Opublikowano 15 kwietnia 200915 l No to moim zdaniem PINGWIN Koleś pisał świetne OKIEM MANIAKA (nie to że Butcha są złe, są inne, po prostu pingwina mi bardziej pasowały). Szkoda że już go nie ma w redakcji.
Opublikowano 16 kwietnia 200915 l Drantzell napisał(a): shiwa Podpisuje się pod tym - Shiva... Człowiek, który był uzurpatorem wielu haseł do teraz prosperujących na łamach magazynu. Człowiek, który miał świeże spojrzenie na wiele spraw nie tylko stricte okołogrowych (miałem okazję zamienić z nim parę słów via GG), a przy tym pozostawał skromnym i poukładanym człekiem. Myślę, że jego brak w PE i gross 'nowości' w postaci Dżujo, Ural, Komodo, Zax (celowo pomijam Butchera - respekt dla niego mam odkąd pisał dla witryny internetowej, której nie będę podawał nazwy bo i po co) etc. po prostu zrujnowały wizerunek ongiś w moich oczach najlepszego magazynu w Polsce. Teraz jest to tylko magazyn w Polsce. Edytowane 16 kwietnia 200915 l przez POL_SouL
Opublikowano 24 maja 200915 l shiva i brakuje mi tez Norbasa, to jego recka mnie podkusiła zeby kupic Metal Slug X i od tego czasu zagrywam sie w gry z tej serii
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Nie znam starego składu PSX'a (czytam czasopismo od roku), ale widać i to bardzo faworyzację HIVa i Kosa. Nie, żebym ich nie lubił - Koso fajnie pisze m.in relacje z targów, a HIV jest zabawny. Edytowane 27 grudnia 200915 l przez TyskiPL
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Nie Kosy tylko Kosa. Tak jak Zbyszka, Radka, Michała w dopełniaczu. Chyba że to jakiś wyjątek, ale to już sam zainteresowany musi się wypowiedzieć.
Opublikowano 28 lutego 201015 l Kiedyś Sasza, teraz Zax (dopiero teraz został zgredem, a pracował chłop od dawna ciężko)
Opublikowano 11 marca 201015 l W dniu 2.03.2010 o 10:09, ALIEN_ALIEN napisał(a): Dla mnie trochę zapomniany Star . Dokładnie! Podobało mi się jego podejście. Zax pisze ciekawe artykuły, przemyślenia, natomiast opisy to wolałem Stara, pełne list, tabelek, takie szczegółowe były.
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l Roger - za reckę Yakuzy 3 i przypisy z fantastycznych japońskich filmów o mafii moich dwóch ulubionych reżyserów Miikego i Kitano - piątka za znajomość tematu
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Witam wszystkich użytkowników PortaluPsxExtreme!!!Mam tylko jedno pytanie...co się stało z Wirusem?Czy on jeszcze kiedyś wróci na "swoje"miejsce?Proszę o jakikolwiek odzew...najlepiej z samej"góry"(Butcher/Hiv) pozdrawiam!