Figaro 8 213 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 jesu jakie to dobre oni dalej coś robią? nie jestem w temacie Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Stary, obczaj sobie najlepiej album https://www.youtube.com/watch?v=IE64h1mRpQ0 Chyba najlepsze co nagrali, ale mają też inne świetne albumy. Robią robią, ostatnio Trent zapowiedział, że grupa wróci z nowym albumem w przyszłym roku. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Ja tam zawsze tańczyłem do Pretty Hate Machine <3 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 jesu jakie to dobre oni dalej coś robią? nie jestem w temacie Ten kawałek udostępnił kiedyś Reznor w formacie GarageBand (program do tworzenia muzyki na Mac) z rozdzielonymi ścieżkami, samplami, itp... Możne było się bawić, zmieniać, kombinować. Miłe z jego strony. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 dla mnie co najlepsze nagrali to the fragile, bez zje.banych rockowych piosenek jak hand that feed, bez przypałowo wiesniackich kawałków jak closer no po prostu dobra płyta Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Chyba najlepsze co nagrali, ale mają też inne świetne albumy. Oczywiście znam, słucham ich od lat Bardzo fajnie, że coś tworzą. dla mnie co najlepsze nagrali to the fragile, bez zje.banych rockowych piosenek jak hand that feed, bez przypałowo wiesniackich kawałków jak closer no po prostu dobra płyta Iks oraz de. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Nin? Coś tam do 300 nagrali Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 figaro prawdę mówie, ale spoko sluchaj sobie nin i płacz w poduszke Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Jak mu się podoba ta muzyka to niech słucha, lepsze niż popek. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 W latach dziewięćdziesiątych dwudziestego wieku pamiętam, że było się cool nastolatkiem kiedy mówiło się, że się słucha NIN. Można było na to nawet zaliczyć jakies ćpunki. The Downward Spiral szanuję i trzymam w szafeczce obok Antichrist Superstar Mansona i Cowboys From Hell Pantery. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 Od roku śledzę stronę NIN czekając na to wydawnictwo I od roku nic się nie zmieniło Trent, (pipi)u! Dawaj winyla! Cytuj
ZAKARION 36 Opublikowano 13 maja 2021 Opublikowano 13 maja 2021 (edytowane) Najlepszy album, to "The Downward Spiral", a piosenkę "Piggy", mogę słuchać codziennie, nawet kilkadziesiąt razy pod rząd I za każdym razem, wzbudza we mnie ogromne emocje I wewnętrzne drżenie, taka jest dla mnie genijalna. Za to utwór "A Warm Place", to najsmutniejszy utwór, jaki kiedykolwiek słyszałem, jeśli chodzi o muzykę w ogóle (razem z piosenką "Ekhart", zespołu Coma, gdzie dodatkową robotę, wykonuje świetny I bardzo przejmujący, oraz dołujący tekst). Kojarzy mi się I to bardzo, z bezsensem istnienia wszystkich ziemskich organizmów I z naszym brakiem znaczenia, w stosunku do ogromnego KOSMOSU I bardzo długiego czasu jego istnienia. Jest to utwór równie genijalny, co piosenka "Piggy". Cały album jest świetny. Edytowane 14 maja 2021 przez ZAKARION Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi