Opublikowano 17 stycznia 200817 l Temat nieco ucichl i przez prawie pol roku nikt nic nie skrobnal. A tu w najwnowszym PSX-E cytacik: A zatem do przeczytania za miesiąc, 15 lutego, kiedy to zrecenzujemy Burnout Paradise, Devil May Cry 4, Lost Odyssey, Mercenaries 2: World in Flames, Dark Sector Premiera tuz tuz. Jedno jest pewne - jesli miodzik bedzie taki jak w jedynce to ja wysiadam, L4 i mam wszystko w du/pie! A cos mi podpowiada ze tak bedzie... Edytowane 17 stycznia 200817 l przez 2razyjot
Opublikowano 17 stycznia 200817 l No jedyneczka to byla jedna z tych bardziej niedocenionych gier, ktore przycmione byly w dobie jakze przecenionego GTA:SA. Nie ma co - wtedy byl łogien, a co bedzie teraz, skoro mamy do czynienia z nowa generacja O_o.
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Dość stare, ale chyba nie było tego w tym temacie http://www.ps3site.pl/terror-w-siedzibie-pandemic LOL
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Widziałem gameplay i to będzie totalny mayhem . Ten tytół prezentuje sporo możliwości i to cieszy chyba każdego. Ta gra mnie narazie nie pociąga, ale zapowiada się bardzo dobrze i trzymam za tą produkcje kciuki:) Oby się udało Edytowane 17 stycznia 200817 l przez Michael7
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Widząc ten pierwszy screen od wujaszka_jj od razu przyszedł mi na myśl Half-Life2(ten dodatkowy poziom przy którym testowano HDR), a drógi Lost Cause. Gdyby te screeny nie były w tym temacie myślał bym że są z w/w gier o_0 Dopiero 3. przypomina mercenaries Swoją drogą wujaszek(czy tam 2razyjj teraz) musisz mieć ciekawą pracę(niewymagającą), już po raz kolejny piszesz że bierzesz L4 na jakaś grę
Opublikowano 18 stycznia 200817 l No jedyneczka to byla jedna z tych bardziej niedocenionych gier, ktore przycmione byly w dobie jakze przecenionego GTA:SA. Zeby ktos tak mial ja w oryginale to bym kupil od niego/pozyczyl. Nigdzie nie moge znalezc. daj dobrą cenę i wersja na pierwszego iksa jest twoja
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Nie ma co - wtedy byl łogien, a co bedzie teraz, skoro mamy do czynienia z nowa generacja O_o. Mam tylko nadzieję, że poprawili tą paściarską animację która straszyła na trailerze z XLM, czyniąc z tej gry farsę w stosunku do dzisiejszych standardów...
Opublikowano 18 stycznia 200817 l No chyba nie myślisz, że bubla wypuszczą. Jak wydadzą gniota (możliwe? nie...) to zrobimy im Wenezuelę w siedzibie Pandemic
Opublikowano 18 stycznia 200817 l No chyba nie myślisz, że bubla wypuszczą.Jak wydadzą gniota (możliwe? nie...) to zrobimy im Wenezuelę w siedzibie Pandemic icon_twisted.gif Zanim to zrobisz, to poczekaj troche i daj im skończyć nowe Destroy All Humans bo czekam na to. A co do gry, to przyznam że w jedynke nie grałem, ale patrząc po screenach to chyba zapowiada się ogień z dupy Must-have kiedy kupie x'a
Opublikowano 19 stycznia 200817 l Temat nieco ucichl i przez prawie pol roku nikt nic nie skrobnal. A tu w najwnowszym PSX-E cytacik: A zatem do przeczytania za miesiąc, 15 lutego, kiedy to zrecenzujemy Burnout Paradise, Devil May Cry 4, Lost Odyssey, Mercenaries 2: World in Flames, Dark Sector Premiera tuz tuz. Kwiecień to wcale nie tak tuż tuż Fajne te nowe screeny, jeszcze ich nie widziałem, macie jeszcze jakieś (nowe) ? Edit. Jak oglądałem wcześniejsze gameplaye to strasznie denerwował doczytujący się teren, mam nadzieję, że to poprawią ! Edytowane 19 stycznia 200817 l przez popiol
Opublikowano 20 stycznia 200817 l Kwiecień to wcale nie tak tuż tuż W Game Informerze pisali 8 Feb. Jak sie ucze angielskiego, tak powiedzialbym ze chodzilo chyba o 8 dzien lutego.
Opublikowano 20 stycznia 200817 l Gry-online pokazują, że premiera w kwietniu, a GameSpot, że w Q2 2008...
Opublikowano 22 stycznia 200817 l Gry-online pokazują, że premiera w kwietniu, a GameSpot, że w Q2 2008... no to akurat obie wersje sie zbiegaja bo kwiecien jest wlasnie w drugim kwartale ;-)
Opublikowano 22 stycznia 200817 l no wiem przecież, dlatego niech gościu mi nie wmawia, że premiera w lutym :| bo może mu się coś przyśniło, albo chodziło o to, że w lutym GI zrecenzuje Mercenaries 2, a nie, że będzie wtedy premiera...
Opublikowano 27 marca 200817 l 2razyjot, skoro już poruszyłeś temat "jedynki", to muszę stwierdzić, iż zwiechy w emulacji tego tytułu po części zabijają klimat tej gry! U mnie było tak, że przy co większych zadymach następowała "zwiecha" - gdy wracałem z jakiejś misji do punktu końcowego, to niemal modliłem się, żeby gra się nie zacięła...W pewnych momentach 360 miała tendencję do zwiech - pamiętam, jak jedną misję musiałem ukończyć skradzionym z jakiejś "pipidówy" helikopterem (cud, że go znalazłem), bo inaczej dotrzeć do danego punktu bez zwiechy się nie dało ;( (to nie wina płyty - bez rys; Xa też nie). A co do samego gameplayu - po prostu GTA na wojnie. Możliwości dotarcia do celu i ukończenia misji na swój sposób rządzą! Do tego ciekawe smaczki ("zabawki" w namiotach typu rowerek ;D ), prawdziwy KLIMAT WOJNY (rzut granatu "czerwonego", ostrzeliwanie się na resztce życia i błaganie o szybki przylot helikoptera...ADRENALINA WZRASTA!), całkiem śmieszne niektóre dialogi ("Hope you've got a plan this time? A plan? Fiona, I AM the plan!" ) i niesamowita grywalność. Gra wciąga i zasysa. Nawet jeżeli "dwójka" okaże się tylko nieco lepszą "jedynką" z podrasowaną grafą - ja idę na taki układ i zaopatruje się w swoją kopię "Merców". PS: 2razyjot, odkryłeś już postać Hana Solo bądź Indiany? Czy różnią się one jakoś charakterystykami czy to po prostu skiny Harrisona Forda (czy gra jest warta świeczki?)?
Opublikowano 28 marca 200817 l Enter this code on the Factions screen in your PDA. (The costume codes do not work until the correct amount of National Treasure/Blueprints have been found.) Left, Left, Right, Right, Up, Down, Up, Up Play As Han Solo Left, Left, Right, Right, Up, Up, Down, Down Play as Indiana Jones zgadzam sie z wami (raczej malo kto sie nie zgodzi ) Merce na poprzednia generacje byly jedna z lepszych gier wydana na te systemu oraz calkiem orginalny klon GTA
Opublikowano 28 marca 200817 l A może jakieś demo? Wie ktoś coś, bo gra to Must Have IMO. Zrównanie z ziemią całego kraju leży w mojej naturze i z chęcią nakarmię wroga kilotonami ołowiu. Ciekawe jak będzie wyglądać destrukcja budynków, bo w M1 na X była to moja "ulubiona" zabawa.
Opublikowano 28 marca 200817 l Kroolik, ogarnij filmiki z gameplay'u to się dowiesz, jak będzie wyglądała rozpierducha budynków ;] Jest GRUUUUBO <_< Edytowane 28 marca 200817 l przez Keymaker
Opublikowano 4 kwietnia 200817 l Electronic Arts and Pandemic Studios have confirmed to IGN that Mercenaries 2: World in Flames will be released in the US on August 31st 2008. maxconsole
Opublikowano 4 kwietnia 200817 l Nieźle, robimy małą wojenke i sprowadzmy wszystko do poziomu ziemi bo ktoś postrzelił nas w tyłek ;p