Skocz do zawartości

Mercenaries 2: World in Flames

Kenny tJJger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pomozcie. UWAGA male spojlery, jezeli nie graliscie to nie czytajcie, ostrzegam zebyscie mnie nie zlinczowali ;)

Jak pchnac fabule do przodu po obronieniu tego kosciola dla tej wenezuelskiej panienki ? Zwerbowałem do siebie Mishe, zrobilem 2 zlecenie dla piratow, ale dalej nie wiem co dalej... U wszystkich 3 stron konfliktu ma status "friendly", moze kogos trzeba pomordowac ?

Opublikowano

Musisz pyknąć misję "Jungle Cruise" dla PLAV. Wystarczy tylko pierwszy poziom.

Apropo, jeśli będziesz mieć z nią problemy, wystarczy że tuż po uruchomieniu misji, lecz przed wejściem do motorówki, zamówisz sobie dobrze uzbrojony heli i oczyścisz trasę biegu z min i statków.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem w demo. Mam mieszane uczucia. Z jednej strony łał, fajny teren, o! Ładnie wybuchł ten samochodzik. Następnie pojmanie helikopterka, wypad na miasto, rozwalenie małego domku, na początku radocha, jednak zaraz po zrównaniu z ziemią autostrady, zamówieniu zarąbistego zamochodu z 4 rakietami chyba głowice atomowe tam miał pojawiło się pytanie: Czy tego oczekuję od next-gena? Wydawało mi sie, że na tej generacji całe miasta miały real-time'owo padać i równać sie z ziemią. A co mamy tutaj? Wbijam dwie rakietki w największy budynek, taki różowy blok. Bum, trzask...

Moim oczom ukazuje się syfny dym, chyba gif robiony w paincie. Budynek się zawala, tzn. zapada się pod ziemię, kurzawa opada, moim oczom ukazują się szczątki budynku. Potem rozwalenie kolejnego budynku. Znowu dokładnie to samo. Następnie stanąłem sobie na górze budynku i zapuściłem kilka C4. Zapadam się razem z budnkiem i co widzę? Stoją już predefiniowane ruiny, a cały klocek budynku zapada się pod ziemię. Z daleka maskuje to dym, z bliska wygląda... fatalnie. Na dodatek bugi - klinujemy się w różnych miejscach, albo coś tam nie wybuchnie choć powinno, zapadamy się w budynki...

Najlepszą rzecz nawet nie wiem jak sklasyfikować. Bug to raczej nie jest... Czasami w budynkach robią się nienaturalne dziury i zaczynąją z nich wystawać kolesie, którzy do nas strzelają... Skąd oni się tam wzięli? Dlaczego wyglądają, jakby się tam zaklinowali? O_O CO TO W OGÓLE MA BYĆ!?

Podsumowując, bo jakichś 3-4 h spędzonych przy demie bawiłem się świetnie. Jednak boli mnie to, że next-geny nie są AŻ tak potężne jak się mówiło przy launchu. Zawiodłem się, że to jeszcze nie ten okres, gdy wszystko jest liczone w czasie rzeczywistym. Strzela się fajnie, swoboda wrzuca na twarz banana, ale KUR.WA! Te bugi, glitche, niedopracowania...

Opublikowano

"Najlepszą rzecz nawet nie wiem jak sklasyfikować. Bug to raczej nie jest... Czasami w budynkach robią się nienaturalne dziury i zaczynąją z nich wystawać kolesie, którzy do nas strzelają... Skąd oni się tam wzięli? Dlaczego wyglądają, jakby się tam zaklinowali? O_O CO TO W OGÓLE MA BYĆ!?"

raczej to sa goscie ktorzy strzelaja z okien - czesto w takich malych domkach sa goscie z RPG zas w wiezowcach karabinierzy

Opublikowano
Najlepszą rzecz nawet nie wiem jak sklasyfikować. Bug to raczej nie jest... Czasami w budynkach robią się nienaturalne dziury i zaczynąją z nich wystawać kolesie, którzy do nas strzelają... Skąd oni się tam wzięli? Dlaczego wyglądają, jakby się tam zaklinowali? O_O CO TO W OGÓLE MA BYĆ!?

To taki przerażający przeciwnik. Nieruchoma, betonowa wersja żółwia rzymskiego, lol. Sam nie mogłem uwierzyć w to... coś. W XXI wieku. Przeciwnik-budynek.

Wolałem spawnujące korasów bunkry z jedynki.

Opublikowano (edytowane)

zdziwila mnie tylko jedna rzecz - mamy tylko po

3 misje

na frakcje :/

- gdzie sie kupuje lub cos te FUEL Upgrade? Dostalem kilka w zadaniach ale ciagle mam 300 :/

Edytowane przez signap
Opublikowano (edytowane)

juz do tego sam doszedlem ;) but thx, nasunelo mi sie pytanie - czy jesli kupuje u Partyzanti to inne rzeczy mam u innej frakcji?

cos taki maly update przed uruchomieniem plytki naprawial gre czy tylko multiplayer?

Edytowane przez signap
Opublikowano

Gierka skonczona. Duzy zawod :/ spodziewalem sie czegos na miare lub lepszego od Merc1 ale sie przeliczylem :/. Graficznie jest ok, zywe kolory, fajne wybuchy. Reszta jak misje (na oko jest ze 12 misji), teren (bardzo duzy ale malo wykorzystany), puste ulice i maly ruch na drogach, slabe AI, zbieranie paliwa,itp. Kolejna przeszkoda sa bugi i zglitchowane aczivy dla hunterow. Mimo to da rade pograc jesli nie ma nic ciekawego. Dam jej 7=. Zapowiedziano nastepne czesci i moze bedzie lepiej.

Opublikowano

A ja nie narzekam. Gra jest cudna. Wesoła rozpierducha, walące się budynki, naloty, masa zabawy. A bugi? Walić je. Spalę razem z całą Wenezuelą. Jak dla mnie gra jest zajebista. A grafiki nie oceniam bo każdy ma swój gust (wg. mnie średnia).

Opublikowano
juz do tego sam doszedlem ;) but thx, nasunelo mi sie pytanie - czy jesli kupuje u Partyzanti to inne rzeczy mam u innej frakcji?

cos taki maly update przed uruchomieniem plytki naprawial gre czy tylko multiplayer?

update reklam, serio