Opublikowano 12 listopada 200816 l Bugi nadal są. - znikające pojazdy (zamawiasz, przylatuje i fik, nie ma) - nie wpadają niektóre achievementy - przeciwnicy czasami głupieją (stoję w bazie wroga i nikt nie strzela) - upadek z wysokości kilometra (max helikopterem) nie oznacza zgonu... - 4 granaty wybuchające jeden po drugim także nie oznaczają zgonu... (choć po pierwszym wybuchu mam 2/100 energii) - czołgi przejeżdżają przez auta jak nóż w masło, ale za to mała beczka to przeszkoda prawie nie do pokonania (czołg zwalnia na maxa) a ogólnie gra zacna, fajnie jest zrównac z ziemią kawał miasta
Opublikowano 25 listopada 200816 l Wiadomo już coś o tym dodatku? Jest czy co? Mówię o tym gdzie można cheaty włączyć w co-opie, więcej postaci itd.
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Wczoraj zassałem coś z Marketplace i nie miałem czasu nawet przeczytać co i jak (laski do L4D wołały). Czy to ten upragniony dodatek?
Opublikowano 20 grudnia 200816 l Tez jest regionizowany jak w Ao2? Bo pobiore sobie poki jest free :}