Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 (edytowane) Temat nieco ucichl i przez prawie pol roku nikt nic nie skrobnal. A tu w najwnowszym PSX-E cytacik: A zatem do przeczytania za miesiąc, 15 lutego, kiedy to zrecenzujemy Burnout Paradise, Devil May Cry 4, Lost Odyssey, Mercenaries 2: World in Flames, Dark Sector Premiera tuz tuz. Jedno jest pewne - jesli miodzik bedzie taki jak w jedynce to ja wysiadam, L4 i mam wszystko w du/pie! A cos mi podpowiada ze tak bedzie... Edytowane 17 stycznia 2008 przez 2razyjot Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 No jedyneczka to byla jedna z tych bardziej niedocenionych gier, ktore przycmione byly w dobie jakze przecenionego GTA:SA. Nie ma co - wtedy byl łogien, a co bedzie teraz, skoro mamy do czynienia z nowa generacja O_o. Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Dość stare, ale chyba nie było tego w tym temacie http://www.ps3site.pl/terror-w-siedzibie-pandemic LOL Cytuj
Michael7 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 (edytowane) Widziałem gameplay i to będzie totalny mayhem . Ten tytół prezentuje sporo możliwości i to cieszy chyba każdego. Ta gra mnie narazie nie pociąga, ale zapowiada się bardzo dobrze i trzymam za tą produkcje kciuki:) Oby się udało Edytowane 17 stycznia 2008 przez Michael7 Cytuj
mario87 2 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 Widząc ten pierwszy screen od wujaszka_jj od razu przyszedł mi na myśl Half-Life2(ten dodatkowy poziom przy którym testowano HDR), a drógi Lost Cause. Gdyby te screeny nie były w tym temacie myślał bym że są z w/w gier o_0 Dopiero 3. przypomina mercenaries Swoją drogą wujaszek(czy tam 2razyjj teraz) musisz mieć ciekawą pracę(niewymagającą), już po raz kolejny piszesz że bierzesz L4 na jakaś grę Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 No jedyneczka to byla jedna z tych bardziej niedocenionych gier, ktore przycmione byly w dobie jakze przecenionego GTA:SA. Zeby ktos tak mial ja w oryginale to bym kupil od niego/pozyczyl. Nigdzie nie moge znalezc. daj dobrą cenę i wersja na pierwszego iksa jest twoja Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 Nie ma co - wtedy byl łogien, a co bedzie teraz, skoro mamy do czynienia z nowa generacja O_o. Mam tylko nadzieję, że poprawili tą paściarską animację która straszyła na trailerze z XLM, czyniąc z tej gry farsę w stosunku do dzisiejszych standardów... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 No chyba nie myślisz, że bubla wypuszczą. Jak wydadzą gniota (możliwe? nie...) to zrobimy im Wenezuelę w siedzibie Pandemic Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 No chyba nie myślisz, że bubla wypuszczą.Jak wydadzą gniota (możliwe? nie...) to zrobimy im Wenezuelę w siedzibie Pandemic icon_twisted.gif Zanim to zrobisz, to poczekaj troche i daj im skończyć nowe Destroy All Humans bo czekam na to. A co do gry, to przyznam że w jedynke nie grałem, ale patrząc po screenach to chyba zapowiada się ogień z dupy Must-have kiedy kupie x'a Cytuj
popiol 16 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 (edytowane) Temat nieco ucichl i przez prawie pol roku nikt nic nie skrobnal. A tu w najwnowszym PSX-E cytacik: A zatem do przeczytania za miesiąc, 15 lutego, kiedy to zrecenzujemy Burnout Paradise, Devil May Cry 4, Lost Odyssey, Mercenaries 2: World in Flames, Dark Sector Premiera tuz tuz. Kwiecień to wcale nie tak tuż tuż Fajne te nowe screeny, jeszcze ich nie widziałem, macie jeszcze jakieś (nowe) ? Edit. Jak oglądałem wcześniejsze gameplaye to strasznie denerwował doczytujący się teren, mam nadzieję, że to poprawią ! Edytowane 19 stycznia 2008 przez popiol Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 czy sa jakies nowe filmiki pokazujace gameplay? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 Kwiecień to wcale nie tak tuż tuż W Game Informerze pisali 8 Feb. Jak sie ucze angielskiego, tak powiedzialbym ze chodzilo chyba o 8 dzien lutego. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 Gry-online pokazują, że premiera w kwietniu, a GameSpot, że w Q2 2008... Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 Gry-online pokazują, że premiera w kwietniu, a GameSpot, że w Q2 2008... no to akurat obie wersje sie zbiegaja bo kwiecien jest wlasnie w drugim kwartale ;-) Cytuj
popiol 16 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 no wiem przecież, dlatego niech gościu mi nie wmawia, że premiera w lutym :| bo może mu się coś przyśniło, albo chodziło o to, że w lutym GI zrecenzuje Mercenaries 2, a nie, że będzie wtedy premiera... Cytuj
kulak4 12 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 2razyjot, skoro już poruszyłeś temat "jedynki", to muszę stwierdzić, iż zwiechy w emulacji tego tytułu po części zabijają klimat tej gry! U mnie było tak, że przy co większych zadymach następowała "zwiecha" - gdy wracałem z jakiejś misji do punktu końcowego, to niemal modliłem się, żeby gra się nie zacięła...W pewnych momentach 360 miała tendencję do zwiech - pamiętam, jak jedną misję musiałem ukończyć skradzionym z jakiejś "pipidówy" helikopterem (cud, że go znalazłem), bo inaczej dotrzeć do danego punktu bez zwiechy się nie dało ;( (to nie wina płyty - bez rys; Xa też nie). A co do samego gameplayu - po prostu GTA na wojnie. Możliwości dotarcia do celu i ukończenia misji na swój sposób rządzą! Do tego ciekawe smaczki ("zabawki" w namiotach typu rowerek ;D ), prawdziwy KLIMAT WOJNY (rzut granatu "czerwonego", ostrzeliwanie się na resztce życia i błaganie o szybki przylot helikoptera...ADRENALINA WZRASTA!), całkiem śmieszne niektóre dialogi ("Hope you've got a plan this time? A plan? Fiona, I AM the plan!" ) i niesamowita grywalność. Gra wciąga i zasysa. Nawet jeżeli "dwójka" okaże się tylko nieco lepszą "jedynką" z podrasowaną grafą - ja idę na taki układ i zaopatruje się w swoją kopię "Merców". PS: 2razyjot, odkryłeś już postać Hana Solo bądź Indiany? Czy różnią się one jakoś charakterystykami czy to po prostu skiny Harrisona Forda (czy gra jest warta świeczki?)? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Enter this code on the Factions screen in your PDA. (The costume codes do not work until the correct amount of National Treasure/Blueprints have been found.) Left, Left, Right, Right, Up, Down, Up, Up Play As Han Solo Left, Left, Right, Right, Up, Up, Down, Down Play as Indiana Jones zgadzam sie z wami (raczej malo kto sie nie zgodzi ) Merce na poprzednia generacje byly jedna z lepszych gier wydana na te systemu oraz calkiem orginalny klon GTA Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 jeśli chodzi o nowe nagrania to nie ma nic jeszcze pewnie szlifują Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 A może jakieś demo? Wie ktoś coś, bo gra to Must Have IMO. Zrównanie z ziemią całego kraju leży w mojej naturze i z chęcią nakarmię wroga kilotonami ołowiu. Ciekawe jak będzie wyglądać destrukcja budynków, bo w M1 na X była to moja "ulubiona" zabawa. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 (edytowane) Kroolik, ogarnij filmiki z gameplay'u to się dowiesz, jak będzie wyglądała rozpierducha budynków ;] Jest GRUUUUBO <_< Edytowane 28 marca 2008 przez Keymaker Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Electronic Arts and Pandemic Studios have confirmed to IGN that Mercenaries 2: World in Flames will be released in the US on August 31st 2008. maxconsole Cytuj
popiol 16 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 nowy trailer: http://ps3.ign.com/articles/864/864220p1.html Cytuj
mario87 2 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Nieźle, robimy małą wojenke i sprowadzmy wszystko do poziomu ziemi bo ktoś postrzelił nas w tyłek ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi