za cholerę nie wiem niby ten motyw co chłopak chodzi po tych deskach wygląda jak gameplay ale aż nie chce mi się w to wierzyć.

Jeżeli tak to U2 i GoW3 razem wzięte wymiękają ten "koto-ptako-coś tam" wygląda jak żywy, prawdziwy, fotorealistyczny...

:blink:

Gość _Milan_
Opublikowano

no jest, nie udawaj, gdyby zrobili render to by nie bylo przenikania ubioru chłopca przez psyk psa.

Wyglada swietnie, ale nie dali tego czegos, jakies sceny oczo,je,bnej, którą by się zapamiętało.

Opublikowano

Jedno pytanie ten trailer to jest "real gameplay"? Bo za cholerę nie wiem niby ten motyw co chłopak chodzi po tych deskach wygląda jak gameplay ale aż nie chce mi się w to wierzyć.

Jeżeli tak to U2 i GoW3 razem wzięte wymiękają ten "koto-ptako-coś tam" wygląda jak żywy, prawdziwy, fotorealistyczny...

:blink:

Ueda na konferencji Sony powiedział, że to real-time gameplay. Więc żadnych ściem z renderami. Ta gra serio tak wygląda.

Opublikowano (edytowane)

Serio, nie ściemniam.

Myślałem, że to cut-scenki na silniku z jakimiś przejściami do gameplayu czy coś w tym stylu.

W takim bądź razie OMFG.

Edytowane przez SłupekPL
Gość _Milan_
Opublikowano

tej, ale ani nic nowego nie pokazali, ani gameplaya, nic.

Zenujacy jest fakt ze to ma sie ukazac za ponad rok, nie maja gameplaya?

Opublikowano

Po obejrzeniu trailera gra "wpadła" u mnie na 1-wsze miejsce najbardziej oczekiwanej gry...

MASAKRA, MIAZGA, REWELACJA itd. itp. nie wiem co napisać i jeszcze nie wiem dlaczego TLG będzie jedną z najpiękniejszych, najlepszych wirtualnych przygód!

Opublikowano

Pióra i w ogóle animacja tego stworka są zajebiste, nie wspominając już o szatach dzieciaka, które fajnie powiewają na wietrze.

Chociaż rzeczywiście mogli pokazać normalny gameplay, a nie tylko urywki.

Opublikowano

Na mnie trailer zrobil duze wrażenie, ale o jakiejs wiekszej podniecie nie ma mowy. Takie urywki gameplay'u nie robią na mnie wiekszego wrazenia.

No i data premiery - święta 2011. Super, jak widac Team Ico potrzebuje ponad 6 lat na stworzenie gry. Tak czy siak, nie ma co sie za bardzo grzać poki co, skoro premiera dopiero za rok.

Opublikowano

http://blog.us.plays...he-new-trailer/

jest już zwiastun w HD z TGS :thumbsup:

Po obejrzeniu trailera gra "wpadła" u mnie na 1-wsze miejsce najbardziej oczekiwanej gry...

MASAKRA, MIAZGA, REWELACJA itd. itp. nie wiem co napisać i jeszcze nie wiem dlaczego TLG będzie jedną z najpiękniejszych, najlepszych wirtualnych przygód!

To samo u mnie. Trailer po prosty wyczesany. Teraz jestem jeszcze bardziej napalony na tę gierkę. MOC :thumbsup: