Opublikowano 29 maja 200915 l e tam - pretty hate machine, the downward spiral i the fragile sa spoko. reszta juz niebardzo
Opublikowano 29 maja 200915 l no moze wiecej niz dwa dobre, ale zaden ich album nie wszedl mi w calosci
Opublikowano 29 maja 200915 l Broken ziomek, Broken. I ja z kolei bardzo lubie With Teeth choć jest słaba.
Opublikowano 29 maja 200915 l Pretty Hate Machine, Broken i Downward Spiral- są zayebiste po całości Fragile, With Teeth- prawie całe wy(pipi)iste Year Zero, The Slip- po połowie fajne Ghosts I-IV- ze 3 kawałki fajne, reszta paść
Opublikowano 29 maja 200915 l Posłuchajcie se "Further Down the Spiral", jest milion razy ciekawsze od slipów with teethów. Oto ci sznurek: http://nindisc.diinoweb.com/files/Nine%20I...he%20Spiral.rar (z postu szczurka).
Opublikowano 29 maja 200915 l Autor tak betewu to jak ktos chce sciagnac jakies plyciwa z tego diino (czy jakiegokolwiek starszego) to niech sie spieszy bo niedlugo zamykaja.
Opublikowano 14 czerwca 200915 l bardzo podoba mi sie płyta Pretty Hate Machine, i szukam więcej muzyki w tym stylu nawet z innych zespołów cokolwiek... poleć ktoś
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Ministry, KMFDM, Marilyn Manson, Lard, Front 242, Fear Factory, no i wiele innych, o których nie chce mi się myśleć. W zasadzie tol co wymieniłem, jest nieco cięższe od PHM, ale przecież nie umrzesz, jak posłuchasz czegoś cięższego.
Opublikowano 14 czerwca 200915 l bardziej chodziło mi o konkretne albumy jakiś innych kapel, bo podobne zespoły można znaleźć sobie na lansie http://www.lastfm.pl/music/Nine+Inch+Nails/+similar?page=1 Ale Pretty Hate Machine to dla mnie najlepszy album NIN, lepszy nawet od the downward spiral ^_^
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Najpopularniejsze albumy podanych przez mnie wykonawców też można znaleźć na Laście, więc do dzieła!
Opublikowano 14 czerwca 200915 l jak slucham PHM to moj ojciec sie zawsze pyta "czy to depeche mode?". wiec moze ich obadaj ;]
Opublikowano 16 czerwca 200915 l nie czytałem całego tematu, ale podobno jak support ma być alec empire.
Opublikowano 16 czerwca 200915 l Będzie ktoś na supporcie? Bo nie wiem w sumie czy jechać. Edytowane 16 czerwca 200915 l przez tk