Gość Kyo Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) W SofC też było widać wbite strzały ale wyciągać ich nie było można Edytowane 20 maja 2009 przez Kyo Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 No, ale to jest stworek, którym mamy się opiekować, nie? Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Obejrzałem przed chwilą ten "trailer", i muszę powiedzieć, że jest fajowski . Tzn. może oprawa nie jakaś super ( jak już pisaliście, się może przecież zmienić ), ale klimacik mistrzowski. Jak w Ico i Shadow of the Colossus. Chłopak mi nie przeszkadza ( w Ico też był przecież małolat ), a gryf jest miluśki . Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Eee? A co to tamagotchi czy inny pokemon? Ja liczę na przygodę, akcję i klimat a nie opiekę nad "zwierzętami" Edytowane 20 maja 2009 przez Kyo Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Jak zobaczyłem filmik to w głowie mojej pojawiła się myśl "Tamagotchi nowej generacji", w dobrym tego słowa znaczeniu. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Eee? A co to tamagotchi czy inny pokemon? Ja liczę na przygodę, akcję i klimat a nie opiekę nad "zwierzętami" Gadasz . Ten "gryf" to taka przerośnięta Yorda . Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Najpierw dziewczynka, potem koń, teraz gryf. Jeśli "przyjaciele" głównego bohatera będą ronąć w takim tempie, to co będzie następne? Protagonista też pasuje. Dzieciak z Ico był niewiele starszy. Poprzednie gry przypominały mi filmy Miyazakiego. Unikalne, mistyczne, smutne. Trailer wywołał podobne wrażenie. Ja to kupuję. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Mały shoker. Wg. Neo Gafa build pokazany na trailerze ma rok. To by tłumaczyło jedynie dobrą grafę. Nie jest to trailer pokazywany na E3, a jedynie dowód, że gra istnieje. http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...amp;postcount=1 So they finally showed this video, it's over a year old, can't wait to see what it looks like now, from what I hear, it's amazing. Wanted to post about this for so long but was asked kindly by my source not to say anything because at the time, few people had been shown the trailer. This is old footage, very old. A teraz szklanka wódki dla każdego! Edytowane 20 maja 2009 przez t3xz Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Nie wiem czemu.. ale poprostu mi sie to nie podoba. Jesli chodzi o grafike to momentami jest ladna, momentami okropna.... calosc wyglada jak niskiej klasy render sprzed 10-15 lat. Dalej.. Z jednej strony widac nalecialosci stylu z ICO i SotC ale ten chlopak wyglada jak "przez okno" i ten zwierzolak... Mam nadzieje, ze pokaza cos na E3, cos innego niz to. Edytowane 20 maja 2009 przez Emet Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Trailer całkiem niezły, ale główny bohater jest stanowczo za młody. Po cichu liczę na to, że skoro trailer ma ponad rok, to finalna wersja gry będzie zawierała sporo zmian, w stosunku do tego co tutaj zobaczyliśmy - w końcu SotC ostatecznie różnił się dosyć mocno od tego co pokazywało demo NICO. Anyway, mam nadzieję że przez ten rok, zarówno główny bohater jak i jego opierzony przyjaciel, zdołali trochę podrosnąć bo spodziewałem się czegoś bardziej "dorosłego", mroczniejszego...ale co by nie mówić gra na pewno będzie co najmniej bardzo dobra, nie może być inaczej . Btw, czy według zapowiedzi nowy projekt Team Ico, nie miał przypadkiem klimatem nawiązywać do mitologii skandynawskiej i nosić tytuł "The Queen"? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) mnie trailer zawładnął-cudowny klimat i artyzm z niego biją na kilometry,czegoś takiego jeszcze ta generacja nie miała. Oprawa graficzna prześliczna,jeśli potwierdzą się ploty,że to ponad roczny build bez wielu efektów to nie mam pytań,już teraz animacji i wygląd tego stworka masakrują,a prawdopodobnie będzie dużo lepiej. edit.news z polygamii z stycznia 2008 roku prezentujący pierwszy screen z tej gry-lokacja ta znajduje się też na tym trailerze więc na 100% nie jest to fake. http://archiwum.polygamia.pl/ico-3-pierwszy-obrazek Edytowane 20 maja 2009 przez Ficuś Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Jak nic "Niekończącą się opowieść" w świecie Teamu Ico Cytuj
rushman 4 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Jak nic "Niekończącą się opowieść" w świecie Teamu Ico Mam podobne odczucia Ten stwór wyglada mi na "szczeniaczka", bohater tez młody - może podrosną w trakcie gry? Chyba trzeba powoli odkładac kaske na PS3... te gra to decydujący argument za kupnem chlebaka... Cytuj
Berion 207 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Właśnie dla takich gier kupiłem PS3. Nie dla rwania jelit i reszty komercyjnego syfu. Grę bym przyjął z otwartymi ramionami nawet w takiej oprawie jak na teaserze. Coś ona ma w sobie co już widać po tych kilku minutach. Emocjonalna? Cytuj
Gość Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Ten także jest z TrICO: [obrazek] Nie prawda. To ten kolos z SotC. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Porównanie designu z Nico i SotC. Ten z bety nie dorasta do pięt dziełu z SotC. Możemy się doczekać usprawnień w wersji ostatecznej TrICO. Cytuj
Enori 0 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 brzydki ten szczurowróblopies, ale może się do niego przekonam. klimatycznie, jakkolwiek. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 20 maja 2009 Autor Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) Bardzo fajny trailer, "czuć" że to gra Team Ico. Muzyka także mega klimatyczna. Na grafikę nie narzekam, jest ok, i jak ktoś napisał, mogą brać ten tytuł nawet w takiej oprawie. Zapowiada się ICO i SOTC połączone w jedną grę. Oby na E3 pokazali i powiedzieli coś więcej. Najbardziej wyczekiwana gra na PS3, zaraz obok Heavy Rain i GoWIII. PS. Już widzę jak Sony skoczyła gula na wiadomość o pojawieniu się trailera. Pewnie miała być to najwieksza niespodzianka na ich konferencji hehe Edytowane 20 maja 2009 przez YETI Cytuj
collins 111 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 To nie była żadna niespodzianka. Sony jest znane z tego że co jakiś czas zakłada podobne blogi/serwisy co PlayStation Lifestyle i tam wrzuca różne informacje. Jeżeli prześledzisz tą kwestię na przestrzeni ostatnich dwóch lat to pewne rzeczy same nasuwają skojarzenia. Więc o żadnym gulu nie może być mowy. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Z tego co słyszałem, to muzyka z tego filmu nie należy do gry, z jakiegoś filmu jest. menbearpig! Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 20 maja 2009 Autor Opublikowano 20 maja 2009 Jeżeli jest z jakiegoś filmu, to idealnie pasuje do trailera. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Piękny ten trailer, nakręciłem się jak nigdy. Kupili mnie zresztą samą muzyką (z filmu Coenów "Ścieżka Strachu"). Przypomniały mi się piękne czasy PS2 i dwóch wybitnych gier Ico i SotC. Nie ma bata, w Trico trzeba będzie zagrać. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 (edytowane) O ile "młodego" mogę zaakceptować tak ten kotek ze skrzydełkami mi w ogóle nie pasi... Edytowane 20 maja 2009 przez Kyo Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Tylko tyle ode mnie - wow. Mulat (?), chłopiec-rycerzyk (fajna zbroja btw, ciekawy rozmiar ) i kotogryfoszczur ...... Epic ... . Muszę się sięgnąć po SOTC mam pewne zaległości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi