Opublikowano 12 marca 200817 l Autor buahahaha ziolo69 specjalistaaaa Co do tego Driftowania to nie wiem czemu się czepiasz bo sam dałeś filmik który nie poraża driftem, a raczej wygląda jakbyś założył kapcie very Hard i nie mieścił sie w zakrętach:D I wygląda to śmiesznie w porównaniu z twoimi wypisami profesjonalnych ustawień aut. Ale jeśli zrobiłeś postępy to z chęcią zobaczę. pozdro:) A kamerka to żadne NTSC czy twoje pomysły śmiszne, tylko kamerę ustawia się tak, że na replayu otwierasz tacke z płytą, muza przestaje grać i przełączasz na sychronised replay i X zmieniasz kamerki wtedy. Nie przełączają się same bo nie mają muzyki, bo wyjęta jest klapka:D To żadna magia. Edytowane 12 marca 200817 l przez Re
Opublikowano 13 marca 200817 l buahahaha ziolo69 specjalistaaaa Co do tego Driftowania to nie wiem czemu się czepiasz bo sam dałeś filmik który nie poraża driftem, a raczej wygląda jakbyś założył kapcie very Hard i nie mieścił sie w zakrętach:D I wygląda to śmiesznie w porównaniu z twoimi wypisami profesjonalnych ustawień aut. Ale jeśli zrobiłeś postępy to z chęcią zobaczę. pozdro:) Re ładnie pojechałeś. Tylko jest jeden, ale to mały szkopuł, nikt nie powiedział że jestem mistrzem driftingu. To, że znam podstawowe pojęcia z nim związane nie znaczy, że muszę być kolejnym DK. Jeżeli śmieszy Cię to co wypisuję, to "ugryź się w język" i zachowaj to dla siebie. A kamerka to żadne NTSC czy twoje pomysły śmiszne, tylko kamerę ustawia się tak, że na replayu otwierasz tacke z płytą, muza przestaje grać i przełączasz na sychronised replay i X zmieniasz kamerki wtedy. Fajnie wiedzieć. Nie wiem co w moim pomyśle 'śmisznego', po prostu strzelałem.
Opublikowano 20 marca 200817 l Autor nic tak poprostu napisałem:) a do drftingu to masz różne style:) Wszak drift to tylko technika jazdy samochodem w kontrolowanym poślizgu. A to co gość probi Hondą S2000 to nic innego jak Power Over. Pozdrooo. Nie chciałem urazić
Opublikowano 7 marca 200916 l jedno odemnie http://www.youtube.com/watch?v=_CEtuJyw93E Edytowane 9 marca 200916 l przez Labtec