Totamten 123 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 To jeszcze jeden album, tym razem z 1 kwietnia: Nine Inch Nails - Strobe Light (2009) 1. intro skit 2. everybody's doing it (featuring chris martin, jay-z AND bono) 3. black t-shirt 4. pussygrinder (featuring sheryl crow) 5. coffin on the dancefloor 6. this rhythm is infected 7. slide to the dark side 8. even closer (featuring justin timberlake and maynard james keenan) 9. on the list (she's not) 10. clap trap crack slap 11. laid, paid and played (featuring fergie of the black eyed peas and al jourgensen) 12. feel like being dead again 13. still hurts (featuring alicia keys) 14. outro skit http://www.nin.com/strobelight/ Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 chu,ja tam, ja ich na Y0 skonczylem sluchac, potem zaczeli nap ierdalac albumami co miesiac i nie chcialo mi sie juz tego sprawdzac Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Są już ceny biletów. 95zł i 150zł. Sprzedaż rozpoczyna się 27 kwietnia. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 W akcie desperacji. Wrzuci ktoś jakąś najfajniejszą płytę? Może się przekonam i dołączę do grona fanów nowego Mastodona. Cytuj
django 549 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2009 lezy na forum cala dyskografia, wez rusz dupe Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 pojade jesli sesja pozwoli i robbie mnie przenocuje Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Oby tylko zagrali przekrojowo a nie tylko ostatnie płyty, bo w ogóle ich nie ogarniam 0_o Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 no wiadomix, jesli reznor ma przez godzine skakac przy laptopie i puszczac empetrojki swoich nowych plytek z winampa to troszku lipa wielkim fanem nie jestem, ale chetnie na zywca bym zobaczyl, chyba, ze cos ciekawszego wyskoczy tak blisko jak posen. Cytuj
django 549 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2009 Teraz setlisty maja bardzo ladne. Graja troche starszych, dawno nie granych, kawalkow. Konkretnie jak to wyglada dowiemy jak rusza koncerty w tym roku. Ponoc Reznor ma tez jakies covery grac. Tak to wygladalo w Australii w zeszlym roku 999,999 1,000,000 Letting you Dis(pipi)line SICNH Terrible lie The line begins to blur Head down Burn Survivalism Gave up La mer The fragile Non entity TDS Wish Suck Hurt THTF HLAH Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 (edytowane) Przesłuchałem całe The Downward Spiral. Takie se. To niby industrial jest? Jak na razie to mi się najbardziej podoba "Wish" razem z Dillingerem, ale to akurat nie z tej płyty. Edytowane 24 kwietnia 2009 przez Osaka Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Czasami chyba bierze się pod uwagę, że to pierwszy koncert w danym kraju. No, chyba, że trasa ma konkretnie promować jakiś album. Starfuckers live z MM daje nawet rade jak oglądam na YT. Na żywo niezły rozp.i.erdol musiał być. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 lista ktora zapodal bartlomiej jest spoko, dodalbym *fuckers i moje ulubione we're in this together Cytuj
django 549 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 kwietnia 2009 Przesłuchałem całe The Downward Spiral. Takie se. To niby industrial jest? industrial wiele twarzy ma, bardziej chodzi o klimat niz o jakies wytyczne jak maja grac zespoly zeby byc 'industrialne'. NIN, Godflesh, Swans, Einsturzende Neubauten czy znienawidzony Laibach. Wszystko w szerokim kregu 'industrialu' Olchu: tylko nie Bartlomiej!!!1111 WITT zagrali po raz pierwszy na zywo dwa lata temu, pozniej odszedl White i wrocil Finck wiec nie wiadomo czy teraz to zagraja. Jak mowilem, zobaczymy po pierwszych koncertach w Europie. Warto dodac, ze takie "The Downward Spiral" zagrali na zywo pierwszy raz od 14lat. Oby to byl dobry znak. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 no tak, mialo byc Bartosz :* Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Przesłuchałem całe The Downward Spiral. Takie se. To niby industrial jest? Jak na razie to mi się najbardziej podoba "Wish" razem z Dillingerem, ale to akurat nie z tej płyty. Akurat The Downward Spiral jest chyba najcieższa płyta w odbiorze, ale imo też najgłębszą. Tak jak powiedział Bartek nie chodzi, że nazwają to industrial i mają grać KMFDM albo Ministry. NIN to NIN, pózniej to już bardziej rock alternatywny z elektroniką. Zacznij od Broken potem Fragile oraz With Teeth. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Ja najlepiej lubię priti hejt maszyn. Cytuj
django 549 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 kwietnia 2009 a sluchales fanowskiego remastera? Ładną ktoś robote odwalił. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 a sluchales fanowskiego remastera? Ładną ktoś robote odwalił. O. Daj. Ja słuchałem ostatnio bootlega z Bauhausem. Jest kozacki. Cytuj
django 549 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 kwietnia 2009 http://nindisc2.diinoweb.com/files/ tu masz Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 (edytowane) Mam już bilet w łapie na pierwszy sektor, hehe. Jak coś, to bilety można dostać póki co bezproblemowo w empikach, podobno w media marketach i saturnach oraz oczywiście przez eventim.pl. EDIT: Przy okazji, video-wywiad z Reznorem dla ->Digg.com. Edytowane 27 kwietnia 2009 przez totencham Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Mam już bilet w łapie na pierwszy sektor, hehe. Jak coś, to bilety można dostać póki co bezproblemowo w empikach, podobno w media marketach i saturnach oraz oczywiście przez eventim.pl. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Nine Inch Nails- Quiet [2009] Genre: Industrial Country: USA Uploader: purgatory Pass: bunalti.com http://rapidshare.com/files/237311927/NINE...GATORY.rar.html trochę nowego, trochę starego- wszystko jednak utrzymane w spokojnej, niekiedy fortepianowej tonacji. dziadzio trent powinien znowu wrócić do żywszego grania, bo granie w takim stylu jak i 'ghosts I-IV' oraz niektóre kawałki z 'The Slip' to już mi bokiem wychodzą. Cytuj
Blok 6 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 co on te albumy tak wypluwa ostatnio, umiera, czy może dużo alimentów musi płacić? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Na starosc na ogol wszyscy muzycy zaczynaja grac chu jowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi