Opublikowano 2 października 200816 l Ja mam z ponad 80% i zazwyczaj ich zabijałem (pipi)a, będę musiał grać od początku.
Opublikowano 3 października 200816 l ktoś ma dostep/wie gdzie znaleźć mapke z zaznaczonymi wszystkim czerwonymi skrzyniami dla mechanika??
Opublikowano 3 października 200816 l Ależ oczywiście, drogi Popiołku. Proszę: Spare Parts Map dziekuje bardzo
Opublikowano 8 października 200816 l trailer dlc http://www.gametrailers.com/player/40994.html nowi najemnicy, czity, naprawa bledow
Opublikowano 9 października 200816 l Pomozcie. UWAGA male spojlery, jezeli nie graliscie to nie czytajcie, ostrzegam zebyscie mnie nie zlinczowali Jak pchnac fabule do przodu po obronieniu tego kosciola dla tej wenezuelskiej panienki ? Zwerbowałem do siebie Mishe, zrobilem 2 zlecenie dla piratow, ale dalej nie wiem co dalej... U wszystkich 3 stron konfliktu ma status "friendly", moze kogos trzeba pomordowac ?
Opublikowano 9 października 200816 l Musisz pyknąć misję "Jungle Cruise" dla PLAV. Wystarczy tylko pierwszy poziom. Apropo, jeśli będziesz mieć z nią problemy, wystarczy że tuż po uruchomieniu misji, lecz przed wejściem do motorówki, zamówisz sobie dobrze uzbrojony heli i oczyścisz trasę biegu z min i statków.
Opublikowano 19 października 200816 l Czemu pilot nie przylatuje po nic co mu zlecę? Nie mogę przez to jednej z misji przejść.
Opublikowano 24 października 200816 l czasem po prostu pilot nie reaguje, gra jest niestety maxymalnie zbugowana i takie rzeczy się po prostu zdarzają
Opublikowano 29 października 200816 l Kiedy ma byc ten dlc i patch bo bugi utrudniaja gre i mocno wkurzaja te zglitchowane aczivy...
Opublikowano 29 października 200816 l Grałem w demo. Mam mieszane uczucia. Z jednej strony łał, fajny teren, o! Ładnie wybuchł ten samochodzik. Następnie pojmanie helikopterka, wypad na miasto, rozwalenie małego domku, na początku radocha, jednak zaraz po zrównaniu z ziemią autostrady, zamówieniu zarąbistego zamochodu z 4 rakietami chyba głowice atomowe tam miał pojawiło się pytanie: Czy tego oczekuję od next-gena? Wydawało mi sie, że na tej generacji całe miasta miały real-time'owo padać i równać sie z ziemią. A co mamy tutaj? Wbijam dwie rakietki w największy budynek, taki różowy blok. Bum, trzask... Moim oczom ukazuje się syfny dym, chyba gif robiony w paincie. Budynek się zawala, tzn. zapada się pod ziemię, kurzawa opada, moim oczom ukazują się szczątki budynku. Potem rozwalenie kolejnego budynku. Znowu dokładnie to samo. Następnie stanąłem sobie na górze budynku i zapuściłem kilka C4. Zapadam się razem z budnkiem i co widzę? Stoją już predefiniowane ruiny, a cały klocek budynku zapada się pod ziemię. Z daleka maskuje to dym, z bliska wygląda... fatalnie. Na dodatek bugi - klinujemy się w różnych miejscach, albo coś tam nie wybuchnie choć powinno, zapadamy się w budynki... Najlepszą rzecz nawet nie wiem jak sklasyfikować. Bug to raczej nie jest... Czasami w budynkach robią się nienaturalne dziury i zaczynąją z nich wystawać kolesie, którzy do nas strzelają... Skąd oni się tam wzięli? Dlaczego wyglądają, jakby się tam zaklinowali? O_O CO TO W OGÓLE MA BYĆ!? Podsumowując, bo jakichś 3-4 h spędzonych przy demie bawiłem się świetnie. Jednak boli mnie to, że next-geny nie są AŻ tak potężne jak się mówiło przy launchu. Zawiodłem się, że to jeszcze nie ten okres, gdy wszystko jest liczone w czasie rzeczywistym. Strzela się fajnie, swoboda wrzuca na twarz banana, ale KUR.WA! Te bugi, glitche, niedopracowania...
Opublikowano 29 października 200816 l "Najlepszą rzecz nawet nie wiem jak sklasyfikować. Bug to raczej nie jest... Czasami w budynkach robią się nienaturalne dziury i zaczynąją z nich wystawać kolesie, którzy do nas strzelają... Skąd oni się tam wzięli? Dlaczego wyglądają, jakby się tam zaklinowali? O_O CO TO W OGÓLE MA BYĆ!?" raczej to sa goscie ktorzy strzelaja z okien - czesto w takich malych domkach sa goscie z RPG zas w wiezowcach karabinierzy
Opublikowano 30 października 200816 l Najlepszą rzecz nawet nie wiem jak sklasyfikować. Bug to raczej nie jest... Czasami w budynkach robią się nienaturalne dziury i zaczynąją z nich wystawać kolesie, którzy do nas strzelają... Skąd oni się tam wzięli? Dlaczego wyglądają, jakby się tam zaklinowali? O_O CO TO W OGÓLE MA BYĆ!? To taki przerażający przeciwnik. Nieruchoma, betonowa wersja żółwia rzymskiego, lol. Sam nie mogłem uwierzyć w to... coś. W XXI wieku. Przeciwnik-budynek. Wolałem spawnujące korasów bunkry z jedynki.
Opublikowano 30 października 200816 l No dopóki nie zniszczysz budynki kolesie nie przestaną się spawnować. Co i tak nie zmienia faktu, że tą grę muszę mieć .
Opublikowano 30 października 200816 l zdziwila mnie tylko jedna rzecz - mamy tylko po 3 misje na frakcje - gdzie sie kupuje lub cos te FUEL Upgrade? Dostalem kilka w zadaniach ale ciagle mam 300 Edytowane 30 października 200816 l przez signap
Opublikowano 30 października 200816 l Musisz odwiedzic jakiegoś handlarza bronią i tam masz możliwość dokupienia upgrade'ów Edytowane 30 października 200816 l przez Matriks_1111
Opublikowano 31 października 200816 l a mozna jasniej? Bo na mapkach nie widze zadnych ikonek tego typu poza logiem frakcji, HVT czy budynkow do zniszczenia.
Opublikowano 31 października 200816 l juz do tego sam doszedlem but thx, nasunelo mi sie pytanie - czy jesli kupuje u Partyzanti to inne rzeczy mam u innej frakcji? cos taki maly update przed uruchomieniem plytki naprawial gre czy tylko multiplayer? Edytowane 31 października 200816 l przez signap
Opublikowano 31 października 200816 l czy jesli kupuje u Partyzanti to inne rzeczy mam u innej frakcji? bardzo czesto inne pojazdy są u innych frakcji (no i malowanie pojazdu inne - ważne przy kamuflażu )
Opublikowano 1 listopada 200816 l Gierka skonczona. Duzy zawod spodziewalem sie czegos na miare lub lepszego od Merc1 ale sie przeliczylem . Graficznie jest ok, zywe kolory, fajne wybuchy. Reszta jak misje (na oko jest ze 12 misji), teren (bardzo duzy ale malo wykorzystany), puste ulice i maly ruch na drogach, slabe AI, zbieranie paliwa,itp. Kolejna przeszkoda sa bugi i zglitchowane aczivy dla hunterow. Mimo to da rade pograc jesli nie ma nic ciekawego. Dam jej 7=. Zapowiedziano nastepne czesci i moze bedzie lepiej.
Opublikowano 5 listopada 200816 l A ja nie narzekam. Gra jest cudna. Wesoła rozpierducha, walące się budynki, naloty, masa zabawy. A bugi? Walić je. Spalę razem z całą Wenezuelą. Jak dla mnie gra jest zajebista. A grafiki nie oceniam bo każdy ma swój gust (wg. mnie średnia).
Opublikowano 5 listopada 200816 l juz do tego sam doszedlem but thx, nasunelo mi sie pytanie - czy jesli kupuje u Partyzanti to inne rzeczy mam u innej frakcji? cos taki maly update przed uruchomieniem plytki naprawial gre czy tylko multiplayer? update reklam, serio
Opublikowano 11 listopada 200816 l Wyszedł już jakiś patch na te bugi ? Bo zastanawiam się nad kupnem tej gry.