Kroolik 7 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Bugi nadal są. - znikające pojazdy (zamawiasz, przylatuje i fik, nie ma) - nie wpadają niektóre achievementy - przeciwnicy czasami głupieją (stoję w bazie wroga i nikt nie strzela) - upadek z wysokości kilometra (max helikopterem) nie oznacza zgonu... - 4 granaty wybuchające jeden po drugim także nie oznaczają zgonu... (choć po pierwszym wybuchu mam 2/100 energii) - czołgi przejeżdżają przez auta jak nóż w masło, ale za to mała beczka to przeszkoda prawie nie do pokonania (czołg zwalnia na maxa) a ogólnie gra zacna, fajnie jest zrównac z ziemią kawał miasta Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Wiadomo już coś o tym dodatku? Jest czy co? Mówię o tym gdzie można cheaty włączyć w co-opie, więcej postaci itd. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Wczoraj zassałem coś z Marketplace i nie miałem czasu nawet przeczytać co i jak (laski do L4D wołały). Czy to ten upragniony dodatek? Cytuj
wrog 640 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Jeśli pobrałeś Blow It Up Again Pack to tak. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Tez jest regionizowany jak w Ao2? Bo pobiore sobie poki jest free :} Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi