Opublikowano 23 maja 200816 l http://www.ps3hax.net/other-misc-tutorials...wap-method.html Trzeba wgrac debug firmware i gry z ps2 smigaja na ps3 40G Edytowane 23 maja 200816 l przez TEAM Dabrowa Tar.
Opublikowano 23 maja 200816 l Jakim cudem, przecież 40 gigowe chlebaki nie mają chipów do hardwareowej obsługi gier na PS2? Przynajmniej z tego co mówi nam Sony...
Opublikowano 23 maja 200816 l Mam pytanie..Co lepiej chodzi na ps3 MGS 3 Subsistence czy zwykly Snake Eater??Bo slyszalem ze są jakies roznice jesli chodzi o jakość tych gier na ps3...
Opublikowano 23 maja 200816 l ja mialem okazje grac w MGS 3 Subsistence - teoretycznie bez zarzutow - chociaz czasami zdarzaly sie lekkie przyciecia animacji - glownie dropy dalo sie zauwazyc przy liczonych przerywnikach filmowych. Mimo tego gralo sie OK i praktycznie nie zwracalo sie na to uwagi. PS3 60 GB PAL
Opublikowano 23 maja 200816 l Jakim cudem, przecież 40 gigowe chlebaki nie mają chipów do hardwareowej obsługi gier na PS2? Przynajmniej z tego co mówi nam Sony... no a jakim cudem odpalasz emulator psx'a na pc?? co PC tez ma w sobie chip od psxa ?? jest cos takiego jak emulacja software'owa tylko pytanie czy konsola bedzie w stanie softwareowo obsluzycz emulacje PS2
Opublikowano 23 maja 200816 l Mam i SE i SUB, wiec jutro moge napisać co lepiej śmiga . Na razie nie chce mi sie sprawdzać.
Opublikowano 23 maja 200816 l Mam i SE i SUB, wiec jutro moge napisać co lepiej śmiga . Na razie nie chce mi sie sprawdzać. Bylbym wdzieczny i..czekam z niecierpliwoscia:D
Opublikowano 23 maja 200816 l Jakim cudem, przecież 40 gigowe chlebaki nie mają chipów do hardwareowej obsługi gier na PS2? Przynajmniej z tego co mówi nam Sony... no a jakim cudem odpalasz emulator psx'a na pc?? co PC tez ma w sobie chip od psxa ?? jest cos takiego jak emulacja software'owa tylko pytanie czy konsola bedzie w stanie softwareowo obsluzycz emulacje PS2 Tak, jak najbardziej tak. Zauważ też taki drobiazg, że Sony w przeciwieństwie do sceny ma pełną dokumentację swojej konsoli (hard/soft) - logiczne chyba, prawda? Jestem pewien, że kiedyś Sony wprowadzi emu PS2 czysto software'owe. Pytanie teraz powstaje takie: jeśli to prawda z tym emu PS2 na debugmixie (że tak pozwolę to sobie nazwać) to znaczy, że chipsy EE/GS i EE+GS nie były wcale niezbędne i już Sony ustawiało się na wywalenie tych układów z kolejnych modeli. Idąc dalej tym krokiem: dlaczego 40 zostały tego pozbawione? Dziury, na których łatanie nie maja pomysłu (jaaaasne) czy może wyssać ile się da jeszcze z PS2 (w końcu dalej były/są produkowane)?. To tyle jeśli chodzi o teorie spiskowe dziejów. Ktoś 'z naszych' to sprawdzał? ;]
Opublikowano 29 maja 200816 l wersja pal konsoli 80GB bedzie miala softowa kompatybilnosc wsteczna? Edytowane 29 maja 200816 l przez Dabman
Opublikowano 3 czerwca 200816 l Mógłby ktoś sprawdzić, czy SH Origins (na PS2) śmiga na PS3? Na liście kompatybilności nie widzę, ale może tego nie aktualizują. Muszę wiedzieć przed zakupem.
Opublikowano 5 czerwca 200816 l wersja pal konsoli 80GB bedzie miala softowa kompatybilnosc wsteczna? nie ma takiej zapowiedzianej, i nie wiadomo czy w ogole wyjdzie.
Opublikowano 7 czerwca 200816 l czytalem ze w wersji 40GB bedzie kompatybilnosc softwarowa wraz z softem 2.40, ktos cos wie wiecej?
Opublikowano 8 czerwca 200816 l czytalem ze w wersji 40GB bedzie kompatybilnosc softwarowa wraz z softem 2.40, ktos cos wie wiecej? W październiku ma wyjść update z kompatybilnością softwarową gier PS2 dla 40 Gb PS3. Nic więcej nie wiadomo.
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Gdzie o tym przeczytales? Nie przypominam sobie, zeby takie cos bylo oficjalnie ogloszone, ale jesli to prawda - to jest to wspanialy news :].
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Ja znalazłem na ten temat tyle: http://ps3.qj.net/Rumor-PS2-backwards-comp...g/49/aid/120806 http://www.destructoid.com/rumortoid-new-f...ps3-89031.phtml Mam nadzieje, że okaze się to prawdą.
Opublikowano 15 czerwca 200816 l Serdeczna prośba: Jak działa Final XII na PS3? Z góry dziękuję za odp.
Opublikowano 23 czerwca 200816 l jak wyglądaja graficznie gry PSX z PSS, na PS3 i telewizorze LCD? Piksele bardzo rzucają się w oczy? Jest mozliweość jakiś szczegółowych ustawień obrazu?
Opublikowano 23 czerwca 200816 l jak wyglądaja graficznie gry PSX z PSS, na PS3 i telewizorze LCD? Piksele bardzo rzucają się w oczy? Jest mozliweość jakiś szczegółowych ustawień obrazu? Mam tylko Crasha 1 i 2 oraz Castlevanie no i rewelacji nie ma, zeby nie powiedziec paskudnie to wyglada, CRT lub PSP innej mozliwosci nie widze, ustawien obrazu nie ma.
Opublikowano 24 czerwca 200816 l Serdeczna prośba: Jak działa Final XII na PS3? Z góry dziękuję za odp. dolaczam sie do prosby!
Opublikowano 24 czerwca 200816 l działa OK, bez zwolnień. aspekt ratio jest pokręcone trochę, ale jak wyłączysz upscale w PS3 i użyjesz tego z TV, to jest wspaniale
Opublikowano 26 czerwca 200816 l Czy istnieje niebezpieczeństwo tego, że płyta od PSX-a w jakikolwiek sposób zostanie uszkodzona w trakcie grania na PS3? Jakieś rysy?
Opublikowano 26 czerwca 200816 l Hmm a probowal ktos z was moze grac w Kingdom Hearts na PS3??Jest to jedna z tych serii ktorych nie tknolem na PS3 i wiem ze wiele trace a jakos ze z jrpgami posucha to chetnie bym zagral:)
Opublikowano 26 czerwca 200816 l Izon atakuj śmiało ja nie miałem najmniejszych problemów ani z KH ani KH2 .Obie gry wygląda porządnie i chodzą płynnie ( mam 23 cale HD ) . A tak po za tym , to polecam świetna seria ( jeżeli to ważne to grałem w" platyny ") Edytowane 26 czerwca 200816 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 27 czerwca 200816 l No a ja mam pytanie do was: czy ktos juz probowal te rozne sposoby na odpalanie gier z PS2 na PS3 40gb? Ciekawi mnie, czy to naprawde dziala